自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

靜初 發表於 24-2-21 18:14
我都打左幾次, 上星期五去打, 順便講話覺得無咩效, 但打完呢次真係淺色晒, 可 開始唔會打太勁卦
...

可能因為你之前打過,而家再打未淺左,會唔會係咁?

子爵府

mandy952 發表於 24-2-21 18:58
可能因為你之前打過,而家再打未淺左,會唔會係咁?

直頭係咁。 我打左好多次, 想打埋手頭上嘅放棄, 佢就幫我打到今次淺左好多

子爵府

namnamnamlolo 發表於 24-2-21 18:48

感謝

別墅

mandy952 發表於 24-2-21 18:13
佢會問但你sayno就可以,佢地唔會死lur

唔硬銷就好好多

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

mandy952 發表於 24-2-19 23:51
第一次880,跟住1200元一次
有6,8,10,12次咁買
6,8次都係只做pico, 10次就可以pico+m22, 12次好似再多 ...

你而家打著數過我之前打我第一次都係1200蚊,個時冇其他嘢送,只係打完幫我搽埋防曬,再出去等攞藥膏

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

mandy952 發表於 24-2-21 18:56
打完覺得白左少少,斑好似差不多
做完真係要保濕,今日坐係度覺得塊面好似扯住咁,要即時做返paper mask, ...

唔會幾日咁快退,要等身體排走,而家最緊要敷夠MASK同做好保濕,出街必搽防曬,如果全日喺街要兩個鐘左右就補一次防曬

琥珀宮

牛牛牛牛 發表於 24-2-21 20:15
你而家打著數過我之前打我第一次都係1200蚊,個時冇其他嘢送,只係打完幫我搽埋防曬,再出去等攞藥 ...

而家送嗰個medical peel 都幾正,可以當做之前嘅保濕
呢兩日搽左半樽保濕gel

男爵府

貝_貝 發表於 24-2-19 15:36
Pico無用
又話荷爾蒙斑可退
完全冇退到
我都係,做咗八次冇用,後面有2次我都冇去了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊