自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

回覆:有無試過係街比個陌生人讚身上其中一樣既嘢靚?

我會答係呀?多謝,笑笑口算

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

有個髮夾...有時夾係手袋度...
試過幾次有女仔問我係邊買好靚..

鞋又試過...係街比人問邊度買..

頸鏈..手袋...又試過...去買野比SALES見到問我係邊買...好靚...

係街市買野..比錢時...
婆婆捉住我隻手...係咁話我對手細...生得好....

男爵府

有試過比人讚香味
但我吾搽香水
佢問我用邊隻洗頭水
我話大路果隻紅色樽
跟住佢話真係好香好好聞
又試過話太陽眼鏡,手袋,鞋,衫,褲,頭飾靚!
不過通常我會答:多謝加微笑就算

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

做女嗰陣比人問用咩洗頭水,皆因有把又滑又令嘅長髮,

男爵府

有一排成日被讚髮型梳得靚

一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

伯爵府

有人問過我條褲係邊買

子爵府

經常

珍珠宮

回覆:liliankan 的帖子

Gel甲,衫,皮膚,都比三唔識七的人贊過
其中以皮膚最多

子爵府

回覆:liliankan 的帖子

經常有陌生人贊我鼻靚,問我係邊度整,我純天然架

侯爵府

有,波鞋。

愛是恆久忍耐......

珍珠宮

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

有,當年有條呀蟬,喺老尖突然捉住我:小姐,你膊頭好靚,可唔可以上公司幫我試件衫?

我心諗,膊頭有幾靚呀? 我話返佢個八兩金頭好靚,可唔可以幫我上公司試個假髮,嚇到mark大口即走

唔知佢想點,扮星探都起甩啲鄉音先啦大佬

mimorjai    發表於 15-12-24 02:05

男爵府

熱血勳章

拉鍊型耳筒,背包,大眼仔,毛毛帽,唇膏,洗頭水,cc散紙包,皮褸⋯
手指,腳,身型,紮馬尾⋯etc

用戶要求終止服務

有個鬼妹讚我身上條wrap dress 靚, 問我響邊買,我答英國,佢即刻好失望

hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

大宅

我試過有一次,行街入左一間舖頭,我拎住個大手袋,個sales姐姐話你個袋好靚ar,做得好似chanel,我嗰刻唔知点答好只係微笑,因為其實我個袋真係chanel嚟嫁……

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:你地試過未?係乜嘢?分享一下?你地點答?

原帖由 liliankan 於 15-12-23 發表
你地試過未?係乜嘢?分享一下?你地點答?

我試過係地鐵有人讚過水間甲問我邊度整,我答大約地點 ...
我抱住個女著粉紅色裙,有人讚... 你個仔好靚仔呀!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

試過好幾次買野、食野比錢,男又有、女又有,都話我隻鑽介好白好閃 其實只係一粒普通貨式鑽介咋!
佢地突如奇來禁講,我次次都唔識比反應!

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

讚..我d仔好靚仔.......

首頁

尾頁

跳至