潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Joey8 發表於 19-9-28 10:47
大既裝咁多野重唔重同有冇變型?
我可能去旅行會背囊孭,所以有啲擔心。
但香港好似好少大size:i ...

唔算重,同埋個袋型都係咁上下~
我都係咁啱walkin 見到有就買咗~
你都多啲去鋪頭望下

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Joey8 發表於 19-9-28 10:47
而家細都要$27400

所以真係早買早享受

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Zzznimui 發表於 19-9-28 15:03
唔算重,同埋個袋型都係咁上下~
我都係咁啱walkin 見到有就買咗~
你都多啲去鋪頭望下

打左去hotline全香港冇大size,細size得番淺色,全粉紅、白黑

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

Joey8 發表於 19-9-28 10:49
即係3會易襯同襟興過1、2

係呀!著咩都襯到!同埋佢chow chow地個皮,用耐左都咁com ^^

珍珠宮

hihilor 發表於 19-9-28 21:51
係呀!著咩都襯到!同埋佢chow chow地個皮,用耐左都咁com ^^

淺色都靚,但擔心易污糟
我見過人拎大size,覺得細靚好多

首頁

尾頁

跳至