自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

熱狗媽 發表於 16-8-13 16:53
我唔會做呢d野!我有同佢講佢有老婆,但係佢無逃避,淨係話佢鍾意

咁賤,以為你係 single mum 就好隨便,佢再係咁話俾老闆聽啦,可以告佢性騷擾

侯爵府

引用:公司有新項目,請了一個CFA幫忙,由7月到12

原帖由 熱狗媽 於 16-08-13 發表
公司有新項目,請了一個CFA幫忙,由7月到12月完成為止。

佢細我兩年。
同他講話再對你有任何騷擾會告去平機會同埋去警署備案。

別墅

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

熱狗媽 發表於 16-8-13 17:13
我有係工作上勁冷漠對佢,結果比女經理照肺。個男人外表係好易得人心果種,佢係女經理用開間ibank嘅朋友rec ...

你肯定個女經理同CFA冇嘢?

子爵府

追都唔追就咀 陪酒女都有錢收啦 好唔尊重樓主啫

樓主比個cheap男㩒住蝦真係

一早就應該嚴重警告佢啦 仲繼續係個男人有精神病囉

禁止訪問

侯爵府

熱狗媽 發表於 16-8-13 16:48

佢細我兩年。

我會報警

禁止訪問

伯爵府

男人就是喜歡在離婚女人身上找著數,如果佢已有老婆就仲明顯,勸你要堅定拒絕。

禁止訪問

回覆樓主:

公爵府

佢細我兩年。

正賤咸濕男,點可以隨便比佢錫,算點?當佢自己是情聖,你一定要受呀?有老婆,仲周圍搞其他女人?千奇米上擋,益佢食免費散餐!呢d男人一定未上床前,講到有幾愛你,其實年中也不知食咗幾多傻女人!
比我會認為他是性侵的,會想辦法告他!佢米以為自己想錫就錫!正賤男

男爵府

回覆:我唔係小三,請提供意見,謝謝

其實樓主唔應該將重點放喺小三, 對方有冇老婆身上
係咪對方冇另一半你就欣然接受!??

而家佢係性騷擾緊你, 想食散餐, 擺明見你係single mother冇手尾跟

如果你轉唔到工, 最好將同佢嘅對話錄音來保障自己, 呢啲賤男, 肯定出事上來會屈你“飢渴”色誘佢 (sorry 用字比較粗俗, 只係知道樓主已經受過好多苦, 唔想見你衰喺賤男手上)

禁止訪問

畀面勳章

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

佢細我兩年。

鍚兩次都唔避?我會肯定同佢講:再錫,我就告你非禮。
亦應該通知上司,其實係好嚴重的罪行,你公司有責任保護你,會把你調離呢個project.

老實我覺得要嚴懲呢位人兄,好不知所謂!

大宅

佢細我兩年。

點解唔果斷直接講

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

熱狗媽 發表於 16-8-13 17:13
我有係工作上勁冷漠對佢,結果比女經理照肺。個男人外表係好易得人心果種,佢係女經理用開間ibank嘅朋友rec ...

我仲想提你因住影響工作,點知已經影響左 下次一離開公司,你唔洗驚,喺有cam 既地方先同佢講野,萬一佢仲錫你而你擋唔住,都有cam 影低佢非禮你罪証。性騷擾係好嚴重罪行,尤其職場上,我唔清楚香港點做,我在美國要向上司或 HR 匯報,佢地隔開你地工作,唔好再被侵犯。你告唔告佢一回事,唔好俾佢敗壞你工作上既名聲。小心保護自己呀!

珍珠宮

唔好驚佢!一巴車埋去!出唔到手就出腳,大大力踢出去⋯⋯⋯⋯⋯⋯讓佢痛下!反省反省

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

熱狗媽 發表於 16-8-13 17:01
第一次係係我同佢88果陣,佢好快拉我埋去,錫完佢笑左頭也不回就走左!
第二次我特登企打對角,諗住隔離公 ...

狼過華秀隻狗!!下次大巴大巴車埋佢塊面度

水晶宮

畀面勳章

首先,佢知你是single mum? 你同佢講的?如果知,的確有可能想食散餐。但如果佢唔知?會唔會真係睇中樓主?
其次,樓主說佢係正野,咁講真,一個單身女人,有個靚佬突然一個「surprise」,如果俾我,真的可能會動心架!見樓主又不算激烈反抗,佢feel到d野,所以才有第二次?
樓主只下下提住佢有老婆而不會接受佢,問心,如果佢冇老婆?
大家下下話對方性騷擾,但如果骨子裏樓主真的有一個moment感到震撼丶心動,那麼性騷擾根本就不會成立。

佢錫樓主,樓主反感,究竟係因為佢有老婆,定樓主真是討厭佢呢?呢個係重點

樓主,不是blame你,明白情欲有時係要來就來,但最緊要勇敢理智面對,睇你點控制,畢竟佢有家室,看來樓主也不想做小三傷害別人,如果咁,就真係要做得果斷及決絕d

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:我唔係小三,請提供意見,謝謝

同上司講佢性騷擾你囉

公爵府

sfmeow 發表於 16-8-13 18:22
我仲想提你因住影響工作,點知已經影響左 下次一離開公司,你唔洗驚,喺有cam 既地方先同佢講野, ...
我星期一會同上司講唔再幫個CFA,老闆問點解,我就講呢件事比佢聽吧,希望可以有工做又唔洗比個男人煩

首頁
34567...12

尾頁

跳至