自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cacandy 發表於 20-6-17 11:21
正值許志安復出及馬國明公開新戀情之際,黃心穎在IG的限時動態吐露心聲,指最近有不少人問候她,她表示感謝 ...

金字塔咁大頂綠帽壓落去馬明到,仲想人同佢講患難見真情?佢真係要睇醫生囉
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

公爵府

佢期望馬明~好似謝東閔咁幫朱朱 ?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

佢背叛了個男人 , 成頂綠帽由頭笠落腳, 仲要全世界都知, 佢竟然expect 人地對佢有真情? 仲想人地對佢有情有義? 佢扮演緊丁蟹???
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

有病就睇醫生啦
正一 X 痕累全家
收啦~

珍珠宮

畀面勳章

786 發表於 20-6-17 12:18
心穎講既患難見真情,唔係講馬明。係講靚湯。一齊過高山,係大家紅既時候,係好姐妹。低處唔一齊過,係心穎 ...

誰人取去????
如果硬要將人,物品化
也是她不要,阿湯是,人棄她取
再說今天她失去的所有東西都要她自已一手做成
沒有人加害於她,她何來有資格感慨???

男爵府

賤女人一個
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

好討厭!

成家幾姊妹都以為自己女靚女好吸引人咁!

自己有錯又唔認,仲當正自己係一個受害人!

自我無限放大⋯⋯

呢類人我好頂唔順

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

其實完全是她一手造成今天既果!
佢應該少出聲為妙

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

叫佢收啦!

如果有朋友做小三(明知人地有老婆,自己又有男朋友)走來向我哭訴,我都一腳申出去!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

littlehoneymum 發表於 20-6-17 13:14
佢期望馬明~好似謝東閔咁幫朱朱 ?

佢唔好咁天真啦~
個個朱朱都唔係好, 但問題只影到佢地偷食cake ! 佢死撐冇搞過, 只係意亂情迷都仲兜到。
但隻chicken wing唔同, 喺的士既調情幾有動感, 有哂畫面對白,個女人仲要表現到幾咁慾火焚身。
邊個男人頂得住自己女友咁樣???

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

無佢,兩家人都唔洗患難
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

係呀,無隻chicken wing, 馬明唔駛經歷此刼難。

男爵府

786 發表於 20-6-17 12:18
心穎講既患難見真情,唔係講馬明。係講靚湯。一齊過高山,係大家紅既時候,係好姐妹。低處唔一齊過,係心穎 ...

典解我覺得佢講許志安!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢點患難呀? 佢自作孽喎. 好心佢啦.

大宅

回覆樓主:

佢有資格講咩

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sunnymama2 發表於 20-6-17 13:23
叫佢收啦!

如果有朋友做小三(明知人地有老婆,自己又有男朋友)走來向我哭訴,我都一腳申出去!

幫我伸多腳吖﹗唔該﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

+3金熱血

anju 發表於 20-6-17 13:29
典解我覺得佢講許志安!

邊個都好,唔係講馬明。

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

佢真痴架,唔係扮架

男爵府

回覆樓主:

如果真係患難,應該都會見到真情嘅。但係黃小姐你嗰個唔係難,係禍,係自己闖出嚟嘅禍,患難同禍係兩樣嘢嚟㗎噃, 唔通你咁大個人都唔識得分???

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MIRACLESUN 發表於 20-6-17 13:35
如果真係患難,應該都會見到真情嘅。但係黃小姐你嗰個唔係難,係禍,係自己闖出嚟嘅禍,患難同禍係兩樣嘢嚟 ...

係自作孽,自作自受。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁
34567...12

尾頁

跳至