夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:情慾短訊

同我三年前一樣!又係同事,又係風頭火勢都仲要聯絡!當時佢又轉工又改電話,去証明自己唔會再同個女人聯絡,我原諒咗佢一次,結果三個月後我又發現佢地又有聯絡,我就下定決定趕佢走。jm 加油!

大宅

支持樓主
加油,好好照顧自己跟2個女

水晶宮

引用:Quote:原帖由 chingman129hk 於 15-06-22

原帖由 joyce059521 於 15-06-22 發表
我叫佢搬,佢唔肯,話自己無對我唔住,所以唔搬,我話我同2個女搬,佢話唔得,要留返2個女比佢,我話我地無 ...
咁佢都好無賴喎,冇對你唔住都講得出?

洋房

熱血勳章

回覆:joyce059521 的帖子

如果冇註冊,可能唔可以分佢身家。

子爵府

http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

大宅

引用:同我三年前一樣!又係同事,又係風頭火勢都

原帖由 ilovefat 於 15-07-12 發表
同我三年前一樣!又係同事,又係風頭火勢都仲要聯絡!當時佢又轉工又改電話,去証明自己唔會再同個女人聯絡 ...
我就係怕咁樣,我無要求佢轉工轉電話,因為佢係屋企經濟支柱,份工亦做咗10年,無可能叫佢轉,咁咪又係日對夜對條女,遲早咪又嚟過……

大宅

引用:如果冇註冊,可能唔可以分佢身家。

原帖由 officer 於 15-07-12 發表
如果冇註冊,可能唔可以分佢身家。
由頭到尾無諗過同佢分身家,所以先唔註冊,如果要分身家又要分埋2個女比佢,我寧願咩都唔要,淨係要我2個女

BIGPAT    發表於 15-7-23 11:57

大宅

引用:Quote:原帖由 joyce059521 於 15-06-22 發

原帖由 豬仔嘜 於 15-07-12 發表
咁佢都好無賴喎,冇對你唔住都講得出?
係……佢明知我已經睇晒佢地所有對話,重駁吓我睇唔晒或者睇d唔睇d而誤會佢,所以佢死都話無,但問心……邊個出去偷食完會肯認架?

大宅

引用:睇到都唔知開心好 定係唔開心好,乜都唔知

原帖由 yukilovepp 於 15-07-11 發表
睇到都唔知開心好 定係唔開心好,乜都唔知其實仲開心
其實我已經扮傻咗一段日子,日日都話佢唔好掛住禁電話同人whatsapp,有時3更半夜條女whatsapp佢,我都有開口話佢,因為我好醒瞓,所以我好清楚……佢都重唔醒,唔收手……點知重愈來愈過份,所以無得再扮唔知落去

大宅

即刻結婚

子爵府

樓主!知道您辛苦...加油呀~

複式洋房

佢唔徹底分手,就即刻趕佢走。
兩個女大家都有責任,叫佢要比生活費。

禁止訪問

子爵府

可唔可以拿拿声arrange人去湊2個小朋友,同佢sit down倾下佢對2個小朋友生活費上的承担,屋租等等,再睇下佢想奌

伯爵府

2024年龍年勳章

joyce059521 發表於 15-7-14 00:02
係……佢明知我已經睇晒佢地所有對話,重駁吓我睇唔晒或者睇d唔睇d而誤會佢,所以佢死都話無,但問心……邊 ...

如果想同你分開,你一問佢,佢一早就認。
而家佢同你仲有愛仲想同你一齊。

大宅

我當時差唔多都係咁,第一次話分開咗,點知原來都係無,我帶住個仔搬走咗,諗住佢會冷靜下~~~
之後仲同個女人去旅行,影床照,仲專登俾我睇到~~~

最後都係離婚收場,個男人都唔會放手~~~

大宅

我情況都一樣,頭半年磨擦多成日指責我,到左六月借機話感冒訓梳化,然後話大家唔夾心灰意冷同諗一諗點處理目前情況,多謝我照顧老爺最後既日子同生左個可愛既仔,六月尾知道佢自年頭或更早已有對象,有男性用品同開房單.......我唔夠堅強唔想無左個家,呢段日子忍等忍等甘過,喊完先返屋企,扮無事照常關懷.......但時常問日子甘過有用嗎?
之前佢掙扎性格爆粗唔多返屋企,上星期去完個幾乎音訊全無既台灣公幹,回家平靜左仲兩日無返工留係屋企....但見佢whatapp狀態留言...夢想唔去做係唔會實現,要努力工作將大夢想實現....感覺佢同個女人講.....我今晚問佢梳化訓唔舒服,不如上返床訓,佢話唔會亦唔好再問........佢係固執既天蠍男,我想請教甘多位,要留要點做?
小朋友三歲而我仍愛佢.....
心裡有數佢今次係認真想分開.....但見佢無講又有時回家,請問大家點睇c6諗緊咩定佈署緊咩?怎樣可以不在乎佢?精神拉据很痛苦.......有無過來人分享呢段時間點療傷同企返係度?

複式洋房

回覆 alp0805 的帖子

Sis,你自己要振作,你所有重心、焦點放在這個人身上,你會好痛苦,覺得自己好可憐!將你的心機放落小朋友度,shift個focus!自己睇吓書,讓自己有思考的空間,你淨係諗你老公,真係諗岀個病呀

大宅

無得諗了,佢約我星期六傾,要有心理準備......

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至