美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

引用:佢每set估計重量係0.3kg呀,其實我尋日再落

原帖由 CyanCyan777 於 13-01-28 發表
佢每set估計重量係0.3kg呀,其實我尋日再落單買咗8 set,睇吓今次佢哋service點先

...
我都order 5sets鹿茸mask,2日到倉,而家係韓國準備搭飛機

大宅

引用:Quote:原帖由+CyanCyan777+於+13-01-28+發

原帖由 Debbie媽 於 13-01-28 發表
我都order 5sets鹿茸mask,2日到倉,而家係韓國準備搭飛機
你買鹿茸mask有幾多包呀,我記得上次買仲係36包,而家得30包,有冇邊間抵啲呢?

大宅

引用:Quote:CyanCyan777+發表於+13-1-28+14:37+h

原帖由 卡兒 於 13-01-28 發表
好似淨係得佢仲有鹿茸mask 賣?
鹿茸mask成日四圍斷貨,不過有jm話呢間可能會送少,雖然我買咁多次都冇事,jm你都考慮埋呢個因素先啦

公爵府

畀面勳章

CyanCyan777 發表於 13-1-28 18:34
你買鹿茸mask有幾多包呀,我記得上次買仲係36包,而家得30包,有冇邊間抵啲呢?

...
30 packs only, 我個間只可以訂5 sets, 黑色個間我都有訂都係30 packs, 不過黑色個間冇貨, 未加價之前好似won6700 15 packs, 而家加到won7700 去番 30packs 但冇貨
有間won7000 但得25packs

大宅

回覆:Happy Gmarket揮手區Part 2

貨裝自生秘貼同拱辰享foam cleanser,set裝拱辰享君俾老公

禁止訪問

男爵府

BK Milk勳章

有間6900..37包,不過要比2500附加運費

公爵府

畀面勳章

引用:有間6900..37包,不過要比2500附加運費

原帖由 tallgirl810 於 13-01-28 發表
有間6900..37包,不過要比2500附加運費
line please

公爵府

畀面勳章

引用:貨裝自生秘貼同拱辰享foam+cleanser,set裝

原帖由 JP908 於 13-01-28 發表
貨裝自生秘貼同拱辰享foam cleanser,set裝拱辰享君俾老公
你都買咗好多set,連老公都有份

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

CyanCyan777 發表於 13-1-28 18:36
鹿茸mask成日四圍斷貨,不過有jm話呢間可能會送少,雖然我買咁多次都冇事,jm你都考慮埋呢個因素先啦

...

呢間有貨但略貴,
我之前買係2300WON (10包)
依家要17500WON (50包)

http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=279507782

qisan  貴左好多  發表於 13-1-29 14:01

大宅

回覆 CyanCyan777 的帖子

我會用28日

大宅

thx各位jm。睇嚟鹿茸mask真係好海鮮價啊,如果7700won 30包就係257won一包,6900won加2500won運費37包就係254won一包,17500won 50包就係350won一包。

大宅

引用:Quote:CyanCyan777+發表於+13-1-28+18:36+

原帖由 究竟我是誰 於 13-01-29 發表
呢間有貨但略貴,
我之前買係2300WON (10包)
依家要17500WON (50包)
呢間我同佢買hera啲makeup㗎,service幾好,不過鹿茸mask佢係貴少少

大宅

回覆homa:
其實佢哋每set多數都會額外跟一個sample,不過之前多數係沖涼搽身,今次有成12包秘貼真係有少少surprised!我訂咗16set,佢另外俾咗hera同s:um嘅sample我

男爵府

BK Milk勳章

大宅

引用:回覆+CyanCyan777+的帖子 我會用28日

原帖由 matthew_mama 於 13-01-29 發表

我會用28日
原來呢個喺官網個正價要2680人仔!我即刻落單買多幾set看門口

大宅

我買左30粒...2曰一粒
有朋友話skin 好左

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

卡兒 發表於 13-1-27 19:10
請問有link 嗎?我到而家仲未分到whoo 既產品d 火星文,都未知邊隻打邊隻

...

呢間有英文翻譯, 參考下

http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=335898161&pos_shop_cd=EN&pos_class_cd=90000001&pos_class_kind=T&keyword_order=THE+HISTORY+OF+WHOO

大宅

JP908 發表於 13-1-28 22:04
邊間訂到貨裝
KPH732

伯爵府

HiPP勳章(2)

我想買髮尾油啊 ? ...
有無姊妹可以幫幫手 ? .. 但我淨係買一樣 ....

首頁

尾頁

跳至