自由講場

跳至

首頁
34567...17

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:stagea+發表於+15-6-22+22:36+即是叫

原帖由 bennypoon6 於 15-06-22 發表
緊係唔會比女食, 係阿媽食啦..
應該媽媽都唔食

bennypoon6    發表於 15-6-22 22:43

水晶宮

bkfans 發表於 15-6-22 22:30
我忍受極限係伙計寸, 寸客可以, 但寸極都唔可以鬧客 . 何況鬧X西, 係極侮辱. ...
樓主有話佢講粗口咩?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:bkfans+發表於+15-6-22+22:30+我忍受

原帖由 BKsquare 於 15-06-22 發表
樓主有話佢講粗口咩?
有!

水晶宮

stagea 發表於 15-6-22 22:35
好多人話好斯文!好誇張!叫佢地俾個地址黎
地址一樣時空交錯

bennypoon6    發表於 15-6-22 23:03
si_princess_si    發表於 15-6-22 22:46

男爵府

熱狗媽 發表於 15-6-22 22:12
如果係,借問聲如果叫左熱奶茶,但來左凍的,咁我換唔換好?
你可以話唔舒服唔飲得凍野

琥珀宮

回覆:BKsquare 的帖子

樓主食野受氣,個下焗氣!

禁止訪問

引用:但上次個post係好多JM都講好有禮貌,不止大

寶石宮

回覆:係佐敦某出名茶餐廳下午茶俾人鬧係「傻,癡線」

琥珀宮

引用:Quote:stagea+發表於+15-6-22+22:35+好多人

地址一樣時空交錯
我懷疑呢到有JM老公做澳牛、所以撐佢地斯文有禮!

bennypoon6    發表於 15-6-22 23:11

禁止訪問

琥珀宮

引用:Quote:stagea+發表於+15-6-22+21:39+但上次

係呀講到我嚴重懷疑香港其實係有兩。。。。。間澳牛

佢哋去個間全部都係斯斯文文, 差D餵埋你食咁 ...
其實明知呢間係咁,我會自己適應環境,快快趣叫d standard食物,從來無遇到不愉快事件,無受氣,亦覺得佢食物好味,耐不耐會想再去!

ivory0915    發表於 15-6-23 21:32
laiyuen    發表於 15-6-22 23:18
bennypoon6    發表於 15-6-22 23:12
Superman-GF    發表於 15-6-22 22:50
fionakong2008    發表於 15-6-22 22:48

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:老實講,得罪樓面再黎果碟我唔敢食的

原帖由 neko138 於 15-06-22 發表
老實講,得罪樓面再黎果碟我唔敢食的

男爵府

引用:Quote:原帖由 BKsquare 於 15-06-22 發表地

原帖由 stagea 於 15-06-22 發表
我懷疑呢到有JM老公做澳牛、所以撐佢地斯文有禮!
我老公唔咪果到做 但我食過幾次態度都唔錯喎 件多士我食唔落叫佢拎個袋我外帶佢都好好啊 其實係咪睇人。。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+stagea+於+15-06-22+發表但上

原帖由 Superman-GF 於 15-06-22 發表
我兩個星期前去過,不是熟客。佢哋係勁快,但確是有禮貌。仲攞張extra 椅俾我放手袋。連和我搭枱的幾個婆婆 ...
你好彩、樓主今日俾人粗口橫飛

伯爵府

回覆:丫雅 的帖子

咁時咁日咁既態度,換轉大陸。已經即刻走人唔洗撈。

男爵府

力爭上游 發表於 15-6-22 22:23
埋單時,我見收銀果兩位著既衫唔同d夥計,試下想提下意見。我話「d夥計話我癡線窩」。但果兩位都無理我,找 ...
有冇留意鬧你ge係幾多號
佢地有分等級架,

1號最大如此類推..

伯爵府

回覆:瀟灑兔兔 的帖子

我試過返大陸吃飯,人地服務質素真係好好多

amber-darling    發表於 15-6-23 13:20

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+stagea+於+15-06-22+發表我懷

原帖由 sabrina_cherry 於 15-06-22 發表
我老公唔咪果到做 但我食過幾次態度都唔錯喎 件多士我食唔落叫佢拎個袋我外帶佢都好好啊 其實係咪睇人。。
...
侍應睇人服侍

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:係佐敦某出名茶餐廳下午茶俾人鬧係「傻,癡線」

我無受過不禮貌對待
但係嗰度食嘢我覺得好大壓力,乜都要「快、快、快」
唔好意思,我係啲比較慢條斯理嘅人,嗰度嘅節奏唔太啱我,所以我唔會再去

禁止訪問

首頁
34567...17

尾頁

跳至