自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

終於有個正常post唔明點解咁多外人要質疑佢?其實睇到佢平安回家已經開心,內(emoji)問題咪等佢同佢家人解決囉,幾時輪到外人說三道四
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

男爵府

好!終於佢哋唔洗偵探上身,又話唔信八日冇食嘢,點解手腳冇損傷又乾淨,何必要處處迫人,人地讀名校冇罪架!憎人富貴厭人貧。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

點解測量師公開呢張相?

goldpiglet    發表於 23-10-13 03:15

男爵府

麟媽媽 發表於 23-10-13 00:44
完全三觀不正,真係唔知佢哋教出d乜嘢仔女

你地成班所謂三觀正 唔好再追問搵真相 講到第五頁啦 再唔收聲又變hot topic 咪又多d人繼續講啊神救返的兒子lor

唔好問 你地都唔好再講啦

te quiero mucho mi amo

男爵府

bigc 發表於 23-10-13 02:29
好!終於佢哋唔洗偵探上身,又話唔信八日冇食嘢,點解手腳冇損傷又乾淨,何必要處處迫人,人地讀名校冇罪架 ...

你信佢但你都跟得好足喔
te quiero mucho mi amo

男爵府

bobocheung65 發表於 23-10-13 02:51
你信佢但你都跟得好足喔

係有人太口賤,人地父母已經好傷心,揾番又再落井下石,俾條路人地行下,岩好錯好,已經係好大教訓!

複式洋房

回覆樓主:

安全搵返佢就好!大家唔好再探究事件原由,比d空間呢家人!

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

抑鬱情緒有問題時,其實整個人感覺上會遲鈍咗,只會知腦海好混亂,可能佢對肚餓嘅感覺唔太強,咁就係令同學捱到多日嘅原因,根本唔應該用平常角度去解釋,希望曾同學好好休養調息,重拾人生

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

見到隔離個post我忽然係到諗,唔通要最壞結果先覺得合理?

每次有失蹤事件,我都希望可以搵返事主

子爵府

回覆樓主:

其實就stop post
想人好就stop post

公爵府

回覆樓主:

見D人發表好多陰謀論,人心先係最險惡!

公爵府

2024年龍年勳章

cookieman 發表於 23-10-13 11:10
見到隔離個post我忽然係到諗,唔通要最壞結果先覺得合理?

每次有失蹤事件,我都希望可以搵返事主

事實就係!救援人員都係想搵到生勾勾的人,唔係點會日以繼夜咁去搜索
有啲人唔好心,只係想睇戲,事實結果不同就編劇上身不停講

珍珠宮

bigc 發表於 23-10-13 03:04
係有人太口賤,人地父母已經好傷心,揾番又再落井下石,俾條路人地行下,岩好錯好,已經係好大教訓!
...

如果講口毒,唔比講個班人留言毒太多了,我見提出疑點嘅留言大多數只提出疑點;反而唔比人講嘅留言,又話人無腦,口賤,點做人啊媽, 妒忌人哋係名校生,想迫死個學生呀咁,總之句句都惡毒都不得之了。

如果提出疑點係網暴,咁講呢d說話嘅人又係咩野呢?

大宅

MSAA 發表於 23-10-12 22:59
搵返我都真係好開心!唔明點解會有人話佢係扮失蹤,又話個媽媽咁平靜!點解要咁樣對一個小朋友?我見到個男 ...

咪係,點解無啦啦扮失蹤..夾硬估幾個理由砌人生豬肉

同埋好多人宣洩情緒嘅方式都唔同,以佢阿媽為例,人哋唔係喊到呼天搶地,就覺得人哋有問題,真係有人幾十年都係用理性角度去處理事情,你唔可以話呢啲人係冷血,只係佢地習慣咗,佢自己都唔知

侯爵府

我信有神蹟, 而且影到有証據証明佢無去左人地屋企, 用AI無人機影左成萬張相點樣做假?基本上全香港人都認得佢個樣啦, 唔通真係可以咁易由同學屋企再返現場?途中無CCTV無途人見到?返現場唔比人知先最難, 仲要再被無人機拍到佢無著衫幾日

侯爵府

kikiboy 發表於 23-10-12 21:35
拜託大家唔好再尋根究底喇,個男生今次大難不死,再咁深究落去遲早比人迫x, 有幫手搵人嘅做個無名英雄好嗎 ...

我都覺得咁,遲早迫死個學生。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wln 發表於 23-10-12 21:05
男拔生曾憲哲尋回|測量師航測攝逾千張相‎尋回前已拍到赤裸人蹤
https://www.hk01.com/article/950593?utm ...

得1張相唔夠架, 佢地都唔信! 起碼每日一張喇, 測量師要繼續搵呀
放下自在

大宅

d人衰到呢,又話要查到底,可能揾返係屍體先會收聲囉,其實揾到咪得囉,做乜將件事複雜化,太多鍵盤戰士.......

珍珠宮

同屋企人嗌交,發脾氣出咗去,情緒係有問題,但可能佢自己未至於求死,但都冇諗到會迷路,而家救返,要面對咁多質疑,啲人真係好冇同理心……

唔通真係要迫人哋走上絕路先安樂,大把情緒病嘅人都有自殺傾向,成功咪冇咗,而家救返出嚟,俾條路人哋行吓,隔離個post,有個中大嘅救唔番…

侯爵府

cattz288 發表於 23-10-13 01:12
得1張相唔夠架, 佢地都唔信! 起碼每日一張喇, 測量師要繼續搵呀
...

逆向思維, 咁唔知佢哋點解釋成萬張相居然影唔到佢"折返現場做假"? 影唔到"佢同學及同學家長幫佢折返現場"? 個同學同佢家長為左幫佢做假要幫佢騙全港市民? "警察救護拯救人員唔知點解全部都好愛鍚佢全家人做假都幫佢隱瞞"?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊