論盡家傭

跳至

首頁
34567...57

尾頁

大宅

你真係好無恥, 你根本一早有心唔出糧俾人, 諗住拖得就拖, 最後就不了了之, 如果唔係件事依家"穿左", 你一定唔會出糧俾人。:tongue:

伯爵府

畀面勳章

原文章由 bakusensei 於 07-10-16 21:47 發表
莎朗 ,

You may have financial difficulties but if you can:
1) join gp order for your baby can read and transfer US$161.55 (i.e. HK$1,292.4) on 9 Oct

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid= ...

bk d媽咪真係好勁, 邊樹留底過腳毛都知。

莎朗,
快d比埋餘數樓主媽咪啦, 你拖左人成個月有多啦。更何況你都再冇任何藉口啦。樓主唔係自由post呢段野出黎都算係咁......不過我唸你都要改定名先蒲bk囉.........

樓主,
希望你媽咪可以早日收返d血汗錢........上勞工處快快趣趣攪掂佢啦。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

好媽媽勳章

樓主,有冇新進展呀?有冇機會收全數呀?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

I just pass by ~~

係囉......收齊未呀??

原文章由 mtqueenie 於 07-10-17 14:26 發表
樓主,有冇新進展呀?有冇機會收全數呀?

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

別墅

莎朗(屎篤)比人篤爆咗, 而家唔敢浦頭 .

呢個世界真係一樣米養百樣人, 明眼人都睇得出你係有心唔出糧比人, 一連串嘅拖、拖、拖...開期票啦...改入數日期啦...分期比啦, 而家仲可以咁理直氣壯兼夾大聲話有困難(比稅局凍結戶口, 睇吓你買野有幾風光就知你有幾困難囉:tongue: )又有pm+電話比人, 話樓主唔覆...

咁要睇下你亞莎朗(屎篤)點call人法哪, 何況你唔啱在先(咩理由都唔可以拖糧), 同人地覆唔覆你都無關係, 係咪覆你個結果會唔同呢? 係咪$4000可以收晒呀!?

我諗就算你改名上bk, 我都深信有至醒bk媽咪會認得你, 你小心d, 唔係個個都好似樓主同佢媽咪咁好人, 如果你撞著o個個係我...哼!你死梗

大宅

莎朗,

其實你可唔可全數入? 因為我地唔想再要等幾個星期, 如果你無入/遲入, 我又要向bk追你?
請你比我一個時間, 最快幾時可付清?
仲有要提一提你, 入埋我之前pm你列明那5百幾蚊(3/9之後的糧+買送錢)

男爵府

原文章由 ANN_LAU 於 07-10-17 15:03 發表
莎朗,

其實你可唔可全數入? 因為我地唔想再要等幾個星期, 如果你無入/遲入, 我又要向bk追你?
仲有要提一提你, 入埋我之前pm你列明那5百幾蚊(3/9之後的糧+買送錢) ...

嘩, 重有買餸錢呀........., 請個人返來, 原來可以慳咁多....

別墅

樓主~唔好咁好人仲用"可唔可全數入"哪, 係應該話"唔該你全數入晒($3000+5百幾蚊), 比1日時間你攪掂佢, 如果唔係拿住你張期票:第一告你欠薪, 第二告你行騙, 開空頭支票犯法的."

同d有錢但有1萬個理由話無錢比的人...根本唔使客氣, 對咩人用咩態度.

原文章由 ANN_LAU 於 07-10-17 15:03 發表
莎朗,

仲有要提一提你, 入埋我之前pm你列明那5百幾蚊(3/9之後的糧+買送錢) ...

禁止訪問

複式洋房

咩話,重有買送錢??

樓主,令堂真係好人, 我請陪月時,佢要我比錢至番工,重要比500佢先

你告硬朗啦, 分明係呃人,樓主你唔講有買送錢,條友提都唔提, 跟本一開始就無心比錢兼食霸王餐

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

唔係下化 買餸都要人出錢先
拿拿聲比番哂d錢比人啦 !
你肉唔肉酸嫁

莎朗,

子爵府

好媽媽勳章

樓主,
呢d人面皮幾尺厚邊理你吖,而家爆埋買餸錢都屈,真係一句超級賤人臭八婆.開佢名/地址/電話啦,以防下個亞姐又中招.
你諗真下搵sh幫手,去勞工處告到佢連個nine g蓋甩埋
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

伯爵府

阿莎朗個a/c都俾稅局凍結埋,已經係誠信破產啦!仲要連買"送"錢都要欠人,真係cheap到無輪,咁果$500係咪唔出聲就當算呀,又話分4期每星期$1000一個月內還清,咁果$500去左邊呀!d利息點計呀!

食霸王餐仲要o係度歪理連篇,我都讚成樓主告實妳呀!

樓主搵左winnie未呀!呢d衰人唔見xx唔流眼淚架!橫店佢都俾稅局凍戶,唔爭在"雙喜臨門"啦!

侯爵府

莎朗, you are on line now, why are you no reply anything ar ??

伯爵府

畀面勳章

原文章由 mylulu007 於 07-10-17 16:50 發表
阿莎朗個a/c都俾稅局凍結埋,已經係誠信破產啦!仲要連買"送"錢都要欠人,真係cheap到無輪,咁果$500係咪唔出聲就當算呀,又話分4期每星期$1000一個月內還清,咁果$500去左邊呀!d利息點計呀!

食霸王餐仲要o係度歪理連篇,我都讚成樓主告 ...

睇到唔爭在"雙喜臨門" 我即刻爆笑
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

佢比你地甘窒住晒仲點會浦頭呀
可能而家開緊個新acc.去買野添呀

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩~樓主唔提, 佢真係冇諗過要還買餸錢喎! 由頭到尾都冇講過要還嗰HK$500.00, 真係好卑劣!

別墅

原文章由 silvia_ng 於 07-10-17 17:35 發表

睇到唔爭在"雙喜臨門" 我即刻爆笑

嘩,賤人見得多,就係未見過D咁Cheap‧唔好等喇,條粉腸係唔會還錢比你媽咪架,話唔定佢搵緊地方搬屋添呀,到時搵佢就難啦!

樓主,你再同條粉腸好言相向,佢只會當你係水魚,唔好咁天真,
一於今晚食完飯去差館同呀Sir傾傾,呀Sir會有建議比你架啦,而家D呀Sir好好人好專業,早去早回當散步lor‧

別墅

哇.你個人都几打橫來講喔.人地冇指名道姓話你都算比面你啦.你仲要死頂話自己冇錯.我想問人地媽咪幫你做野一個月几錢姐?唔會係十萬蚊挂.如果几千蚊你借都應該借住比人先啦.真係佩服你 ?-(
原文章由 莎朗 於 07-10-16 15:24 發表
請你媽媽CHECK左數先講
我個預產期係12/3/04 又期待又緊張亞[/quote] :-D :lol: :-) :lol: :-P :roll: :pint: :hammer:

別墅

哇頭先睇左二頁就忍唔住回覆,原來仲有咁多野.樓主,你快d報警啦,如果唔係睇怕d錢係羅唔返啦 你媽咪太善良了,連買送錢都自己比住先.你放心啦好人有好報,老天係公平架.
莎朗,

我個預產期係12/3/04 又期待又緊張亞[/quote] :-D :lol: :-) :lol: :-P :roll: :pint: :hammer:

首頁
34567...57

尾頁

跳至