婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

仲旨意你C6?! 佢同佢屋企人生活左甘耐, 點會覺得佢地有問題, 總知你唔見男家, BB都唔可以返去~

男爵府

faifaipig 發表於 14-8-29 15:54
我成日都係咁諗架,我10月懷胎,生既時候痛左咁多個鐘,出黎跟你地姓,但就做咩都有說話聽,著件底衫都話我 ...

我係你已經即場爆, 不過會笑住口爆佢地, 我甘辛苦生佢出黎, 唔通會唔緊張咩, 全世界最錫BB既梗係我啦~

禁止訪問

回覆:次次都要受氣!

大宅

引用:Quote:原帖由+Aotearoa+於+14-08-31+發表樓

原帖由 faifaipig 於 14-08-31 發表
我會架喇,不過佢地好興一抱上手就行走,好似出街食飯,一過手就話出去行街街睇野,一來出到去我唔知佢地會 ...
我會死跟,佢地去邊我一齊去,係擺明唔放心,亦真心唔放心!

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

你睇返住你個仔, 叫你99鍾意就抱返佢自己個仔 (即你C6) 啦

禁止訪問

大宅

引用:每次返親99到都要受氣,比說話我聽,次次都

原帖由 faifaipig 於 14-08-29 發表
每次返親99到都要受氣,比說話我聽,次次都話唔認得個孫,話我好咁耐先返一次去,住得遠,一個月2次,但次 ...
佢叫你以後唔好去就岩哂啦,唔好再去,最多過年生日去下好啦,呢種99唔適合見孫同新抱,把口毒;黑心,唔好理佢就岩啦

大宅

引用:Quote:原帖由 faifaipig 於 14-08-29 發表

原帖由 小mama 於 14-08-29 發表
一個月兩次其實唔小架啦,佢咁都嫌小

我係你采佢有味,加埋你c6 叫唔返,咁咪再見小啲囉
我做節先返去

複式洋房

認識瑞士牛牛第一回

回覆:faifaipig 的帖子

佢地打電話煩你,你咪叫佢咪鬼聽囉。
唔想夾係中間,我咪直接爆奶奶好唔好

公爵府

咁以後唔好去,亦唔好俾個仔返去,要去就C6自己去啦

所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

男爵府

回覆:faifaipig 的帖子

正衰人精c6, 我都有一個!完全0明白你的感受。我依家邊個都唔會俾面,總之對我個仔有危險性,我會立即出聲!

複式洋房

畀面勳章

你老公都叫你唔好去,咁你咪順下佢意唔好去囉!但BB都唔好比佢帶去,反正佢反到去坐埋一邊,咩都唔理!無謂要佢咁辛苦湊仔啦!

禁止訪問

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

好想知你妯娌係咪完全放手比你99湊個仔?

子爵府

其實一個月見兩次都唔少,最唔鐘意d長輩成日將d小朋友比較,everyone is unique.
咁妳順下C6意思,唔好番去咁密,不過唔好發佢脾氣,有時佢夾係中間都難做

複式洋房

引用:好想知你妯娌係咪完全放手比你99湊個仔

原帖由 moonychan 於 14-09-02 發表
好想知你妯娌係咪完全放手比你99湊個仔?
可以話係!
佢見到個仔手指剪損左,都剩係講話嫲嫲剪甲時剪親啦…我99冇答佢口,佢亦都冇再講,之後先同我講冇計要佢湊就係咁架啦!
個羹食飯時整到個上唇上面紅左兩行,好明顯係隻羹整到~99就話係個bb自己抓親啫,但阿嫂可以冇事咁

首頁

尾頁

跳至