美容扮靚

跳至

首頁
34567...14

尾頁

侯爵府

引用:終於有jm+請6Guerlain+base試用啦~

原帖由 candy.c 於 16-04-11 發表
終於有jm 請6Guerlain base試用啦~
Guerlain Make up 確實out of my expectation

侯爵府

引用:Quote:原帖由+蜜雪兒+於+16-04-08+發表我本

原帖由 eddiekitty 於 16-04-11 發表
聽你講完講我去左試lu .用左兩日,支濕粉的確貼薄又有遮瑕.到夜晚個妝都keep得到,我本身個鼻勁易出油!但天 ...
JM 您星期五已即買效率好高希望您都覺得好用!想問中間枝serum功效是什麼?

別墅

引用:Quote:原帖由+eddiekitty+於+16-04-11+發表

原帖由 蜜雪兒 於 16-04-11 發表
JM 您星期五已即買效率好高希望您都覺得好用!想問中間枝serum功效是什麼?

...
請問2位可以講下用左到落左妝會否皮膚變殘或維持呢?同埋評價下盒粉餅可以嗎^^

大宅

回覆:蜜雪兒 的帖子

你話尼支?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+蜜雪兒+於+16-04-11+發表JM+

原帖由 Snowfly 於 16-04-11 發表
請問2位可以講下用左到落左妝會否皮膚變殘或維持呢?同埋評價下盒粉餅可以嗎^^

...
個妝宜家天氣都維持到成日,保皮膚有無變殘要用耐d先見到。如果您話黑色嗰盒gold paruer粉餅就勝在唔厚及保濕!

侯爵府

引用:你話尼支?+ +

你話尼支?
Thanks for your info!

禁止訪問

侯爵府

Hello好耐無見

侯爵府

引用:Hello好耐無見 +

原帖由 tpcmela 於 16-04-11 發表
Hello好耐無見
Long time no see JM

侯爵府

引用:Quote:原帖由+tpcmela+於+16-04-11+發表Hel

Long time no see JM
我少敗化妝品啦

大宅

引用:Quote:原帖由 蜜雪兒 於 16-04-08 發表我本

聽你講完講我去左試lu .用左兩日,支濕粉的確貼薄又有遮瑕.到夜晚個妝都keep得到,我本身個鼻勁易出油!但天 ...
你有無用波波粉?

大宅

引用:Quote:原帖由 gray198189 於 16-04-11 發表

T zone 油是否乾、不夠保濕?可試下佢地嘅BA base,BA話冬天、乾肌都適合
我已有用保濕精華,鼻位有無化妝都一向比較易出油,用sofina long keep base 叫做好d d

複式洋房

回覆:初試Guerlain (updated#39)

記好耐之前有睇過樓主既帖 仲奇怪點解好似好耐無見到 原來太忙 多謝哂你抽咁多時間share 簡直想即刻衝去買呀

侯爵府

引用:記好耐之前有睇過樓主既帖+仲奇怪點解好似

原帖由 Cherrykoko 於 16-04-12 發表
記好耐之前有睇過樓主既帖 仲奇怪點解好似好耐無見到 原來太忙 多謝哂你抽咁多時間share 簡直想即刻衝去買 ...
感謝呀,好耐無show up,見好多新臉孔的會員,但原來大家有睇我以的posts

自己創業真係好多野兼顧,好在有老公仔仔及家人支持!我係對自己要求好高嘅人,我自己嘅事每樣野都想做好,所以相對上俾自己好多額外功夫,不過辛苦過後得人讚賞,成績有目共睹,會好有成功感和滿足感。

開左post就要負責守post,所以我會出現多d

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi 蜜雪兒好耐冇見,你好嗎?每次睇完的分享都好有衝重去買,今次都不例外

侯爵府

引用:Hi+蜜雪兒好耐冇見,你好嗎?每次睇完的分享

原帖由 jpangel 於 16-04-12 發表
Hi 蜜雪兒好耐冇見,你好嗎?每次睇完的分享都好有衝重去買,今次都不例外 ...
好耐無見!hea左成年終於出番來工作,好充實,令我每日都好好訓

預左出post會好多jm試,不過值得試的!

男爵府

回覆 蜜雪兒 的帖子

guerlain戍日送bloggers giftyeung tsz king was a spokeslady
都有广告

super aqua eye serum
aqau serum 1500 50ml
midnight secret好用
price too high

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Cherrykoko+於+16-04-12+發表

原帖由 蜜雪兒 於 16-04-12 發表
感謝呀,好耐無show up,見好多新臉孔的會員,但原來大家有睇我以的posts

自己創業真係好多野兼 ...
Hehehe
我今日去左買波波粉啦 個ba好好人 仲送左sample比我試 係補濕野黎既 另外仲有而家網上有得登記既蜜糖系列

想問樓主你有無買埋佢支羊毛掃呀? 我跟買左

侯爵府

引用:回覆+蜜雪兒+的帖子guerlain戍日送bloggers

原帖由 janechu 於 16-04-12 發表
回覆 蜜雪兒 的帖子

guerlain戍日送bloggers giftyeung tsz king was a spokeslady
哦係呀,我都有問BA,佢地話公司有送產品俾blogger,我都係睇左有興趣落counter try try 啱用先買

侯爵府

引用:Quote:原帖由+蜜雪兒+於+16-04-12+發表感謝

原帖由 Cherrykoko 於 16-04-13 發表
Hehehe
我今日去左買波波粉啦 個ba好好人 仲送左sample比我試 係補濕野黎既 另外 ...
我買埋呀,好似$315?

首頁
34567...14

尾頁

跳至