自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

pat89 發表於 24-2-8 19:19
原來要人哋特登寄過去,真係好9

以前可以打電話去寄cut form黎屋企,跟住就要去門市拎cut form,即時交埋都得,而家就Email去拎cut form 佢地比條link你,你咪print cut form出黎,再寄去,仲要講明只接受好似60日內既cut form,仲要講明要寄去,fax或email都唔得,根本就係想你地唔可以cut,個個人有printer 咩?我都係個女響公司print cut form 出黎咋。

複式洋房

回覆樓主:

貴,服務差

子爵府

moonlight9198 發表於 24-2-9 12:45
以前可以打電話去寄cut form黎屋企,跟住就要去門市拎cut form,即時交埋都得,而家就Email去拎cut form ...

佢重好認真,話要我退返啲咩機(影埋相俾我睇),即係想煩到你繼續用佢。

瑪瑙宮

pat89 發表於 24-2-9 19:11
佢重好認真,話要我退返啲咩機(影埋相俾我睇),即係想煩到你繼續用佢。

...

退乜機?退番佢地咪亂掉,終之就係一係即時話續約,一係煩到你,都係續約。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

moonlight9198 發表於 24-2-9 22:21
退乜機?退番佢地咪亂掉,終之就係一係即時話續約,一係煩到你,都係續約。
...

子爵府

anna525 發表於 24-2-9 12:19
我用左hkbn二十年,每次續約方法都係,臨完約前一個月攞cut form, 一cut左,即收到最平offer。
...

我已經寄咗cut form, 佢哋反而冇再打電話俾我,我4月到期,係咪都係等佢主動打俾我啊?

大宅

2024年龍年勳章

pat89 發表於 24-3-19 01:55
我已經寄咗cut form, 佢哋反而冇再打電話俾我,我4月到期,係咪都係等佢主動打俾我啊?

...

係,寫低幾時cut 大約兩星期有人聯絡,我兩個account 都cut 咗,然後約交機,但交機地點只得幾個

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊