夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 芙天芙地---芙妹俱樂部

[size=small]咁你又唔釘橋我..芙妹..
[quote]
elf 寫道:
難人生意緊係做啦, 如果你唔雷, 禾地邊有target呀??

你要多d雷呀, 禾最多密d手架咋!!!

番橋4哥![quote]
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

翡翠宮

lee眉伏七巡呀 因只香妃雷[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/06/23/210952.gif[/img][quote]
男人四十 寫道:
[size=small]老細..你咁樣攪..即係唔想做難忍生意啦
:-( :-( :-(

侯爵府

4哥,

你多d雷就ok啦, 最多禾少d叫生蕃入侵皇宮, 咁你就唔洗成日化身4刀啦!!!

唔好話俾皇上知呢!!![quote]
男人四十 寫道:
[size=small]咁你又唔釘橋我

侯爵府

[size=xx-large]禾唔電啦, 去整杯coffee先, 尋晚眠左3甩中咋.... :-( :-( :-(

翡翠宮

典解呀 尋晚都唔鄭到lee响ym

侯爵府

ringoivy 寫道:
典解呀 尋晚都唔鄭到lee响ym

尋日放假呀, 星期二嘛.....

朝早紅百痴難友去忍cha, 下晝隻c 野又化去助gym, 典知原雷械屋企助...佢天果d c人歌大聲到禾耳都聾埋。夜晚紅埋大伯去實反, 呢兩兄弟真是百痴既, 又匿埋lift口嚇禾, 禾一人一拳.....反吖拿...

翡翠宮

咁有茅嚇親lee sin
elf 寫道:
呢兩兄弟真是百痴既, 又匿埋lift口嚇禾, 禾一人一拳.....反吖拿...

水晶宮

[size=small]牛妃...亞香妃又唔係我邊個..佢又點會我喎..
[quote]
lee眉伏七巡呀 因只香妃雷[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/06/23/210952.gif[/img][quote]
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

男爵府

各位主妹!禾番泥喇!不過又械時候七門口喇~~~~巾日禾地反得巧開針!計得巾晚爽ym再傾過~~~~
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

子爵府

計得針晚ym才後檢討喎!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

侯爵府

主人雷啦!!

複式洋房

珍珠宮

大宅

男爵府

世事如棋,局局新,穫穫甘!

子爵府

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

翡翠宮

珊瑚宮

lee雷啦

侯爵府

主人雷啦!

主人甘日唔係咁c 服....