自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 pizzapark 的帖子

2017年4月21日 星期五 2點左右訂

男爵府

taboyan24 發表於 17-4-24 18:39
啱啱check左,星期五下午2點買…
今日吸塵機同風扇一齊到左集運貨倉啦!
請問係咪會有2 個tracking no. 俾你架?

男爵府

taboyan24 發表於 17-4-24 19:18
回覆 pizzapark 的帖子

2017年4月21日 星期五 2點左右訂
8 卦問下, 你買邊部 v8? 用邊間集運呀?

大宅

我都買到呀

AM06 已收到 , V8 岩岩尋日出左貨

大宅

有無人知邊度買個V8床褥吸頭邊度買平~

男爵府

回覆 sunshine135 的帖子

係有2個tracking no.
部風扇星期六先送,但嗰日貨倉無開,
所以今日連埋個吸塵機一齊送…

我用buyippxx,買完之後先知自己睇漏左,原來呢間係有計體積重,2件貨既運費成7xx,貴過buy&shxx三份一價錢,但好彩用dbs新登記會員送50分當現金使同埋運費再有8折,所以計落都只係貴幾十蚊!

好彩自己睇漏左,用左buyippxx,而唔用buy&shxx,否則好大機會俾人cut單!

男爵府

回覆 taobaobb 的帖子

係網上見到床褥吸最平hkd200,依家諗緊買4件Handheld tool kit hkd550呢set

男爵府

taboyan24 發表於 17-4-24 22:17

係有2個tracking no.
好彩你用呢間, 我唔係用buyandxxxx, 不過都應該訂唔到喇.. ,但又唔退款又冇email, 唔知點咁..

大宅

回覆樓主:

我今日上dyson 英國網頁,已經見唔到個promotion

男爵府

仲未收到confirmation letter?如果真係唔好彩cut單的話,用paypal俾個rate俾就唔使扣手續費;但係用信用卡個rate俾就要扣左一百蚊左右,可以打去信用卡中心要求豁免,記得留返對方取消交易的電郵證據!

男爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章

回覆 taboyan24 的帖子

甘你有無dispatch number?

男爵府

回覆 cha1125 的帖子

yes ar, 由PARCELFORCE WORLDWIDE 發出

男爵府

sunshine135 發表於 17-4-24 22:34
好彩你用呢間, 我唔係用buyandxxxx, 不過都應該訂唔到喇.. ,但又唔退款又冇email, 唔知點咁.. ...

我都係用buyxxpp。咁你係用邊間呀?
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

男爵府

taobaobb 發表於 17-4-24 21:57
有無人知邊度買個V8床褥吸頭邊度買平~

我都一次過訂埋呀!因爲我最想用呢個頭
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

男爵府

taboyan24 發表於 17-4-24 23:08

仲未收到confirmation letter?如果真係唔好彩cut單的話,用paypal俾個rate俾就唔 ...
我星期五一日內收到confirmation email, 之後 cancel email, 仲有一封吉既dispatch email, 但到今日仲係乜消息都冇, paypal 信用卡都未見有退款..

男爵府

atta 發表於 17-4-25 00:44
我都係用buyxxpp。咁你係用邊間呀?
你用buyandxxxx? 我以為你用 buyixpee, 我用Bingx2 呀.. 而家都係得個等字,,

男爵府

sunshine135 發表於 17-4-25 10:47
你用buyandxxxx? 我以為你用 buyixpee, 我用Bingx2 呀.. 而家都係得個等字,,

係buyipee呀!唉!佢地攪到我好鬼亂。我到而家都仲係收到一個dispatch. Buyipee 就話係v8。但dyson 就上星期已send v8 同風扇嘅guarantee email 。請問訂左嘅朋友仔。你地嘅情況係咪咁?定已收貨喇?

男爵府

atta 發表於 17-4-25 11:53
係buyipee呀!唉!佢地攪到我好鬼亂。我到而家都仲係收到一個dispatch. Buyipee 就話係v8。但dyson 就上星 ...
我見比較少人用你呢間呀, 應該會好d 呀.. 我上網見好多人話用paypal 訂唔到既都退左款.. 等埋佢今日都係冇消息應該會email 問佢..

男爵府

sunshine135 發表於 17-4-25 11:57
我見比較少人用你呢間呀, 應該會好d 呀.. 我上網見好多人話用paypal 訂唔到既都退左款.. 等埋佢今日都係冇 ...

最慘我係dyson login唔到。又睇唔到自己啲訂貨情況

大宅

atta 發表於 17-4-25 12:10
最慘我係dyson login唔到。又睇唔到自己啲訂貨情況

今日groupxx有團購,$4200英版!

首頁

尾頁

跳至