婦女醫護

跳至

首頁
34567...51

尾頁

大宅

Re: 有無人試過睇中醫可醫好子宮纖維瘤gar ???

Hi soyammie,
照完子宮and卵巢,冇事la :wink:
Thank you!
妳個水瘤有冇細到ah?

Dear all,
Pls check PM.
:lol: :wave:

複式洋房

Hi yikyubb
I want to know yr chinese doctor information.
pls PM me :-P
Thanks you very much

大宅

yikyubb

我都想知個中醫資料
因我家姐都有呢個問題
仲要係有幾粒
我阿媽o岩o岩check到有個6cm o既瘤
我好擔心
我對呢方面一d 都唔識
麻煩你比多d 資料我丫~
:-) :-) :-)

別墅

yikyubb

I get one of 5 cm :-(

Please help and give me the detail.

Thank you.

Tks gg :-P :-P

民房

Yikyubb,

Grateful would you please pm me the information for your 中醫 to me.

janicelo118@sinagirl. com

因為我都有個5cm的朱古力瘤, 但係我又未結婚, 又未生bb, 我驚個瘤對我會有影響, 做女人真係煩!!!

大宅

GGC & joejoelo,

5cm的瘤, 可以食中藥醫好.
我個時都係未生bb, 好驚盡吾到天職, 依家有個仔仔兩歲la.

民房

請問你可唔可以send個中醫的資料俾我呀?
我上星期剛剛做完手術,因為我有嚴重子宮內膜移位,搞到生左個朱古力瘤o係ovary,醫生話好快會再翻發
好想搵個好中醫睇睇佢

十萬個唔該

[email protected]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

yikyubb

我有個朋友都係有, 唔該pm埋比我呀, 我都希望可以幫到佢..因為佢好想有bb, thanks~~

洋房

Dear yikyubb,

Can you pm the information of the chinese doctor 's to me.thank you.

[email protected] :-x :-x

民房

Dear yikyubb,

收到, thanks a lot.

大宅

yikyubb,

謝謝你的pm!

請問你當時每星期要食多少日藥? 每日藥費要多少錢? 診金是否不包藥費的? 真不好意思問你這麼多問題,

其實我現在也有看中醫。在我第二次有卵巢朱古力瘤時, 我開始看現在的中醫差不多2年, 但6cm 的朱古力瘤没有消失, (好的是瘤没有長大和身體底子好了), 但在去年11月因怕瘤太大隨時會爆及也没有縮小的跡象(藥費也是個負擔), 所以再做一次手術(其實我中醫不讚成做手術), 切除了瘤. 政府醫生說返發的機會很大, 但我想再有BB所以没有服西藥, 繼續看中醫.

現在好像在等這炸蛋隨時出現, 又擔心但又無奈.:evil:

原來有這麼多女人有這些問題, 希望在這topic 我們可以常交換經歷和資料, 互相支持和幫助.

洋房

yikyubb

我有2個纖維瘤, 1個6.5cm, 另1個就3cm, 想睇中醫縮細個d子宮纖維瘤. 請pm個e生資料比我, 謝謝!

大宅

Dear all,

littlepig,
當時每星期要食6日藥, 每日藥費約$30.(自己執藥) 診金是不包藥費的.
因我打字好慢, 如有問題可PM電話給我. (可以講得詳細D)

男爵府

我有個朋友佢有個朱古力瘤, 佢係中環北京同仁堂睇0左3個月中醫, 之後再去西醫到check, 醫生話個瘤細0左好多, 仲可以get ready生bb.

但係醫藥費就好貴,每個月要萬幾蚊.
違規簽名-超版代刪

民房

我都有一 個纖維瘤6cm,重有貧血

可否sent中醫的地址給我

[email protected]

thank you

大宅

yikyubb 寫道:
我曾有纖維瘤在卵巢,最初只有1.9cm, 西醫只說不要食雞, 燕窩及補藥, 但不到一年已3.5cm, :-( 試過食中成藥個瘤細小小3.2cm, 最後朋友介紹中醫, 食左兩個月藥後, 個瘤已經無左.
妳婦科病都係睇中醫好D.

可否PM中醫的資料給我。謝謝!

yuekinwai

民房

yikyubb :
可否pm中醫的資料給我,謝謝!

男爵府

yikyubb :
可否pm中醫的資料給我,謝謝!

大宅

Hi yikyubb :
可否pm中醫的資料給我太太,謝!

大宅

Hi junecheung,

我都想知你個中醫的資料, 可pm給我嗎?

首頁
34567...51

尾頁

跳至