夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

kwhkwh 發表於 21-10-20 21:29
jm, 咁要開班授徒,拯救下我們(我有做運動,但線條尚未明顯)

七分食三分運動,夜晚唔食飯,我一星期做2日gym,加一日上運動班,不過個肚皮而家鬆左啲,不過著露腰衫無問題。我仲比佢知道我仲有市場,有男人facebook pm我,佢好明顯緊張我多左,但唔知佢仲有冇搵個女人,但佢而家個電話我都知道pw,加上佢而家應該會更加醒,唔會再咁易發現,我而家諗住佢放工返屋企,有錢比我洗就算。蛻變係為自己!

大宅

yulie718 發表於 21-5-17 05:57
我同老公差不多十三年喇,佢係所有人眼中都係好老公,好爸爸,但我估唔到佢竟然會出軌。但因為我好愛佢&因 ...

我都係爆獲後2個月,我自己都仲未接受到,我老公都係人前人後既好老公好爸爸,冇人估到佢會出軌,但選擇為左3個仔女,唔想頭家散,所以比一次機會佢,不過自己既心裡關口真係未過到,我仲會成日懷疑佢斷左未,我都唔知自己仲要懷疑同check佢到幾時… 或者仔女大左,我選擇離開先可以解到我既心結。

所以你問幾耐應該冇人答到你…同路人 大家一齊加油(emoji)(emoji)

洋房

講開依個topic, 真係好多同路人…
我老公係我大肚時出去玩,比我無啦啦check佢電話時發現,平時我唔從來唔睇佢電話。初初佢唔認,因為已經delete晒啲messages,不過我已經cap曬圖,最後佢話鬼迷心竅,只係攬攬錫錫,冇上床 (不過真係天知,佢知,同條女先知)

過咗成年,我都仲係疑神疑鬼,成日check佢電話,不過我知道我唔會搵到啲咩,因為如果佢真係出去,之後會玩得好小心…

不過離唔離婚,幾時婚,分享下我個人睇法..

- 年紀
- 經濟獨立
- 小朋友年紀
- 對方係唔係好爸爸
- 自己仲愛唔愛佢

唔好話原唔原諒佢,因為男人一次不忠,百次不容。原諒佢一次姐係再俾多次機會比佢傷害自己。

做女人要對自己好d,做運動、facial。 保持身心開朗, 擴闊自己社交圈子, 最好有自己經濟能力,冇咗佢,都唔會改變自己嘅生活。

如果你俾多次機會佢要set rules。 經濟大權要在手,出去應酬要set quota同報到。

大宅

floralw 發表於 21-5-17 12:28
我果個結左17年都係兩個小朋友,發現之後都係為小朋友比佢留低,個個都話佢好好先生好爸爸....講真,呢個家 ...

我同C6都結咗13年,又係二個小朋友,暫時都係見上吓咸網,但係見到啲網成日買廣告、又有交友app,驚遲早佢都想心思思走去玩,我有同佢講你千其吾好行差踏錯,而家離婚好普遍,一發現即離,連原諒既機會都吾會比,我亦有同仔、囡講如果有呢日發生,接吾接受到?佢哋都話可以接受。自從生完兩個之後都真係有好多野都吾會同佢傾訴,亦發現佢越來越多大話,亦有同佢用第三者角度問佢點解要成日睇AV,佢話可能冇野記托,咁即係代表著我同小朋友對於佢黎講吾重要!

男爵府

我個女嘅同學媽媽仲慘,佢老出軌,精神肉體出晒,好老公係呢半年已變質,係扮出嚟㗎,個衰老一邊繼續家庭樂,另一邊扮慘同情人訴苦係屋企好掛住佢,好痛苦⋯⋯。(列如係屋企食老婆餐飯話好食,轉頭同情人講餐飯難食好掛住情人廚藝。)
同學媽媽都話好似拍戲咁,完全接受唔到(佢影晒啲留言同相,我覺得呢個傷害更大),但佢選擇唔離婚住,但條刺真係好難抽出。

首頁

尾頁

跳至