懷孕前後

跳至

首頁
34567...10

尾頁

複式洋房

回覆:Lily0911 的帖子

可否send 按摩師傅資料同收費,thx

大宅

回覆 Lily0911 的帖子

可否PM醫生的診所同電話…產檢費貴嗎

複式洋房

很感謝樓主的分享,很詳細,很有用。

我都book 咗DR Siu 今年七月尾在浸會。

看完你的分享,真的很感動。謝謝你。

複式洋房

回覆:我的浸會開刀生BB分享 (很長啊)

別墅

引用:Quote:原帖由+Lily0911+於+13-03-29+發表本

原帖由 jfcherry 於 13-04-02 發表
謝分享!可否pm我個大肚按摩師!Thanks
我都想知按摩師資料可否send比我kissyou:

大宅

浸會條收腹帶好用嗎?我自己需要買多條用嗎?

別墅

今年好咗好多哦!我舊年都係浸會順產唔到緊急開刀埋單八萬七千幾,三人房。喂奶一定要去指定房間,又唔俾BB入房、冇親子時間。來緊八月都會係浸會開刀生。見到可以有親子時間好開心。多謝!

洋房

回覆:我的浸會開刀生BB分享 (很長啊)

多謝分享

別墅

引用:+本帖最後由+Lily0911+於+13-5-17+19:29+編

原帖由 Lily0911 於 13-03-29 發表

入院篇
多謝分享,可否介紹按摩師給我尼?我有按開,但有左5夠擔去按

男爵府

回覆 Lily0911 的帖子

Hi, 請問上門按摩系床按定佢帶美容床黎? 收費如何? Thanks!~

別墅

畀面勳章

回覆 fisho 的帖子

浸會條收腹帶係用來固定傷口,不是收腹用,但質地好好,我帶左個幾月,bb兩個月開始大力等佢踢到都無事.見議你唔好買了,因為生完勁熱,仲要餵奶.你自然会瘦,我仲有六磅就番到以前.但我勁食架,全人奶。

別墅

畀面勳章

回覆 ggbibi 的帖子

我餵奶都要去指定房一超起餵架,但有親子時間爸爸開心到爆,初出生好細粒,大得好快,你加油呀!

複式洋房

很感謝你的分享,很有用!我十月計劃在浸會開刀生B,冇得揀,因為身體問題。所以想問你以下問題,預備好d.
1. 浸會會提供針筒餵 b 嗎?還是要自己帶?

2. 你果時開刀後幾點先落得床?我見有人坐輪椅去餵奶。請問你知道是否可以這樣?

3. 你能否 PM 我你個上門按摩師給我?我想餵人奶,但怕唔上奶及唔夠奶。

期待你的回覆啊!祝你萬事順利!

大宅

我想問浸會套衫無長褲家?還是係裙?

別墅

畀面勳章

回覆 OctoberBaby 的帖子

1)醫院有針筒提供,私家醫院黎ga ma.傻豬!2)不知道啊!但其實如果你已上奶,咪係床pump law.如果未,第一日休息,第二日先落床餵都得ga.因為太大壓力無奶ga. 而且媽媽夠休息都好重要,你休息第一日然後要作戰至座完月ga.
3)相信自己就有奶ga ba. 我都全人奶三個月了。第一二月辛苦d.第三個月就輕鬆d ga na. pm u.

別墅

畀面勳章

回覆 fisho 的帖子

they dnt have. need bring yrself.

男爵府

agree. 兒科薛守智醫生真係好好人, 好有心機。

大宅

Thx for sharing this post! 十分有用. 我都打算去浸會生, 之前都有啲擔心服務質素, I feel better after reading your post.

大宅

Thx for sharing this post! 十分有用. 我都打算去浸會生, 之前都有啲擔心服務質素, I feel better after reading your post.

大宅

謝謝你分享呀!我九月都會去浸會生,想請問要唔要執走佬袋呀?其實主要需要帶咩俾BB同自己用呢?謝謝!!

首頁
34567...10

尾頁

跳至