自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

洋蔥頭媽咪 發表於 23-9-22 09:36
唔清楚佢背景,衹係聽到佢響美國讀書,個仔響屋企母語係用英語。

唔理解點解佢個仔母語係英文,難度吳小姐同佢講英文?佢個仔的英文發音都唔似native

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Fatima_melanie 發表於 23-9-22 21:14
唔理解點解佢個仔母語係英文,難度吳小姐同佢講英文?佢個仔的英文發音都唔似native
...

相信大部份時間係姐姐湊,好似聽佢話個仔喜歡姐姐,估計應該學咗賓賓啲英文

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

若A係要睇佢老公真實一面,若A真係食住佢老公,搏啜真係幾乖,好定!

侯爵府

好媽媽勳章

mickeyeva 發表於 23-9-22 22:47
若A係要睇佢老公真實一面,若A真係食住佢老公,搏啜真係幾乖,好定!
...

其實佢老公唔差呀,對阿仔都算有耐性,又錫老婆,幾好

開心每一天

公爵府

個女嘅太假,唔想睇佢

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

馬壯同佢太太個樣OK, 但小春雞雙眼無咁有神!

瑪瑙宮

若A, 我諗都好少揍仔, 咁唔小心跌咗個仔落地! 反而佢老公真係幾有心機揍仔, 又忍到若A啲性格, 都唔太差!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

下星期有陳山聰個仔~~~

大宅

回覆樓主:

吳小姐你點凑仔?跌個仔落地都有

子爵府

mickeyeva 發表於 23-9-22 23:07
若A, 我諗都好少揍仔, 咁唔小心跌咗個仔落地! 反而佢老公真係幾有心機揍仔, 又忍到若A啲性格, 都 ...

佢老公EQ真係超高
可以忍受個老婆係電視
上不斷奚落佢
就算個老公有咩唔好都唔好
係鏡頭上係咁話自己老公啦
我覺得何生唔係若希講到咁差
黎諾懿個老婆就識大方得體
唔會咁話自己個老公
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

男爵府

明知抱住個仔就放低隻公仔先啦,仲要跌左個仔落地仲攬實隻公仔

子爵府

mickeyeva 發表於 23-9-22 22:56
馬壯同佢太太個樣OK, 但小春雞雙眼無咁有神!

小春雞似媽咪,性格似爸爸
好古惑,世界仔
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

公爵府

回覆樓主:

覺得若A好貪錢,3個願望都係講錢

瑪瑙宮

回覆 pp_pp1021 的帖子

所以佢都揀個澳門富二代嫁, 但可惜空心老棺啫!

子爵府

mickeyeva 發表於 23-9-22 23:21

所以無得退休

子爵府

雖然唔係太有錢
但何生脾氣超好
呢點已經好緊要

子爵府

miyukib 發表於 23-9-22 23:22
所以無得退休

36歲退休應該好難做到
63歲就差唔多

大宅

chuiyeebird 發表於 23-9-22 09:30
因為我淨係睇咗尾10分鐘 你聽到佢講英文?如果咁樣都話響美國讀書長大 我唔係好信囉!
...

佢嗰啲港式到爆嘅英文,又中又英,真係笑死人,咩you sleep㗎喇下,I gave you 奶奶la

大宅

仲要又廢又無尊嚴,可能上半世無人咁鬧佢,所以吳小姐鬧到佢毫無尊嚴,佢覺得好特別

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

pp_pp1021 發表於 23-9-22 23:17
覺得若A好貪錢,3個願望都係講錢
貪錢到暈啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊