自由講場

跳至

首頁
34567...14

尾頁

子爵府

本來單新聞D記者已經無咩好寫..
因為已經成為舊聞呀..
就算上法庭D書提都唔提啦..
只係寫D咩魔術手..同集郵女星.
經PG提一提..D書又開始再黎過啦...
好心佢啦..無人提..就由得D人淡忘啦..
仲咩無啦啦要一年後再提..
唔通一週年記念呀

禁止訪問

水晶宮

原帖由 傻BB 於 09-2-28 02:01 發表

陳生個形象就係咁, 佢地講乜對陳生影響都唔大, 陳生都不肖聽佢地肺up!

呀陳仔呢d好似會玩到80歲先知驚......

男爵府

好媽媽勳章

無眼睇...

禁止訪問

水晶宮

原帖由 冬兒.. 於 09-2-28 02:01 發表
本來單新聞D記者已經無咩好寫..
因為已經成為舊聞呀..
就算上法庭D書提都唔提啦..
只係寫D咩魔術手..同集郵女星.
經PG提一提..D書又開始再黎過啦...
好心佢啦..無人提..就由得D人淡忘啦..
仲咩無啦啦要一年後再提..
...

阿嬌都提咯...佢仲唔順便出吓 show...或者好彩洗到底....唔好彩咪照舊囉.....1年都咁過....10年都應該無問題 ~~

禁止訪問

子爵府

聽日D報紙一定買呀.
原帖由 傻BB 於 09-2-28 02:04 發表

而家咁夜 ... 邊會有細路行過 ... 鬼就有

男爵府

可能有D嘢佢唔講得,大家都唔知舊年出事時,各當事人有無聯絡之類的(柏芝已講陳生無覆電話),如果有聯絡,大家又有通消息的,可能件事未必會搞到咁大,又唔使一早講係移花接木,可能陳生當時話無可能有相流出(佢都可能唔知真係有相流出呢),D相係移花接木的,咁囉。。。

網上日日都有淫照post的啦,不過唔係好多人識的之嘛,之前都有人被男友post相,都無人理啦。。。

總之,做觀眾的,要支持就支持囉,唔支持都唔使踩兩腳。。。

水晶宮

原帖由 傻BB 於 09-2-28 02:04 發表

而家咁夜 ... 邊會有細路行過 ... 鬼就有

夜猛猛仲睇咩呀..等陣..... c ..把口好衰....

講夠啦....

大家清醒就清醒.....盲目就盲目~~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

栢芝無講過話唔係佢,只係話透過律師行話「任何人士如發放、上載或轉載該等不雅相片,有可能觸犯法例。張小姐亦保留所有權利,向有關之發放、上載或轉載之人士追究法律責任。」

反而英皇亞蕉就話係移花接木。
「希望各傳媒切勿刊登近日以移花接木手法製作出的有關本公司旗下藝人鍾欣桐的不雅色情照片。一經發現,本公司將會採取法律行動。本公司特此勸喻各傳媒,為了保護受害藝人,切勿再刊登有關照片,亦不應鼓吹不良風氣,混亂公眾視聽。」
原帖由 tammy2008 於 09-2-28 01:58 發表

我頭先都上網 search 咗....搵唔到証明...多謝提點....我淨係記得好似阿邊個話搵國際刑警查...話要水落石出....之後又俾人認到晒身上d墨......

民房

回覆 # 的文章

版主,
親子網點解有啲咁嘅嘢, 大家唔通叫埋小朋友一齊睇? 叫佢唔好學!

大家都可能成為父母了, 何必响人地背後講人地什麼不是呢? 咁同陳生又有乜分別?

試想想...如果大家啲相中主角啲朋友, 家長或父母, 上bk見到呢個post, 你又會點樣呢?

停一停啦....各位....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 傻BB 於 09-2-28 01:39 發表
我覺得張柏芝唔應該鬧陳生囉, 話人唔尊重女性 .... 喂~你自己有無自重先? 係你自願"特"隻鮑魚俾人影, 唔通應該係陳生叫唔好呀? 怪人之前唔該睇吓自己好得人幾多先~~ 無人想d 相俾全世界睇哂, 陳生當時仲煩過你啦... ...

我認同你既講法...
其實成件事...個個都係受害人...

佢以前有幾咁"放盪"就係人都知架啦...
只不過...佢生左個仔,又做左好媽媽...就加晒分囉...
我係覺得佢係好真心咁鍚佢個仔同愛佢老公既,但並唔代表佢o係呢件事上冇問題吧~
就算呢件事上男同女我都覺得佢地係大話精(除bobo,因為根本已叫做係人都知佢同陳生拍過拖,所以佢冇講過一粒字~)

水晶宮

原帖由 心大心細 於 09-2-28 02:08 發表
可能有D嘢佢唔講得,大家都唔知舊年出事時,各當事人有無聯絡之類的(柏芝已講陳生無覆電話),如果有聯絡,大家又有通消息的,可能件事未必會搞到咁大,又唔使一早講係移花接木,可能陳生當時話無可能有相流出(佢都可能唔知真係有相流出 ...

報紙出咗先話係移花接木.. 自己做過的事... 點會唔知...

佢影相..無反感 ~~ 正常人...做自己喜歡的事 ~ 不干涉 ~

我今晚感覺同佢自身對陳仔感覺一樣 : 唔該唔好講得振振有詞, 唔好再假人假義假惺惺 ~ 唔好當其他人係傻瓜 ~

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實亞嬌當日响報警果陣係俾假口供架噃!點解唔告佢嘅?:;pppp:

禁止訪問

男爵府

原帖由 w_y 於 09-2-28 00:55 發表
我反而覺得佢地好假咁喎...

我都覺得係

子爵府

原帖由 傻BB 於 09-2-28 02:48 發表

阿嬌可以同差佬解釋: 我唔知d 相有自己份架~隻隻鮑魚都差唔多樣, 一時間唔認得自己果隻啫 ...

你係咪女人黎架? 講嘢好難聽

侯爵府

part 2幾時做呀?

禁止訪問

首頁
34567...14

尾頁

跳至