自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

男爵府

KMALL特別版勳章 2016畫展勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

RossoPig 發表於 12-10-25 22:13
個大陸站係高登開? 定係樓主係高登仔?
乜嘢係 "班高登仔一日想溝人妻就搞風搞雨"? 你講得好核突囉, 呢度係 ...
我係話高登仔系度搞事! 開新ACC玩你地~ 搞到BK 亂晒佢地咪開心lor~ 大臣一早講左兩岸BK 係各不相幹...人地講你唔鐘意就去DEL人地既野? 咁你地為行同大陸共產黨有咩分別? 你答我?

複式洋房

RossoPig 發表於 12-10-25 22:13
個大陸站係高登開? 定係樓主係高登仔?
乜嘢係 "班高登仔一日想溝人妻就搞風搞雨"? 你講得好核突囉, 呢度係 ...
關注組咪係搞出黎囉,乜你唔知咩!
上次作故仔上報紙,抹黑失敗,
今次咪上大陸bk搵料,果然無白廢功夫,
搵到d2年前既舊文,重要係"係人都知既呀媽係女人"
既碎料,係得佢地當寶,超搞笑,勁低能

禁止訪問

畀面勳章

引用:有無離譜D呀 +

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:RossoPig+發表於+12-10-25+22:13+個

原帖由 杉浦太陽 於 12-10-25 發表
我係話高登仔系度搞事! 開新ACC玩你地~ 搞到BK 亂晒佢地咪開心lor~ 大臣一早講左兩岸BK 係各不相幹...人地 ...
請問你講嘅"新ac"係指我嗎?

杉浦太陽  我唔係指你~我係指D高登仔  發表於 12-10-25 22:27

禁止訪問

畀面勳章

引用:我都係hk+bk+fans..都想板主出黎交代 +

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆:大臣

大宅

杉浦太陽 發表於 12-10-25 22:23
我係話高登仔系度搞事! 開新ACC玩你地~ 搞到BK 亂晒佢地咪開心lor~ 大臣一早講左兩岸BK 係各不相幹...人地 ...

我無任何一隻字係反對你對大陸站的觀點, 但你話"班高登仔一日想溝人妻就搞風搞雨" 我就覺得好嘔心. 你有無睇清楚?

p.s. 咁高登仔講粗口你會唔會照搬過嚟?

杉浦太陽  你覺得嘔心可以SKIP左唔睇,我講既亦係佢地系高登講過既野  發表於 12-10-25 22:29

禁止訪問

引用:Quote:RossoPig+發表於+12-10-25+22:13+個

水晶宮

引用:睇見喱個相,第一時間去查證!確有此事 我

原帖由 siukei17 於 12-10-25 發表
睇見喱個相,第一時間去查證!確有此事

我係bk忠實fans⋯
香港呢邊管得咁嚴,大陸果邊好求奇喎。

Bye

複式洋房

siukei17 發表於 12-10-25 22:21
我希望大臣會咁回應我

點都好,我都只係向FB見到,再去睇下,結果令我失望:pit ...
有乜好回應呀!咪話編輯自主,河水不犯井水囉,你要佢點講!

最好炒晒d大陸人,請晒香港人上去管理,製造就業機會,咁就跨啦啦

大宅

回覆:sdee 的帖子

咁我之前係自由都有看到另一些有關大陸bk內鼓勵大陸人來港生仔,咩!愛孩子就要比張香港身份証小孩,重提供點來港去邊度生住邊,找幼稚園,小學等 ,唔記得咁多啦!

複式洋房

meow~meow 發表於 12-10-25 22:29
香港呢邊管得咁嚴,大陸果邊好求奇喎。
直頭無人管啦!

http://www.gugubaby.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1503369&highlight=

得閒無事,上去寸人

大宅

Phoebe0434 發表於 12-10-25 22:31
咁我之前係自由都有看到另一些有關大陸bk內鼓勵大陸人來港生仔,咩!愛孩子就要比張香港身份証小孩,重提供 ...
我無睇過呢D. 我睇左BK一輪, 最近先註冊A/C. 唔係有人講真係唔知中國BK有D咁既內容.

男爵府

引用:的確,有d失望+ +

的確,有d失望

大宅

回覆:大臣

真係好失望,想爆粗

朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

複式洋房

Phoebe0434 發表於 12-10-25 22:31
咁我之前係自由都有看到另一些有關大陸bk內鼓勵大陸人來港生仔,咩!愛孩子就要比張香港身份証小孩,重提供 ...
係有D會員係大陸BK咁講,我見過,唔係大陸BK鼓勵......

大宅

回覆:heichunmum 的帖子

係有d咁事,等我去“親子王國關注組“看看.或者你有無link呀!

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:siukei17+發表於+12-10-25+22:21+我

原帖由 sdee 於 12-10-25 發表
有乜好回應呀!咪話編輯自主,河水不犯井水囉,你要佢點講!

最好炒晒d大陸人,請晒香港人上去管理,製造就業機 ...
我想他們是不會回應的,應該潛水鳥

好痛心

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+siukei17+於+12-10-25+發表No

大宅

回覆:sdee 的帖子

同名同姓親兄弟更比人直接去聯想到係幫凶. 香港bk主辦人一定要出來講清楚.

首頁
34567...13

尾頁

跳至