自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

禁止訪問

伯爵府

chichiu007 發表於 19-11-22 21:16
唉 真係好多呢啲人

佢哋未結婚前已經暗撻,而各自比另一半發現原諒咗繼而3幾年後各自結婚,婚後又聯絡返再暗交!正宗天生一對狗男女 既然大家咁愛,不如放生大家嘅 另一半啦~

洋房

回覆樓主:

事實上好多已婚男女出黎偷食,有啲係純粹為性,有啲有埋感情,但又各自唔會放棄另一半。

好多男人表面係好好先生,買埋早餐比老婆食,好恩愛,但背住老婆有小三係冇任何蛛絲馬跡,去搞完野沖涼都唔會搽沐浴露怕比老婆發現。扮OT去會合小三,或者索性放半日假,準時返工放工咁嘅款去交人,老婆被矇在鼓裡,仲以為自己好幸福嘅大有人在。

大宅

認識瑞士牛牛第一回

chichiu007 發表於 19-11-21 11:10
好想知道你地自己(唔介意分享的話)或身邊聽講有出軌事情後 仲會唔會原諒到對方
...

幾乎個個 post 都係男人偷食~

男爵府

我表嫂出軌。
當年生左細仔一年後。就有左出面男人的Bb。我表哥係果D早番工夜收工的人。唔係好浪漫。咁依家,個前表嫂幫個男人生埋男B,同居緊。
貌似仲未辦理離婚手續。

男爵府

c.vieri 發表於 19-11-21 11:29
另一單就係舊公司,小三同老細一齊好多年,全公司都知(公開的秘密)

年年Annual Dinner 就老闆娘同小三一 ...

老細正人渣

公爵府

Icelee411 發表於 19-11-22 18:23
以前份工有個女同事好鍾意簡有婦之夫既男人!同個師父搞埋左,但只係約炮,師父個老婆仲要有左BB⋯⋯之後二 ...

呢啲女人真係有問題, 係咪同原生家庭有關?

公爵府

虎到金來勳章

bellamycat 發表於 19-11-22 22:51
事實上好多已婚男女出黎偷食,有啲係純粹為性,有啲有埋感情,但又各自唔會放棄另一半。

好多男人表面係好 ...
係, 真係好多, 仲要個個表面係好好老公, 好好爸爸, 真係好失望.

男爵府

牛年勳章

bellamycat 發表於 19-11-22 22:51

好多男人表面係好 ...
的確係

男爵府

Moti 發表於 19-11-21 12:54
我身邊好多喎,多不勝數。

我以前公司有個同事樣好乖又好靜, 但搶人老公搶到2年抱2, 最後人地老公終於離婚成為佢老公, 好彩人地2公婆都係新婚未有仔女, 唔使攪到小朋友, 我地話佢同洗米Mandy有得揮.

禁止訪問

侯爵府

bettylovingbb 發表於 19-11-23 09:30
我以前公司有個同事樣好乖又好靜, 但搶人老公搶到2年抱2, 最後人地老公終於離婚成為佢老公, 好彩人地2公婆 ...

個男人好有$或型靚?
點解要甘呢?又或者以家搶人老公思维結婚已經不是什麼,未有小朋友等同拍拖。所以,大不了離婚。

男爵府

ying_mail 發表於 19-11-23 09:39
個男人好有$或型靚?
點解要甘呢?又或者以家搶人老公思维結婚已經不是什麼,未有小朋友等同拍拖。所以, ...

唔型又冇錢, 不過佢地以前係舊同學, 佢話以前已經暗戀過男人, 後來重遇就即撻着, 我地有叫過佢唔好因為覺得個男人只係新婚就已經出軌靠唔住, 但佢以太愛做理由就乜都唔理啦

男爵府

chanhayee 發表於 19-11-23 09:37
係有關!我身邊唔只一位小朋友
一知道其他小朋友的物品,係那個小朋友的爸爸買的。就會想盡辦法拿走!
通 ...

係呀, 係呀, 我講果位舊同事都係自細單親冇同爸爸一齊住

子爵府

mypineapple 發表於 19-11-23 09:00
呢啲女人真係有問題, 係咪同原生家庭有關?

冇,佢屋企好好,但佢認係好勝心強,鍾意贏,同埋本身條命既格係咁,以前老細(吾係同佢有野)成日話佢係二奶格,因為話佢行路就睇得出褸褸令令

子爵府

bechan168 發表於 19-11-22 12:30
怪不得我身邊既朋友都同我講什麼閨密要真係好小心千萬不好成日入到屋,有時係女人姣多就出事 : ...

幾好朋友都要睇住自己另一半,好多時就係太信個好朋友而沒有留意咁就出事

子爵府

Icelee411 發表於 19-11-24 16:52
幾好朋友都要睇住自己另一半,好多時就係太信個好朋友而沒有留意咁就出事
...

事源係因為我個同事係離左婚又話條佬要迫佢賣樓問我幫唔幫佢搵到平 d 租既地方, 好啦幫佢搵到啦, 在我附近無情情又話借鎚仔, 有一次佢請左假咁我係公司佢 what 我話爛左電腦線問我借我心諗係公司點借比你跟著話急用,我回左佢一句"屋企無人幫你唔到" 打發左佢。
有日我同班好朋友聚會就講開依個人既野,佢地個個叫我小心佢呀, 千萬唔好比佢借野入到屋,知人口面不知心點知佢想點係公司點急都借唔到架啦搏咩野呀。所以家下係公司都講少左野。我唔係驚自己老公做對唔住我既野係怕依 d 離婚女人見到人地家庭美滿而眼紅

子爵府

bechan168 發表於 19-11-24 17:11

事源係因為我個同事係離左婚又話條佬要迫佢賣樓問我幫唔 ...

真係會有啲心理唔平衡嘅女人,鍾意破壞人家庭,唔抵得好朋友有個好老公,所以真係小心為妙

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

travelleric 發表於 19-11-22 23:38
幾乎個個 post 都係男人偷食~

我身邊遇到的,全是男人偷食
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

Icelee411 發表於 19-11-24 17:30
真係會有啲心理唔平衡嘅女人,鍾意破壞人家庭,唔抵得好朋友有個好老公,所以真係小心為妙
...

謝謝提醒 , 因為早幾個星期佢做左一 d 極為自私行為我已經更加防佢, 因為被罷工第一天佢問完我係邊到之後我話返屋企再想辦法後, 佢隻字不提自己出左去搵車搭, 又話唔熟現在住依到既交通。真心覺佢超自私同有點搏人同情講大話

首頁
34567...8

尾頁

跳至