夫婦情感

跳至

首頁
34567...12

尾頁

琥珀宮

問題係你老公唔想返工...
你都係拿拿淋淋搵返份工...
起碼少一樣嘢俾佢入到位...

洋房

Keiwaichan22 發表於 17-9-12 12:50
回覆 shannon_fky4186 的帖子

我淨係知佢同奶奶成日鬧交,親情淡薄...但只可以話佢係逐漸暴露本性...屋企 ...

全心安胎,唔好諗咁多,去諗下bb, 睇啲開心野去淨化下啲負能量

垃圾記得要掉

水晶宮

Keiwaichan22 發表於 17-9-12 12:38
回覆 Nancy20090615 的帖子

琴晚佢放工例排沖涼一枝箭過客房上網。我就倒垃圾同洗碗...成晚訓得好差...而 ...

洗咩碗呀? 你仲預佢有飯食呀?

佢做到咁係我就直頭無飯俾佢食, 你自己應該有少少儲蓄架? 佢真係玩絕你咪番外家囉話之佢死呀!

多口問吓而家住屋方面係點? 租? 租金佢俾晒?

男爵府

回覆 Keiwaichan22 的帖子

你先生真的很差勁。懷孕胖了是正常吧!女人在懷孕期間十分需要丈夫的關懷和愛護,他還這樣侍你,他真是一位值得依靠的伴侶嗎?
只注重外表,你們真的有感情?
待你年紀再大點,他又會説什麼令你難受的說話?
他可相處到老嗎?

男爵府

Keiwaichan22 發表於 17-9-12 12:50
回覆 shannon_fky4186 的帖子

我淨係知佢同奶奶成日鬧交,親情淡薄...但只可以話佢係逐漸暴露本性...屋企 ...

呢D垃圾,樓主你都係生左、坐好月、揾左工先丟垃圾,最緊要話俾自己聽垃圾講野唔洗理,因為好快你就會丟左呢件垃圾。

唔好再為垃圾傷心。盡快話俾屋企人知,娘家既支持好重要咖

別墅

回覆 hhz 的帖子

我而家先知講咩唔睇外表完全呃人...到時老左一樣會發生...可能叫好彩而家就已經睇清睇楚..好心痛..

別墅

琴日真係好多畫面浮現..結婚初期倒垃圾既係佢主動倒,管接管送...而家我行步路都慢反而要去後門丟垃圾,眼尾都唔望下我就返房打機傾電話訓覺

別墅

回覆 tansyneko 的帖子

生完就搵..今日叫左啲朋友幫我留意下,一世流流長,叫佢支撐頭家半年就已經咁...

別墅

回覆 tammy2008 的帖子

租架...一向有野做果陣佢冇錢返工或者有野想買我都傾盡所有維持頭家..佢好鐘意食完野啲碟鬥氣擺3,4日,望兩望冇人洗佢見冇曱甴就去訓覺

別墅

回覆 Tyasnm 的帖子

只可以講佢而家逃避緊要照顧屋企呢個責任。佢以前冇咁重視外表,千方百計做好多窩心事令我覺得he is the one...而家...句句都係嫌棄

別墅

回覆 missingbolly 的帖子

傷害太大...我寧願辛苦啲做單親媽媽,生完都會同佢離婚..

別墅

仲有我啲積蓄係比父母家用,交屋企水電上網,保險同留比bb既洗費...生仔都係我自己比...所以我好慳....佢交租同買日用品架咋...

瑪瑙宮

Keiwaichan22 發表於 17-9-12 15:05

琴日真係好多畫面浮現..結婚初期倒垃圾既係佢主動倒,管接管送...而家我行步路 ...

唔係咁點氹到你番屋企 尼个人無左都唔使恨

瑪瑙宮

Keiwaichan22 發表於 17-9-12 15:09
回覆 tammy2008 的帖子

租架...一向有野做果陣佢冇錢返工或者有野想買我都傾盡所有維持頭家..佢好鐘意食完 ...

佢咁衰 ge 格你重煮比佢食? 你真係好到過份

別墅

本身佢就係話係屋企食平...因為佢為頭家冇哂錢...試過冇煲水佢煮麵因為佢想食麵佢就大力丟爛個麵...我D朋友話叫我自己食唔洗再聽佢不滿D乜...連我呀媽攞湯黎佢都覺得應份...一份家用洗死人...

水晶宮

Keiwaichan22 發表於 17-9-12 16:00

本身佢就係話係屋企食平...因為佢為頭家冇哂錢...試過冇煲水佢煮麵因為佢想食 ...

你講既真架? 佢咁衰你仲留係佢身邊? 你何苦作賤自己呀?

你又唔敢爆佢又唔敢走而家又唔同佢傾只默默忍受, 同縱容佢無分別架

瑪瑙宮

Keiwaichan22 發表於 17-9-12 16:00

本身佢就係話係屋企食平...因為佢為頭家冇哂錢...試過冇煲水佢煮麵因為佢想食 ...

而家唔係洗死人問題, 係當你唔係野問題, 碟放幾日唔收唔洗, 掉爛个面, 哇, 比我走左九世. 果1-3千蚊問先比, 重衰過工人. 大住个肚比人咁對待, 都重要你做餐死, 係人唔係呀?

水晶宮

Nancy20090615 發表於 17-9-12 16:09
而家唔係洗死人問題, 係當你唔係野問題, 碟放幾日唔收唔洗, 掉爛个面, 哇, 比我走左九世. 果1-3千蚊問先 ...

正確係樓主你有冇當過自己係人呀?

人地咁蝦到上頭頂都忍?

係我就即時走啦! 佢份人工交晒租無錢食飯關我咩事, 要怨就怨自己無本事賺錢咁少, 餓死老婆溫臭屋

八個月肚都仲要服侍埋佢? 個肚你自把自為生, 佢唔想要架? 夾硬質佢要呀而家。。

公爵府

soso1227 發表於 17-9-11 14:08
唔係出氣唔出氣嘅問題,
係你老公懶,唔想擔起個家,
最好你養埋佢!

我都覺,可能佢覺得佢揾得多,你揾得少,就唔應該叫佢做嘢,覺得佢唔係咁體諒你囉

瑪瑙宮

tammy2008 發表於 17-9-12 16:16
正確係樓主你有冇當過自己係人呀?

人地咁蝦到上頭頂都忍?
未見過 d 咁 ge 死佬, 正x街, 如果有男人咁蝦我个囡, 我同佢死過.

首頁
34567...12

尾頁

跳至