自由講場

跳至

首頁
34567...17

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

二世龜 發表於 19-4-25 08:10
有係仙姐到回過post, 講過幾句,幫過佢講說話,就係仙粉

直頭文革一樣

咁你係咩?

我最記得你

子爵府

願我能 發表於 19-4-25 08:22
我記得你曾經鬧過一個jm,好似俾人封戶,再開過新戶,仙姐仲好撐你,你地點止幾句好說話咁簡單呀!
...

無比人封戶,牌都未收過張(我仲成日比人話同bk有關係,真係幻想無極限)

我從未同仙姐有任何金錢往來(佢講既算命,美容,乜都無幫趁過,當然亦無推介過)真係講過野就仙粉?

子爵府

stkyo 發表於 19-4-25 09:40
咁你係咩?

我最記得你

咪會員一個

大宅

amy.y 發表於 19-4-25 08:02
我承認我高估咗佢地人格同智商

以為解釋一下,畀埋證據,佢地會知道搞錯然後道歉,點不知不特止唔認自己 ...

其實你講左咩或者做左咩,令人地覺得你係鬼?

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

m--m 發表於 19-4-25 00:13
前果排同一個做前線嘅人傾開,佢話香港人變晒.

好似依度咁,我覺得最可惜係,以前一D溫文爾雅嘅人,變到面目猙 ...

琴日我睇到page 115就停左, 未睇晒
反而我好想知邊個係地位高而又會認錯, 都響果個post度?
死啦, 我會唔會變左做amy

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

二世龜 發表於 19-4-25 09:44
咪會員一個

唔係咁簡單,我好記得有個post人哋講名錶,你去搭嘴,跟住比人串,然後自己話唔玩,跟住仙姐出嚟撐你,比一班人圍囉!

哇!你都好無義氣喎!

男爵府

二世龜 發表於 19-4-25 08:10
有係仙姐到回過post, 講過幾句,幫過佢講說話,就係仙粉

直頭文革一樣

幫佢講野又好, 做仙粉又好, 都無咩所謂。 人地笑緊係有幾個jm平時就仙姐前仙姐後, 開心講開心笑, 到封左戶比人起佢收錢睇命, 就加入埋一分數佢 兩面不是人咁, 睇咩post講人話講鬼話

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

上討論區都係過下日神
咁多劇集煲
你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

thursday 發表於 19-4-25 09:13
真係好好笑, 原來真係一有人嘈交就關po,
最初有會員叫人唔好理妳, 做法非常正確, 如果當時封左, 就唔知仙 ...

講得好o岩
我係花生友, 入仙姐個post八下, 點知睇到入面好多都係A既回覆, 不停拗同一樣野
一開始好同情A, 但愈睇愈覺得"可憐之人必有可恨之處"
o係個post拗都冇用, 仙姐睇到都留唔到言, 又PM唔到, 可以點做呢?求個公道? 其實大部分JM已經知道啦..仲有咩做到?
上論壇真係唔好咁認真
我以前o係第二度開post都被人鬧過屈過, 都有唔開心, 一陣冇事啦

其實我想講, 千祈唔好引起罵戰搞到封post冇得八

象牙宮

2024年龍年勳章

thursday 發表於 19-4-25 09:13
真係好好笑, 原來真係一有人嘈交就關po,
最初有會員叫人唔好理妳, 做法非常正確, 如果當時封左, 就唔知仙 ...

好奇怪,係好豬仙姐鋪,見唔到 Amy D回覆,被版主鏟晒?

子爵府

stkyo 發表於 19-4-25 09:49
唔係咁簡單,我好記得有個post人哋講名錶,你去搭嘴,跟住比人串,然後自己話唔玩,跟住仙姐出嚟撐你,比 ...

我去搭咀,跟住比人串,咁我話唔玩又有問題?

And 仙姐撐我,我就係仙粉嗎?邏輯在那?

仙姐出事,我所有野都係評心而論,無加腳踩佢(事實我唔係苦主),真係佢幫過我就做粉架啦?我係bk受好多人恩惠(仲實質過仙姐),我好多謝佢地,但都唔係盲撐/做粉

每件事都係以事論事

男爵府

Carhy 發表於 19-4-25 09:46
其實你講左咩或者做左咩,令人地覺得你係鬼?

佢想知post入面d jm講緊邊個會員, 有jm比哂提示, 只要search下以前既post,動動腦就估到。 佢又要八又要唔想動手搵, 死要問人係邊個, 仲pm比一位jm問。想知就自己搵, 如果人地講到明邊個咪會比版主封。 而且佢講講下離哂題

珍珠宮

超級特務 發表於 19-4-25 09:51
上討論區都係過下日神
咁多劇集煲

幾劇齊上,草木皆兵

子爵府

janice1226 發表於 19-4-25 09:50

幫佢講野又好, 做仙粉又好, 都無咩所謂。 人地笑緊係 ...

雖然我平時都仙姐咁叫佢,但唔代表係仙粉

不過如果我係苦主就一早唔會再理佢(我唔係)

玩forum, 當傾下計咋wor

象牙宮

二世龜 發表於 19-4-25 09:57
我去搭咀,跟住比人串,咁我話唔玩又有問題?

And 仙姐撐我,我就係仙粉嗎?邏輯在那?

首先,我無話你係仙粉,我係見你講到唔識仙姐咁大開眼界啫!

你唔駛回我,係我問題

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公說公有理,婆說婆有理。

好亂呀。

如果論壇有個模擬法庭就好喇,咁大家可盡情申辯,等大家無謂猜猜下喇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

二世龜 發表於 19-4-25 09:43
無比人封戶,牌都未收過張(我仲成日比人話同bk有關係,真係幻想無極限)

我從未同仙姐有任何金錢往來( ...

其實你閙人老X,咁真係好唔啱架,真心講,理應同人道歉架。

而無收牌,咁有無收過警告呀?若都無,BK真係做得唔公道喇。

blackberry    發表於 19-4-25 12:39
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

超級特務 發表於 19-4-25 09:51
上討論區都係過下日神
咁多劇集煲

睇完都唔會明得曬,犯人瓜咗,疑點利益歸於被告⋯⋯

有d自動消失放棄申辯⋯⋯講多兩句杯弓蛇影當埋係從犯⋯⋯亂過亂世佳人

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

抹枱阿姐 發表於 19-4-25 10:25
睇完都唔會明得曬,犯人瓜咗,疑點利益歸於被告⋯⋯

有d自動消失放棄申辯⋯⋯講多兩句杯弓蛇影當 ...

bk死因庭次次都冇咩確實結果公布
你若盛開, 蝴蝶便來!

禁止訪問

首頁
34567...17

尾頁

跳至