夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

走啦!唔好比佢睇死你唔敢走 你一日唔走 佢齊人之福 分分鐘有一日 小三要佢離開你
你仲傷呀! 放生自己 連B都唔好成日比佢見 有陣時要放吓手 先知世界咁大 無謂為一個賤男委屈自己 仲有有本事 都要佢比錢養仔 無謂益小三

大宅

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算?

我想問你有冇見過個小三
唔知點解我覺得你應該先見下佢再諗其他野
唔係去發難
純粹見面
你試下同老公講睇下佢俾乜反應你先
你再諗

複式洋房

Au 發表於 15-7-18 00:45
你點發現佢有小三
因丈夫話工作忙晚晚夜番, 手機常轉密碼, 後來check 佢手機看見那些相和whatsapp 才知, 只怪當初太相信他

我同老公講見佢大家一齊傾, 佢拒絕話唔想大家衝突, 最後我致電小三, 她聽了電話但沒出聲

大宅

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算

撐住,媽媽!小朋友要靠你的愛,你更要愛自己!現階段,情緒要時間平伏!有乜決定,都放低先!時間會話你知,應該點做!

大宅

回覆:jenny8964 的帖子

好似成龍咁,比舊錢吳綺莉,之後一都兩段得唔得?

男爵府

離婚

子爵府

引用:Quote:Au 發表於 15-7-18 00:45 你點發現佢

原帖由 babyABCD 於 15-07-18 發表
因丈夫話工作忙晚晚夜番, 手機常轉密碼, 後來check 佢手機看見那些相和whatsapp 才知, 只怪當初太相信他
其實你都無乜點算,講到尾,佢又唔要分開(同個邊),你又唔會走,小三亦唔理你,繼續人地一家三口,得你自欺欺人地,傷心,心煩之麻!
你呢個家美其名照顧,但你自己都識講佢成日話返工忙,要ot,又要揾小三揍小三仔,即都唔係成日番黎照顧大細b啦,點愛你多d?重視你呢邊家多d?你個大仔又要特別照顧,佢竟然無同你分擔仲係果個時候包養小三,佢又係一個會幾盡父責既人黎?

大宅

樓主,現在要你為將來的路下決定是沒可能,現在先放下老公和小三的問題 ,好好坐月,大仔和BB都要照顧好,一切都要善待自己,老公放到最後,到小孩慢慢獨立就再想離合。你要努力,生命中不止男女私情,還有很多元素需要你。加油!!!!

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

引用:好似成龍咁,比舊錢吳綺莉,之後一都兩段得

原帖由 hkvcar 於 15-07-18 發表
好似成龍咁,比舊錢吳綺莉,之後一都兩段得唔得?
咁我諗要好似成龍咁闊悼先得喎

禁止訪問

翡翠宮

分開左佢都係老豆
呢個責任佢無得走

如果你咁想留,咪留,同其他所有人無關
不過你心知呢個幾角關注永遠吾會變
你留低即係已接受呢件事

大宅

愛你多些不過亦愛小三⋯你接受到嗎?

大宅

MommyPanel勳章

其實我唔明點解有女人會想接受小三既存在!
一次不忠,百次不容。
根本一開始就錢同樓都應該係自己揸手,我對我老公都係咁,佢係愛你既根本唔會介意。
我一早同老公講過只要佢一出軌就會byebye 佢!.我搵到錢有樓揸手,官一定判個仔俾我~
女人,幾時都要識保護自己!
個男人做d咁既嘢已經係狠狠地整左個傷口係你心度,你仲留佢係度仲成日見佢去搵小三同小三仔,同不停搵鹽乸落個傷口度有乜分別?

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:丈夫有小三, 原諒了他, 但發現有埋2yrs old

原帖由 babyABCD 於 15-07-16 發表
丈夫有小三, 原諒了他, 但發現有埋2yrs old 仔, 我有2仔女, 大的6yrs old, 小的剛一個月, 丈夫說愛我多些, ...
有仔又點?你係老婆!

別墅

回覆 babyABCD 的帖子

媽媽要堅持住呀!!!但呢件事就點都要解決,你都狠心D要佢揀,做齊人咁開心?
佢將快樂建築係你哋3母子嘅痛苦之上,愛你就要好好保護你哋
生咗個仔點?呢個係個女人嘅問題,佢做得人小3生得個小3仔就預咗
你唔可以同情佢,咁大個人做任何事都要負責任

男爵府

堅強起來吧!
放開手上緊握住已不再屬於你既缘住
再出發去找屬於你既人生
放過自己吧!

子爵府

佢話愛你多D,你就順住佢講句:既然愛你多D,叫佢將D資產物業轉晒落你名,就算將來想離開都要佢淨身出戶+高額贍養費,賤男

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:丈夫有小三, 原諒了他, 但發現有埋2yrs old

原帖由 babyABCD 於 15-07-16 發表
丈夫有小三, 原諒了他, 但發現有埋2yrs old 仔, 我有2仔女, 大的6yrs old, 小的剛一個月, 丈夫說愛我多些, ...
有小朋友,比較難斷。。

大宅

齊人之福,難得。
記住就算佢同二奶行埋,都只係為左個仔同當交下功課,最愛係你呀老婆。

大宅

兩邊都有小朋友, 關係呢世都唔會斷架啦。 最重要呢,係個男人係兩個女人都要,定係已經選定一個。 如果佢選定你,咁你就諗下自己仲想唔想走落去。 如果佢係選定第二個既話,就不如堅決一點啦。離左婚佢都仲係小朋友爸爸,你就自由身,話唔定仲可以找個老伴。再拖多十年八年,佢又無打算同你過人世,到時你呢一世就玩完架啦。

首頁
34567...8

尾頁

跳至