跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 1歲party-Q&A

酒店只能提供3個免費車位, 由於義工媽咪需要運輸物資, 所以今次不能夠提供車位給其他參加者使用了

附近最近停車場為新世紀廣場時租停車場, 每半小時計算收費$10, 即一小時要$20, 商場設泊車優惠, 購物滿$200可獲2小時免費泊車, 可惜帝京酒店消費不計入商場消費

民房

neway77,

Are we still on waiting list? Any offer for us? Can you please check for us? Thanks a lot! Our no. is No.108

Cheuk Tung Mum

複式洋房

please check pm.

cheuktung 寫道:
neway77,

Are we still on waiting list? Any offer for us? Can you please check for us? Thanks a lot! Our no. is No.108

Cheuk Tung Mum

大宅

2024勳章 減齡達人勳章

我後加的1a 1b 唔知仲有冇位la, 唔該覆覆我ar,

因果個b 都係7月出世+, 若有, 我叫我fd send相比你地做果d紀念品, 唔該晒

複式洋房

please check pm

MMKK 寫道:
我後加的1a 1b 唔知仲有冇位la, 唔該覆覆我ar,

因果個b 都係7月出世+, 若有, 我叫我fd send相比你地做果d紀念品, 唔該晒

大宅

各義工mami

請comfirm係咪已收到的入數la!
[url=http://lilypie.com][/url

大宅

dear petpang,
yes, confirmed
thank you.

neway77上星期post了以下message:
已收齊錢,如各媽媽對1歲PARTY 有任何問題,歡迎在此POST提出.
可能冇再pm你

別墅

我想問party 個日有什麼活動,有沒有bb比賽? 父母要預備什麼物品?有什麼食物供應?自助餐?中餐 or 西餐呢?有沒有menu......等等
可否提供詳party的細節給我們?
辛苦了,各位義工mami

大宅

Dear kwongsiu and all mami,
party細節仍在商討中, 大約會在6月中向大家update, 請大家耐心稍後片刻, 謝謝!
先提供lunch buffet menu給大家參考:

B B Party
22 July 2007

** COLD DISHES冷 盆**
Chicken Salad with Pineapple菠蘿雞肉沙律
Assorted Finger Sandwiches雜錦三文治
California Rolls加州卷

** HOT DISHES熱 盆**
Bacon Sausage Rolls 煙肉腸仔卷
Shell Pasta with Meat Sauce肉醬蜆殼粉
Mini Pizza迷你薄餅
Curry Puffs咖喱酥角
B.B.Q. Chicken Wings燒烤雞翼
Deep-fried Finger Fish炸手指魚柳

** DESSERT甜 品**
Custard Tart焗蛋撻
Mixed Fruit Jelly雜果啫喱
Assorted French Pastries法式雜餅
Mini Fruit Tart迷你鮮果撻
Chocolate Brownie朱古力甜餅

別墅

唔該哂!

洋房

請問仲有冇位?

我都想去參加!

有既話 我會同B女去(1a1b)
網上填問卷儲積分換禮卷 每月都有得抽獎0架! 有興趣不妨留個e-mail~

民房

doublei

我想問有無bb椅提供?
Thanks !

karman.

大宅

冰極檸檬茶,
暫時位已滿, 如有媽咪退出, 或酒店可以加位, 我們才會按後備排列次序讓人加入
因場地有限, 300人是我們今次的極限了, 希望有機會可以下次再一個更大的場地吧

冰極檸檬茶 寫道:
請問仲有冇位?

我都想去參加!

有既話 我會同B女去(1a1b)

大宅

hi, 卓楠,
好像沒有, 就算有, 也只會得少量, 我們check清楚再覆你吧?

卓楠 寫道:
doublei

我想問有無bb椅提供?
Thanks !

karman.

複式洋房

我地個party有咩game?
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

大宅

hi, 我係負責諗遊戲個義工媽咪
可以一齊商量下?有無咩好提議呀?

chatyan83 寫道:
我地個party有咩game?

民房

我都想參加, 仲有無位? 日期係7月22日, 係邊間酒店?

大宅

我想問party o個日洗唔洗帶禮物ar

大宅

Tabohebe,
唔駛帶禮物, 淨係著靚靚去就得架啦

TABOHEBE 寫道:
我想問party o個日洗唔洗帶禮物ar

複式洋房

暫時位已滿, 如有媽咪退出, 或酒店可以加位, 我們才會按後備排列次序讓人加入
因場地有限, 300人是我們今次的極限了, 希望有機會可以下次再一個更大的場地吧

PCmama 寫道:
我都想參加, 仲有無位? 日期係7月22日, 係邊間酒店?

首頁

尾頁

跳至