美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆 masaki126 的帖子

大宅

Puffyy 發表於 17-5-10 18:41
我朋友都係做呢行,佢一直都講到呢支野有幾好,身邊所有人都轉哂用佢,用一支噴噴其它護膚品都唔洗用就有效 ...
我覺得佢有份SELL既..實講到無敵一樣..個個都用.神仙水一樣~_~一定唔會話無人用..或者唔好用.
佢SELL一支都有得賺..或者不停介紹人入會.佢又會有得升職.

唉..我成日覺得朋友如果係咁樣用...真係心都淡.

大宅

jesswu 發表於 17-5-10 19:37
我生完個女4年左右開始浮d斑出來……
我覺得係年紀+生完小朋友荷爾蒙變化的影響所造成……
我一向冇做faci ...
你太刺激我啦..25吋腰..我要去撞牆啦

子爵府

masaki126 發表於 17-5-10 23:49
你太刺激我啦..25吋腰..我要去撞牆啦

Jm...查實我因為哈比族得5呎1吋高,同埋天生骨架超細型……所以一過25吋腰其實已顯漲,好圓潤……
我一向做plank keep腹部線條……我中意實淨少少有d肌肉感的身型多過齌瘦……因為我日常生活要用好多勞力,我想自己唔好咁易攰……

大宅

jesswu 發表於 17-5-11 01:45
Jm...查實我因為哈比族得5呎1吋高,同埋天生骨架超細型……所以一過25吋腰其實已顯漲,好圓潤……:igiveup ...
我都係得158.....但我條腰就....重災區

成日坐都係問題....你真係KEEP得太好啦....

子爵府

masaki126 發表於 17-5-11 02:25
我都係得158.....但我條腰就....重災區

成日坐都係問題....你真係KEEP得太好啦....

Jm....坐得多係會有影響
不過如果肯辛苦少少係keep到的……
我曾經在阿女0至3歲時肥過一輪,之後做少少運動已有效果……
第二個位置比較難,但腰腹係最快最易練到野睇的,因為其他地方的肌肉在每次鍛鍊之間需要時間build up肌肉,唯有腹部係冇time out...只要你頂得順,連續去做便不停accumulate effect....
又分享豬腩圖……
圖左係阿女6個月大時達128磅,圖右係現況……

good_pig    發表於 17-5-22 22:24

水晶宮

jesswu 發表於 17-5-11 07:53
我曾經在阿女0至3歲時肥過一輪,之 ...

好勁
我瘦,但從來都冇腹肌,巧羨慕
我冇乜心機做呢d workouts,如果係跑步打波跳舞我就ok,自己閉關做muscle training我會做做下去左煲劇

禁止訪問

禁止訪問

別墅

一見到這種雷同既銷售方式, 都會自不然起懷疑,我有朋友都做緊,仲喺自己FB post 晒香港測試報告話有幾安全,其實最後都係要睇產品同自己夾唔夾 我對安全程度同使用效果既關係就有所保留

好似上面JM講,千幾蚊可以買到市面上好好好靚既護膚品,但會唔會試就睇自己決定~

大宅

jesswu 發表於 17-5-11 07:53
我曾經在阿女0至3歲時肥過一輪,之 ...

你真係好勁呀...想請教你1日做幾耐運動...

好好好羨慕

大宅

yukigirltown 發表於 17-5-11 09:24
我身邊都有人做緊,話來貨都13xx, 點做到1000蚊枝??
我唔知wo...聽聞..佢地要sell入會..入會要買25000貨品...而且最基本會員都係買緊1250支.即係入會時買20支就ok啦.

之後你自己賣到幾多錢/支出去係你本事啦.
有人賣1680..有人賣1350...但我見有d人唔知係去唔到貨定係入左太多貨..早排先係咁1000蚊支1000支咁賣....真心覺得慘..賠咁多.

ps: 我唔係會員..都係聽我朋友講..先知佢入會價..而且我唔知佢會唔會做咩優惠..又或者會唔會入番1千幾百支可以拎到999以下....我無興趣..所以唔會追問朋友呢d問題

大宅

Stellax 發表於 17-5-11 17:16
一見到這種雷同既銷售方式, 都會自不然起懷疑,我有朋友都做緊,仲喺自己FB post 晒香港測試報告話有幾安全 ...
千幾蚊仲咩要用大陸野....報告安全..只係無毒無水銀...
但功效...實在太誇張吧..

我最討厭個d之前之後相..之前(無化妝)..之後(化全妝+p埋圖)點解d人咁唔理智...咁都信

禁止訪問

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Wing68 發表於 17-5-9 00:33
我想知係咩?

GOOGLE:
噴噴,噴出你人生

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

jesswu 發表於 17-5-9 17:09
我最反感係佢官方fb d 相登曬什麼小姐女士榮升水晶級、鑽石級,又話咩發達喇!邊個邊個sell左幾多,仲慫恿 ...

而家去到在職版, 都有個jm話做...不過我覺得似媒

又話女人唔好靠男人, 自己有一番事業....etc

寶石宮

masaki126 發表於 17-5-9 19:20
咁我覺得你樣既年齡....大過你實際年齡好多...
定係你好遲先開始保養?

我想睇相..但佢封左了

寶石宮

masaki126 發表於 17-5-11 18:22
千幾蚊仲咩要用大陸野....報告安全..只係無毒無水銀...
但功效...實在太誇張吧..
其實出份sgs 報告, 一萬幾千就出到...你是彈拎去支水去驗都得架..

男爵府

masaki126 發表於 17-5-8 22:09
我本來都唔想開POST..只係成日見D人明明想SELL野又係到扮分享...留個言仲要BLOCK埋我...真心分享唔會BLOCK ...

好多人照假呀

大宅

good_pig 發表於 17-5-22 22:19
而家去到在職版, 都有個jm話做...不過我覺得似媒

又話女人唔好靠男人, 自己有一番事業....etc
靠唔靠男人都係其次...大把職場既女人都有老公..佢地都會依靠老公..不過唔係金錢上.係生活上.佢地應該要介紹人入會..
eg你收番幾十個人..可能會升職...之後你便靠你收番來個幾十人去sell野..或者佢地每人又去收番幾十個人入來...如是者..傳銷落去..(呢樣係我猜測)

不過做還做..做都要比番幾m蚊入會先...而之後便真係靠自己本事去貨啦...

首頁

尾頁

跳至