影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

yukiyck 發表於 21-6-12 12:28
我睇到嘅感覺係佢2個唔妥姜,想推佢做隊長睇佢點死想玩佢咁
(其實做星1已經feel到佢地2位勁唔妥姜)
...

隊長或者係,stanley一定唔係,佢好錫姜濤

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

chocolatebean 發表於 21-6-12 12:40
佢地有幾多個小圈子, 邊個同邊個 FRIEND D?

AL、Jeremy、Jer、姜濤、edan比較fd,佢地叫細仔組

Ian、AK、Lokman、Frankie、Tiger、Alton比較fd,佢地自稱六壯士

Stanley兩邊都ok,不過同AL、姜濤去完台灣之後就同佢地fd少少,佢好錫姜濤,成日都好照顧佢

珍珠宮

chocolatebean 發表於 21-6-12 13:42
啱啱睇完造星總賽, 冇咩野睇到, 係了解佢地有咩TALENT

我估真人SHOW MIRROR GO 至睇到真性情

你無由第一集造星開始睇?
淨睇決賽係睇唔到佢地真性情

公爵府

hashtag影視迷勳章

stagea 發表於 21-6-12 13:08
今年viu已經指明左會捧Lokman

唔係啩我有睇造星1,我知佢係乜嘢人

男爵府

係咪過份解讀左咋?只係一個show裏面做隊長,姜濤都叫做隊裏面最出果個,搵佢都唔係唔合理嘅,俾機會佢帶下都好丫。
AK好衝動底,佢同Ian係兩個極端黎,AK有乜都即時有反應,Ian 就將乜都收起黎。我都幾認同花姐話佢果種真係好難得,做娛樂圈個個好圓滑,有時甚至覺得好虛偽。有返d真感覺唔好?無獎會失望都好正常,就當佢流露左出黎,佢又唔係啤人又唔係串人,點解唔可以接受人響唔傷害人情況下表達自己情緒?攞獎果個又唔會話你唔笑住恭喜佢會唔開心嘅。同埋佢都唔係唔細心喎,有一集mirror go anson lo 飲左成杯醋,佢一知道就叫人拎奶俾anson lo 飲,果陣其他隊員都未有反應。

伯爵府

babe13E 發表於 21-6-12 13:39
我昨日才睇緊mirror go泰國篇玩越野車,見到Stanley 話姜濤其實係佢地嗰組揸車揸得最渣嗰位,但佢話玩得 ...

其實泰國越野車嗰集lokman 都留意到姜濤好想揸車嘅,如果lokman 唔鐘意姜濤其實佢可以無視姜濤想揸車嘅欲望,唔提出來,咁姜濤就可能冇機會一嚐揸車嘅滋味。

就正如今次調校,lokman/Ak 提出俾姜濤暫做隊長,其實我覺得係俾姜濤玩下(知佢貪玩) 多過:睇下你點死嘅心態。

大宅

醒目開學勳章

jtw_ki 發表於 21-6-12 14:02

我講緊lokman同ak

水晶宮

jtw_ki 發表於 21-6-12 14:07
AL、Jeremy、Jer、姜濤、edan比較fd,佢地叫細仔組

Ian、AK、Lokman、Frankie、Tiger、Alton比較fd,佢地 ...
謝謝你介紹!

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-6-12 14:09
你無由第一集造星開始睇?
淨睇決賽係睇唔到佢地真性情
60集喎! 真係搞唔掂!

水晶宮

Ian、AK、Lokman、Frankie、Tiger、Alton比較fd,佢地 ...
Stanley 係友誼先生

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

stagea 發表於 21-6-12 13:08
今年viu已經指明左會捧Lokman

真係 幾時講咖?
不過今年似乎Edan,Jer風頭會更強勁

公爵府

其實佢地素顏都ok
皮膚幾好

珍珠宮

cy101 發表於 21-6-12 11:06
我睇呢個節目,其實想睇阿祖!

我都好鍾意阿祖,凡有佢嘅真人show即刻好睇左

btw,我係睇完無限斜棟先識ian ,睇翻佢而家同造星時啲片,明顯無咁開心,希望佢可以放開自己

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

jtw_ki 發表於 21-6-12 14:02

係, 姜濤好鐘意瞓stanley膀頭

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

007~sa 發表於 21-6-12 13:32
我之前係街見過Anson Lo
我唔會話佢刻意放,但冇藝人常識
但只可以講佢可能一離開個地方即刻post ig story

唔係指呢種,係工作行蹤……

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

1773 發表於 21-6-12 14:11
唔係啩我有睇造星1,我知佢係乜嘢人

係囉!
無睇先要問,點解

珍珠宮

chocolatebean 發表於 21-6-12 14:20
60集喎! 真係搞唔掂!

得架,當睇劇集,開頭d 騎呢人都好好笑,間中飛來睇
一分組就好好睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

karenlyk 發表於 21-6-12 14:21
真係 幾時講咖?
不過今年似乎Edan,Jer風頭會更強勁
...

年初viu有報導講,今年大棒10位,其中兩位係姜濤同Lokman,仲有沈殷怡,駱振偉

水晶宮

Jeremy、Jer、Frankie 似容易同人相處

TIGER 都冇咩, 係靜左D

AK, LOKMAN, A LO 似難相劇, 容易同人炒

姜B 都唔入群

水晶宮

apple~y 發表於 21-6-12 14:22
其實佢地素顏都ok
皮膚幾好
係呀! 有D仲好過上妝

首頁

尾頁

跳至