自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

恭喜

Sad2020    發表於 23-8-10 16:25

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜曬樓主,呢幾年多咗人出國讀書,加上大學彈性收生,機會比以前大咗好多,加油

Sad2020    發表於 23-8-10 16:25

大宅

Sad2020 發表於 23-7-19 10:50
個仔 中文 2 , 英文 chem econ 5, 數 ,m2 都係 4係咪 一定要揀副學士呢, 有冇咩 deg 課程有機呢?
------ ...

我個仔都係中文2,英文,通識 3,化學,物理 4,數學, m2 有5*,俾佢入到HKU science ,好開心(emoji)

whywhite22    發表於 23-8-9 13:32
洋蔥頭媽咪    發表於 23-8-9 12:45

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

個仔 中文 2 , 英文 chem econ 5, 數 ,m2 都係 4係咪 一定要揀副學士呢, 有冇咩 deg 課程有機呢?
------ ...

恭喜

Sad2020    發表於 23-8-10 16:26

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

amanda_lee1996 發表於 23-8-9 12:38
我個仔都係中文2,英文,通識 3,化學,物理 4,數學, m2 有5*,俾佢入到HKU science ,好開心(emoji)
...

congratulations

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

amanda_lee1996 發表於 23-8-9 12:38
...

恭喜

子爵府

虎到金來勳章

Charlotte_mom 發表於 23-7-19 11:16
Jupas唔好揀任何HD (雖然應該得教大幼教)
睇吓有無院校肯破例收,就算main round無,之後有機會執雞(佢會 ...

我個女比教大幼教收,我唔想,有冇辦法

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Sad2020 發表於 23-8-9 11:49
A3 poly bba

congratulations

Sad2020    發表於 23-8-10 16:26

水晶宮

TV8 發表於 23-8-9 12:44

第幾志願?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

唔想點解會選?
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

子爵府

虎到金來勳章

mcdullyiu 發表於 23-8-9 12:45
唔想點解會選?

不是頭三志願

珍珠宮

------ ...

恭喜樓主

Sad2020    發表於 23-8-10 16:27

珍珠宮

...

恭喜

水晶宮

A幾 志願?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

TV8 發表於 23-8-9 12:48
不是頭三志願

幼教HD? 咁仲有無ASSO在手? 派左位就無得唸,只能想讀定唔讀。

子爵府

虎到金來勳章

mcdullyiu 發表於 23-8-9 13:05
幼教HD? 咁仲有無ASSO在手? 派左位就無得唸,只能想讀定唔讀。

Bachelor of Education (Honours) (Early Childhood Education) 幼兒教育榮譽學士.

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

Sad2020    發表於 23-8-10 16:27

珍珠宮

TV8 發表於 23-8-9 13:08
Bachelor of Education (Honours) (Early Childhood Education) 幼兒教育榮譽學士.

咁阿女分應該唔低,先會B之後都有位比她。
但好似JUPAS無得改, 除非你之前覆卷後有分加, 才會再派一次。

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

幾好吖,好多人爭喎,點解唔想呢?

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊