美容扮靚

跳至

首頁
34567...16

尾頁

大宅

anma 發表於 18-5-21 11:46
回覆 lingling66 的帖子

Medical laser facial $2900 一次, 買5次有9折, 新會員再9折, 第一次見醫生如有舊 ...

可否pm會員number,我也想試試。thanks

複式洋房

Please PM me your menber no, thx

侯爵府

回覆 heily123 的帖子

有建議, 但我冇join, 打之前保濕可以自己係屋企做, 我本身偏乾都係自己做保濕mask, 治療師都奇怪點解我打完嗰刻冇起沙。

侯爵府

回覆 mini_mum 的帖子

check pm please

侯爵府

回覆 林金 的帖子

check pm please

侯爵府

回覆 miumiu9388 的帖子

新店開張, 除左機器新外, 較有經驗既治療師都調到新店, 醫生建議一定係保守, 因為效果真係因人而異, 每人斑種頪唔同, 膚質唔同, 但我信如果呢度都搞唔掂d斑, 都冇咩邊度可以搞得掂。打斑係持久戰, 10次係基本, 可以先試5次睇效果, 如果滿意有改善先再續, 如果唔滿意就唔續。
我自己因為係荷爾蒙斑, 都好多年, 我係預左打十幾次, 但我打左4次後, 全面碎斑已清走晒, 只留下頑強既荷爾蒙斑, 我會繼續努力。

大宅

通常美容院全部都sell啦!佢有無同你做照機呀?可以睇清楚你皮膚問題!我星期六去左View見consultant啦!

大宅

回覆 anma 的帖子

我最後決定打斑唔再揾美容院!我好怕佢地成日sell嘢!

大宅

唔洗失望,美容院一定sell, 今次唔sell, 下次一定有機會!

伯爵府

Taimum 發表於 18-7-23 11:39

通常美容院全部都sell啦!佢有無同你做照機呀?可以睇清楚你皮膚問題!我星期六去 ...

見完之後點呀?有咩建議比你?

侯爵府

回覆 Taimum 的帖子

cosmax 見醫生前會照機, 至於sell 野, 真係見人見智, 大家標準可能唔同, 佢地建議我做咩治療我唔覺得係Sell, 死纏爛打嗰種我先認為係hard sell。係cosmax, consultant 會建議我做邊d治療最快最有效, 當我say no 時, 佢地就收口唔再講, 咁我唔覺係sell 野, 只係建議。只要唔係hard sell, 我都可以接受。

大宅

我係荷爾蒙斑,唔係咁容易退,無可能退到無,但可以減淡,但無可能幾次,再加捚我之前個間打到有幾点凹陷,我好想整埋佢,佢提議果酸facial, 當日買好平,所以join左laser和facial.

大宅

回覆 anma 的帖子

最緊要自己感覺舒服又有效果!

侯爵府

我都係較頑強既荷爾蒙斑, 我有個朋友打左廿次先清到, 但仍有少少印, 因為唔同雀斑可以結焦剷除, 我接受架啦! 我早有心理準備要打十幾廿次, 我一共join左兩個 5 次laser facial 月底打第7次, 完左10次後, 我會試pico, 希望加快速度。

大宅

回覆 anma 的帖子

HI, 樓主, 我想問問, 你是唔是每次打斑都是醫生打?
上個月, 我第一次時, 打斑是由醫生打.
我剛剛打電話去約第二次時, 佢地講, 今次會由治療師打.

所以想問問你, thx

大宅

anma 發表於 18-7-24 08:35

我都係較頑強既荷爾蒙斑, 我有個朋友打左廿次先清到, 但仍有少少印, 因為唔同雀斑可以 ...

其實打結焦係for d咩架?微絲血管?

侯爵府

回覆 lam2345678 的帖子

我是荷爾蒙斑,打結焦冇用,我沒有約醫生打。

侯爵府

回覆 wl.chan 的帖子

打結焦for淺層斑,例如雀斑,曬斑。

男爵府

anma 發表於 18-5-21 10:59
上星期去Cosmax 打第完5次斑, 打之前影相做皮膚分析, 打完後俾我睇返我第1日影既皮膚分析做對比, 雖然我自 ...
請問可否給會員號碼給我?是否可免第一次見醫生費用?

子爵府

虎到金來勳章

maggie_yip28 發表於 18-8-5 17:02
請問可否給會員號碼給我?是否可免第一次見醫生費用?

比左你 你睇吓

首頁
34567...16

尾頁

跳至