跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

Re: 全職媽媽, 交流下呀~~

ricebb
終於有人(係你)開呢個topic,好開心!

大宅

yuki63
絕對認同!
嘩!估不咁夜都有人在!

別墅

你又會係度,彼此彼此
我的小姨甥仔,好可愛呀

男爵府

喂~ 我都係度
啱啱寫完封投訴信, 發洩完, 要瞓lu~
唔好咁夜瞓喇, 886

大宅

ricebb
嘩,邊個激親你啊?

yuki
你囡頭髮

別墅

盈琳:
係好多又長,我又要同佢剪,天氣太熱拉, :lol:
我的小姨甥仔,好可愛呀

男爵府

ctbaby 寫道:
ricebb,
我係紅磡架.

哎唷~ 好遠啊....

男爵府

盈琳 寫道:
ricebb
終於有人(係你)開呢個topic,好開心!

咁你要多d上黎chat下先得架~

男爵府

yuki63 寫道:
全職媽媽係最有信心的媽媽,洗盡铅華,素面見人,仲是自己不覺有問題,好嘢.

最大問題係, c6喺公司見d鬼火咁靚既OL, 番到屋企就見到個烏wear老婆

別墅

ricebb:
暫時都唔使擔心,可能我哋吸引力少咗,但bb的可愛誰可抵擋o.
我的小姨甥仔,好可愛呀

別墅

ricebb:
你係度又好了.bb係唔係困咗,我最近煲粥都係唔得,用咗珍珠米都係煲得唔靚,你個b出牙仔未,我囡囡呢兩日飲奶又飲得唔好,唔知是不是要出牙仔.好中意咬嘢.粥仔每次都是一,兩匙湯匙.生果就中意食,我都係俾香蕉和蘋果.
我的小姨甥仔,好可愛呀

民房

I like eat rice!
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

男爵府

yuki63,

你寫個時, 我offline左添, 阿仔醒左呀, 同埋走去睇"法網依人", 呢套野好睇喎

我用普通米咋, 你用乜野煲架? 有無落料煲呀? 食得一,兩湯匙好似小左d喎~

咁佢瞓得好唔好呀? 牙肉見到白色未呀?

男爵府

lukamy 寫道:
I like eat rice!

喂, 你寫長d啦, 我唔明呀~~

大宅

米bb,
好遠?你住港島區?

ricebb 寫道:
[quote]
ctbaby 寫道:
ricebb,
我係紅磡架.

哎唷~ 好遠啊....[/quote]

男爵府

ctbaby,

我住青衣呀~ 去紅磡遠左d囉...
不如去旺角囉

大宅

你地平時同bb玩乜多呀?有冇刻意去教bb做d例如byebye呀拍手呀etc.o既o野?我買了abc123個d咭俾bb睇但佢都係掛住咬d咭多

大宅

yuki63 寫道:
ricebb:
你係度又好了.bb係唔係困咗,我最近煲粥都係唔得,用咗珍珠米都係煲得唔靚,你個b出牙仔未,我囡囡呢兩日飲奶又飲得唔好,唔知是不是要出牙仔.好中意咬嘢.粥仔每次都是一,兩匙湯匙.生果就中意食,我都係俾香蕉和蘋果.

我細b又係好揀食,d粥仔”鞋”口d都唔多肯食,要將d肉(包括魚都係)用攪拌機攪成糊狀加落粥仔,加埋蕃薯甜甜地先肯食,仲要食得好慢 .我大仔係食物燌化爐,都唔明點解兩兄弟咁唔同.

男爵府

kkf,

呢排都係玩下波波, 企下, 睇下書, 玩下毛巾...等等
我教左阿仔好鬼耐, 但都係唔識 byebye, 拍手 :evil: :evil:
d abc123咭係紙黎?

複式洋房

kkf:

我都冇刻意教佢做d咩,平時比b公仔阿b玩,係有時教佢企下,播d VCD 比佢睇下,不過佢都唔係好鍾意睇,byebye and 拍手,我都未教!
我有本ABC書,阿B都係鍾意咬,多過睇!

首頁
23456...9

尾頁

跳至