親子旅遊

跳至

首頁
34567...20

尾頁

大宅

回覆 idaidang 的帖子

明白,謝謝!
我本來想自已email book,因為小朋友好細,五歲,唔知family plan得唔得,所以叫白金祕書,有點唔知點叫佢book!

大宅

回覆 yuyu.c 的帖子

bus bus bus, yeah, 終於有bus資料,謝謝你呀!我click左去睇了!
想確認一下Yongpyong Ski Resort係咪即係alpensia?

男爵府

引用:回覆+yuyu.c+的帖子bus+bus+bus,+yeah,+終

原帖由 deen 於 16-01-02 發表

bus bus bus, yeah, 終於有bus資料,謝謝你呀!我click左去睇了!
No wow,有去Alpensia 架

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+yuyu.c+的帖子bus+bus+bus,+yeah,+終

唔係呀,有aplensia

http://www.purpleskibus.com/

大宅

deen 發表於 16-1-2 23:52

明白,謝謝!
我上年send email 直接book 教練[email protected]

1vs 4 family KRW340000 whole day

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+idaidang+的帖子明白,謝謝!我本來想自

明白,謝謝!
你照同白金秘書講有幾歲小朋友,叫佢幫你問可唔可以join family group。

大宅

好多謝咁多位的回覆!
我再努力問下!
有唔明再上黎問!

大宅

找到alpensia的bus了!
我見仲有ski lesson喎! max 4人, $200
呢個ok嗎?

大宅

請教請教!
係咪只要買去程?
因為我見人地話回程在alpensia買便宜一點

大宅

我昨晚在網頁click左book purple ski bus,佢話會收到email,七日內paypal,但今早仲未有email喎!係咪要等幾日架?

另外,我也email左ski school,通常幾耐會覆架?

以往join過lesson的朋友,想問下教練係講咩野語言架?

多謝各位一直的解答!

男爵府

引用:我昨晚在網頁click左book+purple+ski+bus,

原帖由 deen 於 16-01-03 發表
我昨晚在網頁click左book purple ski bus,佢話會收到email,七日內paypal,但今早仲未有email喎!係咪要等幾日 ...
我未book ski bus ,但之前多手試過要即時pay pal喎!我聽JM講唔洗咁急book,所以未訂住。

男爵府

引用:請教請教!係咪只要買去程?因為我見人地話回

原帖由 deen 於 16-01-03 發表
請教請教!
係咪只要買去程?
因為我見人地話回程在alpensia買便宜一點
我唔敢搏呀!因為我直出機場夜機走,怕即時冇位,寧願貴d買個安心!

大宅

回覆:請教3日2夜Aplensia行程及膳食

用visa白金秘書服務,不收手續費?

男爵府

引用:用visa白金秘書服務,不收手續費? +

原帖由 kwokka 於 16-01-03 發表
用visa白金秘書服務,不收手續費?
免費架,你有任何一間銀行白金visa卡就可用呢項服務

大宅

回覆:請教3日2夜Aplensia行程及膳食

正,又學野

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

deen 發表於 16-1-3 10:01
我昨晚在網頁click左book purple ski bus,佢話會收到email,七日內paypal,但今早仲未有email喎!係咪要等幾日 ...
ski school好快覆,我問親野佢都within 24 hours 覆我

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

idaidang 發表於 16-1-3 13:08
我唔敢搏呀!因為我直出機場夜機走,怕即時冇位,寧願貴d買個安心!
我都係直出機場,所以買定回程

大宅

感謝各位,
我買左purple ski bus去程,回程我返首爾,應該去到再買就ok

ski school都覆左我了,佢話我細仔五歲太細,上family會比較危險,要上單對單先安全,佢可以比我join family plan,但安全要自己負責,老公其實不太想滑雪,佢話玩下sled算,同行朋友一家四口就join family plan,我幫佢地email book

謝謝各位一直係咁教我,多謝十次都表達唔到我的感謝!

大宅

韓牛城要否訂定枱?

大宅

deen 發表於 16-1-3 23:01
韓牛城要否訂定枱?
可以請酒店幫你訂但留意年卅晚會收早

首頁
34567...20

尾頁

跳至