自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

大宅

duckduckbb31 發表於 21-6-28 21:57
想請問生左幾多個先決定以後都唔想再生呢

其實都要睇返你本身嘅情況同埋意願,我哋三個啦

大宅

green1apple 發表於 21-6-28 21:58
回覆 鴨鴨比 的帖子

我FD c6又是台彎男,佢係fb 分享過程影埋相,超好笑,好在我睇得快,可能太露骨被fb d ...

我係感覺到有一下燒燶嘅味,不過太輕微,而且佢電了好多次,我只係有一次輕輕感覺到

大宅

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 22:02

好勇敢,佩服佩服
比個like你

大宅

TingTing 發表於 21-6-28 21:59
我唔會同意我老公做呢個手術~

咁我相信仲有其他可行嘅避孕方法嘅,選擇啱適合你地兩個就好啦

男爵府

我先生都做咗差唔多兩年,可能嗰時佢係外國做,好簡單,預約-手術-休息半日-射10次(唔太記得,好似係哩個數字)-再留精液驗,就完全安全了,太太亦唔使見醫生。雖然我都多謝佢為我去做,但我又唔覺得係乜勇士,因為對男根本無影響,真係早做早享受,遲做多幾舊(小朋友

大宅

電完之後醫生就話開始幫我做埋另一邊,聽到仲未完我有啲失望,不過去到呢個位已經冇晒恐懼,只係諗住快啲搞掂等老婆來接我走。突然佢話要再打一次麻醉針,我成個人即刻好似俾佢反轉咗咁,但當時肉隨鉆板上,我答佢一聲:知道,他便着手工作了。不過今次再打針已經感覺唔到痛楚,可能因為已經有一定嘅麻醉藥發揮緊啦,打針之後我感覺到佢托起我另一粒,跟住就聽到佢整第二包豬腸粉嘅聲音,再嚟就係嗰啲咇咇聲,就係呢一下有一絲感覺到少少燶味,咇完之後我相信佢係幫我聯針,但係佢冇同我講嘢只係默默耕耘,我感覺到下邊有幾下好似有人用針篤穿一啲係咁,不過完全冇感覺嘅。

大宅

slowlycat 發表於 21-6-28 22:07
我先生都做咗差唔多兩年,可能嗰時佢係外國做,好簡單,預約-手術-休息半日-射10次(唔太記得,好似係哩個 ...

呢度背後有着一個問題的,首先我很希望你們白頭到老永不分離,但我相信你會認同這個世界太多變遷,如果他朝一日你和他不在一起了,他再次遇上心儀的伴侶,而那個她很希望和這個他生一個小朋友,但已經不能再做到了。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

樓主你形容得很有畫面, 文字功力深厚
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

winwin2012 發表於 21-6-28 20:06
回覆 Daddy_Chris 的帖子

當然是咩都唔做。愛太太,就不要辛苦她。

兩夫婦長期沒有性會影响感情.除非有一方有病痛, 冇辦法就冇得做啫.你估有幾多人頂得順柏拉圖式愛情.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 22:17
呢度背後有着一個問題的,首先我很希望你們白頭到老永不分離,但我相信你會認同這個世界太多變遷,如果他 ...

你錯啦!係可以接得返㗎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

slowlycat 發表於 21-6-28 22:22
你錯啦!係可以接得返㗎

我記得有人做完都生到,勁崩潰
放下自在

珍珠宮

green1apple 發表於 21-6-28 21:58
回覆 鴨鴨比 的帖子

我FD c6又是台彎男,佢係fb 分享過程影埋相,超好笑,好在我睇得快,可能太露骨被fb d ...

係呢個有燒肉味,比佢笑死

男爵府

cattz288 發表於 21-6-28 22:25
我記得有人做完都生到,勁崩潰

有D係啱啱做完手術就無避孕就會中的,因為之前有殘余,所以正確避孕後做十幾次再去檢查清楚先真正安全

珍珠宮

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 22:02

三個咁你認真需要呢手術
結紮真漢子

大宅

眼看醫生貼上膠布之後便宣布手術完成了,那個一直在旁邊協助的姑娘跟我說:我現在滅膠紙會有一些痛楚,之後她便抓着我的小B把膠紙溫柔地撕走,這驚喜一定是我在整個事件中最始料不及的離開手術室,姐姐便把我推回原來的位置休息,那時心情好多了,頓時拿起手機追趕那落後了幾個小時的資訊,聯絡好太太後的一陣子,姑娘便過來檢查我的傷口,她說情況好好沒有出血,着我去完小便便可以通知她辦理出院手續,而我一直擔心麻醉藥退卻之後會有相當的痛楚,但到現時為止,我只有少少拿住拿住的感覺,相信沒有男人會覺得忍受不了,只是下意識不會有太大的動作。

大宅

kwhkwh 發表於 21-6-28 22:18
樓主你形容得很有畫面, 文字功力深厚

謝謝你

大宅

slowlycat 發表於 21-6-28 22:22
你錯啦!係可以接得返㗎

其實有好多方法都可以令到結紮咗嘅男人再次令其他女人懷有自己骨肉嘅,咁有啲嘢都係講初衷姐,如果枕邊人成日諗住離開你,咁就一定唔會去做結紮啦,容乜易下一任老婆話要生㗎

男爵府

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 20:24
因為第一次已經做晒評估啦嘛,我係縮沙左一次第二次再去,他們便不需要我再做任何事情了,直接收訂金
...
哦。。明白了

大宅

做完之後落到樓下感覺好清新,由於完全感覺唔到有奇怪嘅問題,我反而係選擇搭地鐵返九龍,返到屋企之後亦都不停咁樣踱步,呢個我自己經驗,咁樣可以增加血液循環唔會令到傷口紅腫,當然以沒有不適感為前提!總括嚟講去到而家冇特別唔舒服,心情亦都好輕鬆,事關我正在期待和太太會有㗎更加幸福嘅生活,今天就說到這裏吧,一個星期之後複診再同大家匯報情況

大宅

反而有個題外話想講一講,如果做結紮嘅男士有電單車嘅話,呢段時間要搵人照顧架車,因為我驚整親相信今個月我都唔會揸電單車,直到我真係覺得完全康復為止。

首頁
34567...13

尾頁

跳至