時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

littlemiss123 發表於 19-11-13 14:11
開宗明義講自己起左人底睇到d 乜, 但講既野又不符事實亂尾人, 何必呢? 踩到你條尾嗎? 你呢個bk 戶口比我既 ...

你想質疑我俾你質疑呀,起碼唔會話你中哂毒,只會嘗試解釋清楚,明嗎?
如果我講既野符合事實我唔需要用到好似,我會直接講你係文宣啦!我質疑你,你一句話我中左毒,似我係踩親你多啲。再講,我開宗明義有提到我起左你底?我話睇左你啲舊po,舉左兩個令我質疑既例子,你就起哂鋼你唔係既一句話唔係咪得囉。

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

依家香港咁既環境,仲需要擔心催淚彈?不如警察用真槍掃射死班暴徒好嗎?人地都有阿媽生架!

不如擔心被汽油彈濃煙煙親及燒親仲實際啦!

大宅

回覆 ChingYee123 的帖子

這方法不錯,支持警察用實彈!

大宅

lovemisha 發表於 19-11-13 14:17
你想質疑我俾你質疑呀,起碼唔會話你中哂毒,只會嘗試解釋清楚,明嗎?
如果我講既野符合事實我唔需要用到 ...

你話我係黃絲, 又話我係文宣, 救命, 你認識我嗎? 咪又係靠估, 大家咁話啦

男爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 12:21
想問下大家小朋友有冇影響? 可以講埋住邊一區嗎?

網上面講周圍都好毒, 大人小朋友出現好多皮膚問題, 我 ...

我剩係見到滿面瘡桑、如果一萬幾支催淚煙可以清掉暴徒、賤種!好願意!!你內地朋友怕就叫佢吾好來

大宅

支持警察,多謝

用戶要求終止服務

回覆樓主:

科技發達,上網咩都有得睇啦

珍珠宮

littlemiss123 發表於 19-11-13 12:21

網上面講周圍都好毒, 大人小朋友出現好多皮膚問題, 我 ...

弓箭重危險啦,曱甴周身刀又火水,你吾系驚催淚煙反而吾驚比人燒麻?除非系同類

大宅

littlemiss123 發表於 19-11-13 13:53
睇黎你吸得多TG 中左毒, 要起底就打醒十二分精神 pls

人地話TG好安全架,點會中毒

伯爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 14:20
你話我係黃絲, 又話我係文宣, 救命, 你認識我嗎? 咪又係靠估, 大家咁話啦
...

咩大家咁話?第一我係藍絲囉,我知你義務要睇哂我啲舊po,,所以我直接同你講我係藍同埋唔信可以自己翻,第二你係咪黃絲我就真係靠估既,因我肯定你係既話,我都講左我會直接講你係架啦,唔會用*似*,但成個論壇有黃既講野就真係知佢黃,最怕有啲黃既扮哂唔係黃姐 ,仲要聲大夾惡果種,係咁先,我唔想同你爭拗。

男爵府

毒煙仲衰

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

lovemisha 發表於 19-11-13 14:25
咩大家咁話?第一我係藍絲囉,我知你義務要睇哂我啲舊po,,所以我直接同你講我係藍同埋唔信可以自己翻,第 ...

我知你冇義務-

伯爵府

真心唔擔心催淚彈,擔心暴徒全港放汽油彈、放火、打市民多D

珍珠宮

香港有幾個100%安全嘅地方
嗰度啲暴徒同恐怖分子唔會放火、堵路、掉汽油.....一定無警察放催淚彈

嗰度青山綠水、空氣清新,仲包食包住

香港監獄等緊你哋班暴徒同恐怖分子
即去警署自首
監獄一定無你擔心緊嘅嘢

別墅

psyche0306 發表於 19-11-13 13:03
我更怕無緣無故被POOPOO開槍多d囉

無啦啦又會開槍打你,咁傻亂緊仲係隔離加油咩
事出有因

侯爵府

好媽媽勳章

一定好嚴重,因為香港有好多你呢啲腦殘
開心每一天

大宅

lovemisha 發表於 19-11-13 14:25
咩大家咁話?第一我係藍絲囉,我知你義務要睇哂我啲舊po,,所以我直接同你講我係藍同埋唔信可以自己翻,第 ...

你係藍, 咁你支持警察被人起底嗎? 互相尊重好基本, 問下野, 你就彈出黎話睇我舊po起左我底再質疑我講大話, 當然你可以話你只係睇我舊po 唔係起我底呢d 說話啦, 你睇左d 咩又有咩好拗呢? 我需要向你呢個素未謀面既人上bk 公開自己住邊證明自己嗎? 起完底再質疑人, 你都係想人地讚你醒o者

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我諗曱甴一日掉過百汽油彈、燒垃圾、發泡膠、紙皮、商舖、汽車.....產生嘅大量黑煙呢?!妄故人命!樓上D住戶生命即時有危險!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

伯爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 14:46
你係藍, 咁你支持警察被人起底嗎? 互相尊重好基本, 問下野, 你就彈出黎話睇我舊po起左我底再質疑我講大話, ...

真係引到我唔覆你唔得,
第一我係藍,唔支持警察被起底,我一而再再而三地重覆我冇起你底,咩叫起底,起底定義明唔明?唔好將警察被起底及公開家人資訊同我睇你舊po一概而論,真係睇到我好無言。
第二互相尊重係岩,我質疑你唔代表我唔尊重你,我知你冇義務要回答我,但你識得尊重兩個字就唔會一黎就咒人中左毒。
第三我講左不下幾次,我冇要你同我証明啲咩,我從頭到尾冇要你透露出你住邊及證明自己,你唔想答可以唔答我,我唔會攞氣油彈扔你強迪你答。
第四我需要搏咩人讚?質疑你我可以獲得乜野稱讚?唔會有JM 會想理我囉

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

縱火d煙仲毒,d煙幾層樓高,攪到市民要疏散,d暴徒同支持暴徒嘅人心腸仲毒

首頁

尾頁

跳至