自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

lambxx 發表於 17-11-13 14:08
這個不是。。。男既應該唔0岩佢。。。

娛樂圈不能說的秘密,男的,通常唔係基就係鴨

公爵府

+4熱血勳章

珍珠宮

awah112 發表於 17-11-12 22:17
林志玲老母係非常愛錢的。

吾會囉,如果亞媽甘貪錢又話到事就一早嫁左郭台銘啦

男爵府

Fion_Chan 發表於 17-11-13 14:21
娛樂圈不能說的秘密,男的,通常唔係基就係鴨

都唔係。。。當事人幾自負架。。應該唔會為個幾斗米折腰。

子爵府

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男方的條件其實都唔錯...

女方年紀又不是年輕. 如果阿媽再反對, 真係唔知揾邊個娶佢了

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

rose-mag 發表於 17-11-13 02:36
我信去到一個點,母親見到自己個女兜兜轉轉嫁幸無期,真係想佢孤單一生咩?我家族入面都有個親戚當兩個女 ...
兩姊妹勁慘, 個阿媽唔覺自己害左兩個女架咩?

男爵府

作為前粉絲的我....只想講一句

"她不配擁有一個愛她這么多年的人"

再一句係吾會覺得係"守得雲開"只會係.....

她找到有錢的男人後係又再N次將你傷害.....

伯爵府

Margaret1011 發表於 17-11-13 14:16
Chi ling targeted Mr Kwok before. But Mr kwok preferred Ms Lau. Ms Lau picked Mr Leung finally.

Ch ...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

me920 發表於 17-11-12 22:31
兩姊妹勁慘, 個阿媽唔覺自己害左兩個女架咩?
會為兩個女想就唔會咁做,我個親戚只係一心想住發達,佢成日覺得男人愛你就係要養你,俾豐足生活支持俾你,我不敢拘同,佢兩個女都俾佢教養到思想有D扭曲,佢兩姊妹生得好靚,姊姊年輕時成個黎姿咁樣,唱歌好好聽,妹妹就跳舞好,加上樣都好可愛好甜,兩個都發過明星夢,佢地阿媽成日帶佢地去識有錢佬,有時見到都覺得嘔心。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

Fion_Chan 發表於 17-11-13 01:24
華哥你咁咬牙切齒嘅講娛聞嘅?

心地吾多存

珍珠宮

rose-mag 發表於 17-11-13 14:54
會為兩個女想就唔會咁做,我個親戚只係一心想住發達,佢成日覺得男人愛你就係要養你,俾豐足生活支持俾你, ...
咁個阿媽自己係咪嫁得好先?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

me920 發表於 17-11-12 23:12
就係唔好,佢自己唔心足,嫁個會計師,其實唔錯,佢又嫌個老公唔大富大貴,離婚後冇耐個老公仲死埋,所以親戚一直教兩個女要嫁有錢男人,仲規定兩個女每月要俾幾錢養佢,又話要未來女婿買間屋俾佢,佢真係賣女咁。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

rose-mag 發表於 17-11-13 15:18
就係唔好,佢自己唔心足,嫁個會計師,其實唔錯,佢又嫌個老公唔大富大貴,離婚後冇耐個老公仲死埋,所以親 ...
O..................Poor girls............

男爵府

awah112 發表於 17-11-12 22:17
林志玲老母係非常愛錢的。

言承旭冇錢咩? 佢都算紅,應該搵到啲架

伯爵府

春季勳章

TMC3012 發表於 17-11-12 22:57
揾左咁多年都冇冇錢佬落搭, 唔向現實底頭都唔得啦, 我估架咋

42都未揾到,我喺有$$佬都揾個24啦。
言承旭條件唔差,仲唔要就佢自己走寶啦。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mocha_y 發表於 17-11-13 19:09
42都未揾到,我喺有$$佬都揾個24啦。
言承旭條件唔差,仲唔要就佢自己走寶啦。
...

真係比我都㨂個後生既啦

男爵府

回覆樓主

言現在有什麼收入?好似靜咗咁

子爵府

hiragana 發表於 17-11-13 08:52
42 了, 還有富商market嗎?

有,關之琳

首頁

尾頁

跳至