美容扮靚

跳至

首頁
34567...35

尾頁

大宅

shoelover
你o個價錢折左未架?!係咪可以免息分期架?! 如比我honey知道要o甘多錢實鬧死?!

民房

Hi 肥豬皇,

已經折左喇原價要$11,600 +架有 75 折,可分 6,每個月都係 $1,400 左右okay o既。我當買少對鞋囉!

如果你真係想參加, 要快喇, 優惠至8月15日咋

雖然未見成效,但我認為有專業人士的建議,應該可以成功的再加上自己的意志和決心nothing is impossible!

我係一個從來不做運動的人,可是我要迫自己跟足療程,呢排枕住做,都幾有恆心架。鞋, 8 號風球一心唸住番屋企 gym room 即刻又黎操練啦,點知唔開呀!! 好失望呀!

原文章由 肥豬皇 於 07-8-10 14:27 發表
shoelover
你o個價錢折左未架?!係咪可以免息分期架?! 如比我honey知道要o甘多錢實鬧死?!

[ 本文章最後由 shoelover 於 07-8-10 16:26 編輯 ]

大宅

原文章由 肥豬皇 於 07-8-10 14:27 發表
shoelover

我用匯豐銀行信用咭, 可以分12期架, 每個月都係$8XX咋.
好似用DBS都係可以分12期, 其他就只可分6期.
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

民房

,我用DBS 架窩,佢地淨係話我知分 6 期咋。不過,都唔重要的,遲早都係要卑。好彩,老公都支持我 :loveliness:

肥豬皇,如果你用呢 d 信用卡,你最好都係問清楚吧。

原文章由 MsFriendly 於 07-8-10 16:42 發表

我用匯豐銀行信用咭, 可以分12期架, 每個月都係$8XX咋.
好似用DBS都係可以分12期, 其他就只可分6期.

男爵府

今日見完營養師~6日輕左2磅
佢要我睇下做完運動既心跳係幾多~你地有冇要做呢d呀?
同埋佢叫我唔好食咁多牛丸~魚丸~蟹柳果d~佢話驚我積水=0=

複式洋房

請問fat % 點計架
thanks

大宅

原文章由 shoelover 於 07-8-10 16:51 發表
咦,我用DBS 架窩,佢地淨係話我知分 6 期咋。不過,都唔重要的,遲早都係要卑。好彩,老公都支持我 :loveliness:

肥豬皇,如果你用呢 d 信用卡,你最好都係問清楚吧。

我都係同老公一齊上去架, 初初我諗住自己碌DBS咭的, 後來老公話佢要儲積分, 咁我咪比佢簽, 可能我超過一萬蚊, 所以可以比我分12期卦, 我老公都好支持我, 佢話同我一人一半喎...^^
最好都係問清楚.
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

大宅

原文章由 minmin82 於 07-8-10 17:50 發表
今日見完營養師~6日輕左2磅
佢要我睇下做完運動既心跳係幾多~你地有冇要做呢d呀?
同埋佢叫我唔好食咁多牛丸~魚丸~蟹柳果d~佢話驚我積水=0=

有呀, 每次做完運動都要度心跳架, 同埋寫番係飲食日記的備註度.
係呀, 牛丸、魚蛋、火腿、蟹柳、芝士都好多鹽份架, 食得多鹽份的食物係好容易令到人積水.

我而家都好少食果d嘢, 怕會積水.

大宅

原文章由 suki7168 於 07-8-10 17:52 發表
請問fat % 點計架
thanks

我哋唔係計出來, 我哋係用MSL的測脂磅磅出來的.

大宅

未參加MSL的各位姊妹:

我剛剛收到消息話之前如有介紹人推薦可有75折和免費綜合體重分析及健康分析, 另額外會再送禮品給參加者, 總值共$450.
1. 瑜伽或健康舞乙堂 ($250)
2. 金菠蘿水晶乙個($200)

而家延期至8月15日止, 如你們有需要的話, 我可以做你的介紹人架, 可以pm我的, thanks.

[ 本文章最後由 MsFriendly 於 07-8-10 18:30 編輯 ]

男爵府

原文章由 MsFriendly 於 07-8-10 18:25 發表

有呀, 每次做完運動都要度心跳架, 同埋寫番係飲食日記的備註度.
係呀, 牛丸、魚蛋、火腿、蟹柳、芝士都好多鹽份架, 食得多鹽份的食物係好容易令到人積水.

我而家都好少食果d嘢, 怕會積水.

我因為要返工~又要整埋早餐帶返公司食~
所以貪呢d方便啦~之後都慢慢要改變下d野食先得

大宅

今日上完見營養師, 減左1.2磅, 下次上去可以帶埋衫去影相la.

大宅

MsFriendly & ShoeLover

thx yr information~~等我15號前打去先, 但我都想問第一次上去聽晒佢講所有野要幾耐時間架, 因為我諗住用lunch time 上去~

民房

肥豬皇, 約半小時吧, 睇你會唔會有好多野問啦, lunch 都 okay 架喇. 不如你用我個會員號碼啦, 甘你第一次去咪唔使卑$50 囉. 我 pm你吧.

原文章由 肥豬皇 於 07-8-13 10:44 發表

thx yr information~~等我15號前打去先, 但我都想問第一次上去聽晒佢講所有野要幾耐時間架, 因為我諗住用lunch time 上去~

複式洋房

剛剛生完bb几時可以開始減肥啊?

我7月25號開刀生了bb女,第二胎,生之前有150几磅,生完輕了6kg,想問下大家,生完几時開始減肥最好?同埋我想喂人奶半年,不知道對減肥會不會有影響呢?我對米c洛都几有興趣下,不知道效果好不好,同埋价錢貴不貴呢?几時join先好呢?thanks all

複式洋房

To: Ms Friendly,
我都想參加啊,但系我依家未滿月,屋企人不給出街啊,如果過了优惠期,有推荐人,仲會有discount嗎?thanks

[ 本文章最後由 celina_wei 於 07-8-13 13:13 編輯 ]

大宅

我都想減吖. 大約10-15磅. 可唔可以俾d資料我, 如地址同電話等. 我係上環返工, 唔知附近佢地有無office呢? 因為我都諗住用lunch time 上去.

民房

原文章由 demio 於 07-8-13 13:26 發表

我都想減吖. 大約10-15磅. 可唔可以俾d資料我, 如地址同電話等. 我係上環返工, 唔知附近佢地有無office呢? 因為我都諗住用lunch time 上去.

我見到你的留言, 所以pm了資料給你. pls check

民房

原文章由 celina_wei 於 07-8-13 13:09 發表
To: Ms Friendly,
我都想參加啊,但系我依家未滿月,屋企人不給出街啊,如果過了优惠期,有推荐人,仲會有discount嗎?thanks

如果過了優惠期8月15日就沒有75折了, 但有會員推薦仍有discount的, 不過就冇咁抵law . 我pm了會員資料給你, 到你join時拿給米施樂的staff就可了.

大宅

收到, Thanks.

原文章由 luckyhead 於 07-8-13 13:58 發表

我見到你的留言, 所以pm了資料給你. pls check

首頁
34567...35

尾頁

跳至