美容扮靚

跳至

首頁
34567...24

尾頁

子爵府

引用:回覆 LC116 的帖子sassou

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-24 發表
回覆 LC116 的帖子

sassou
仲有咩牌子磨沙你都覺得好用架?

男爵府

回覆 LC116 的帖子

磨砂啊 以前用過好多都系干磨 覺得唔系咁好 這個磨砂有D特別系 精華包住D海鹽去磨 一邊磨一邊吸收 你去專門店叫佢地比你試試感覺羅 覺得OK先去考慮買羅 其實磨砂又唔需要成日做 敏感皮膚又最好唔好做 所以最好自己去試試效果先

男爵府

回覆 candy8888 的帖子

剪個齊陰頭 咪年齡減少10年啦不過20歲就無可能啦 我有虎紋 都煩惱緊 做過幾次hifu 不過 唉有效果個D 就只能1年多點點 無效果個D 就希望太大 伴隨就是失望大LU 做埋線又有DD驚 驚自己控制唔住 追針打 因為我知道自己性格 要靚唔要命 好衝動 所以到目前還是控制住唔打第一針 真怕自己開始左入侵性美容停唔到羅

男爵府

Thx for your sharing.

期待樓主再分享其他美容心得,例如 serum, face cream, body care, make up ....

男爵府

回覆 florachan28 的帖子

serum, face cream就一個牌子用左20幾年 只系使用佢唔同line 上邊有圖 body care用開間野最近折埋 所以遲D要發掘另外一間 make up 我好hea 因為唔多會 多數素顏唔心機學化妝 同埋真系無乜機會比我化妝出去 我出去都系買下野 買下菜 所以唔識化妝

大宅

回覆:個人面膜使用心得(純分享)

多謝分享

複式洋房

有無護髮心得😊

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子海藻針嗎?無哦 咁

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-23 發表
回覆 skyfree333 的帖子

海藻針嗎?無哦 咁樣估計間美容院害你啦 其實講到尾就一個大型磨砂羅 我唔覺得有 ...
唉 我見好少人用n牌 仲以為自己中伏
用左三次就壞面 搞左成年先好返
依家仲有少少印 個陣真係好慘
明明應該愈做愈好 我就愈做愈差
講起都想喊 我仲買左一盒
你點用架 可唔可以分享下

大宅

減齡達人勳章

多謝分享

男爵府

俾你講到好想試隻磨砂,會做特價嗎? 我見網寫要千幾蚊$$$$$

子爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-3-23 23:58
回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

望落真係好young,好似十幾廿歲嘅o靚妹咁~~~好掂吖~~

別墅

回覆:KWOKPHOEBE 的帖子

我想去班有咩推介?

大宅

請問有無水份面膜推介?

大宅

引用:第一時間 先大合照當然啦 這個只系冰山一角

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-19 發表
第一時間 先大合照當然啦 這個只系冰山一角 因為好多隨著年齡被我慢慢淘汰 現在這些是正在使用同埋部分正在 ...
有冇美白面膜推介?

男爵府

回覆 meibomeibo1990 的帖子

無啊 唔好意思 琴日夜機先從日本返港 其實我年齡唔細 已經過左美白年紀啦 我基本全部面膜都系保水 所以美白真系無乜心得 唔好意思

男爵府

回覆 ilovepuppy 的帖子

我而家基本都系保水成分面膜啊 好多都系3重保水 其他就考慮提升拉緊 重要都系保水LU

男爵府

回覆 Yumi904 的帖子

無啊 因為我無這方面煩惱 所以 無去研究

別墅

回覆:KWOKPHOEBE 的帖子

謝謝

男爵府

日本翻來啦 先來一張大合照真系買左好多 但係暫時只試用左部分 等過段時間試過后再講一下效果啦 不過試過幾種有幾種唔錯 主要系試過一D比較貴 平就試過一種比較好 就系魚子 個種比較好 試過這幾種 橙色盒 ASTxxxx個種唔錯 個價錢同elixir superieur mask 好似一樣 感覺都差唔多 算OK啦 不過不失 其他就暫時咪試

男爵府

回覆 skyfree333 的帖子

n牌?可唔可以打全名 因為我全部都試過 好似有兩種N牌啊 我剛從日本返港 所以而家先體到你信息唔好意思 不過打全名好D 但係我都系好簡單咁用啊 無特別 反而系我朋友 因為好多暗瘡 所以佢就用得好小心 但係皮膚用左好好多哦

首頁
34567...24

尾頁

跳至