夫婦情感

跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

回覆 happyb_happyb 的帖子

喺我知佢想係工作上幫c6,是她策略。除非c6唔做。

大宅

我知佢地日日一起食晏,一班人或兩大我控制不了。c6成曰話無野只為工作,又話人地點唸佢唔理。做男人更係無所喟被人傾慕。朋友也叫我小心她用錢和物質引誘c6。有沒有男人咁有定力?

大宅

我知佢地日日一起食晏,一班人或兩人我控制不了。c6成曰話無野只為工作,又話人地點唸佢唔理。做男人更係無所喟被人傾慕。朋友也叫我小心她用錢和物質引誘c6。有沒有男人咁有定力?

侯爵府

richy 發表於 17-8-30 00:49
回覆 深藍色 的帖子

在成班同事面前個女人對我的說話未必係真的。個女人外表一D都唔似小三樣,斯文樣帶眼 ...

如果外表不是很吸引也不用太擔心,睇你c6講野應該唔似會吼佢。可能只是不想工作上得罪人

大宅

回覆 maomaofafa 的帖子

C6在初期認識個女人時曾說覺得佢好叻,讀書叻,打工醒。男人只會看女的外表嗎?若c6對佢有意應該是被她的學識吸引,其次才是樣貎。佢地而家一齊做緊個job,好多聯絡和接觸,日久生情也是會有可能發生的。偶爾也會覺得辛苦當想到此。

大宅

吵大嬳,c6竟然同死八婆line咗成晚。話佢仲惡過我成隻老虎。唔想再猜疑,會搬開一排。

男爵府

回覆樓主

叫你C6轉工,block個女人電話,免後患

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

richy 發表於 17-9-3 18:32
吵大嬳,c6竟然同死八婆line咗成晚。話佢仲惡過我成隻老虎。唔想再猜疑,會搬開一排。 ...
我想講的是你老公enjoy有人傾慕(這很正常),而你不停嘈佢丶黑佢面,
只會令你老公覺得同個女人一齊開心D。
你估下你大吵大鬧可唔可以令老公唔理佢個fans?
你離家出走,邊個最開心,一定係個姣婆啦,
你唔係俾機會佢開解你老公呱。
如果你老公唔搵你,
你會離婚定死死氣搬返去?
現在叫做未出事,根本唔需要行離家出走呢步。
你試下溫柔體貼D同老公講出你感受,
承認自己呷醋,希望老公以後識做。
你平日多D和老公拍下拖,兩公婆相處得好,
姣婆就冇位入。

大宅

回覆樓主:

jm, 你要姣過只貼埋嚟的小三,搞到你老公只掛著同你玩,唔好俾機會佢埋到嚟,冧你老公,冧到佢認定冇人夠你好。

複式洋房

你係咪忍佢?

如果係...咁你就要改戰術..

你迫佢..哦佢..黑面..嘈佢..LEE D 只會令佢覺得人地有幾好..係推佢去人地到的行為..

溫柔, 體貼, 令佢有返拍拖的感覺....不問去向..完全相信.....

咁...有機會令佢唔落個邊搭...但都好過死迫...

大宅

多謝大家意見。你地說得有道理。
一時衝動我已出了去。c6叫我嬲完先返去,唔走都走左,睇下點先。

子爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章

D男人無耐性,就算氹你都可能係氹兩日就算。把握機會,一有下台楷就番去喇,寧願番到去再慢慢治佢,自己走左容易俾位人入呀。
其實佢地line成晚傾咩你知唔知?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

richy 發表於 17-9-5 00:49
多謝大家意見。你地說得有道理。
一時衝動我已出了去。c6叫我嬲完先返去,唔走都走左,睇下點先。 ...
你冇心計又倔強,十分蝕底。之前你同你C6分開過又重新開始過。
你覺得離家出走之後佢會內疚後悔咩?
佢覺得只係傾下偈,根本冇事發生,
我地女人正常都會估佢傾傾下就出事啦,
你嬲,我地好明白,
但個女人咁玩野,
你就要中佢招嗎?
Check pm吧。
另外,你老公和佢傾計時你在那裏?

大宅

回覆 BeadBead 的帖子

公事,公司八卦事再加生活趣事

瑪瑙宮

richy 發表於 17-9-3 18:32
吵大嬳,c6竟然同死八婆line咗成晚。話佢仲惡過我成隻老虎。唔想再猜疑,會搬開一排。 ...

搬開一排咪重蝕, 佢想點就點.

大宅

回覆 soso1227 的帖子

以前分開,他有氹了很久我們先一齊返。
他們在line時我當時和朋友聚舊不在家。姣婆之前飲醉時有話只要每天見到c6,傾下計,食下飯已經好開心。初時c6當佢講下笑在無介心情況下話比我知可能都想我緊張下佢。真係唔明點解佢唔去搞單身男,c6唔係靚仔只是一個十分普通的一個佬或接近大叔

大宅

Nancy20090615 發表於 17-9-5 12:35
搬開一排咪重蝕, 佢想點就點.

衝動起上嚟什麼也看不到,思想敵不過理智

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 richy 的帖子

Check pm

大宅

soso1227 發表於 17-9-5 23:27
回覆 richy 的帖子

Check pm
Check c6 pm?

複式洋房

BeadBead 發表於 17-9-5 08:15
D男人無耐性,就算氹你都可能係氹兩日就算。把握機會,一有下台楷就番去喇,寧願番到去再慢慢治佢,自己走 ...

同意,你走只係想佢tum你,
有日唔tum你就無彎轉,倒自己米。

首頁
34567...9

尾頁

跳至