美容扮靚

跳至

首頁
34567...15

尾頁

別墅

回覆:Lenatsang 的帖子

我貪靚ma....目標第二胎重少D ....不過聽講好難control.我宜家自己操+yoga+Pilates ....見到你個post心思思....maybe生完下個再找你個pt^^

佢要我eat多D protein, 佢唔support whey protein 的, 所以我每天都要食好多嘢去keep muscles ,佢唔比我減肥的9% fat果時really scared her

男爵府

引用:Quote:原帖由+Kamania+於+13-09-18+發表係

原帖由 Lenatsang 於 13-09-19 發表
如跑步前空腹就最好消脂效果。

如做training 那天就先飲豆漿,補充蛋白先做。
係呀,一路跑一路放屁今日跑咗25mins咋,對腳好似好重咁,捱住跑,跟住做咗150star jump 同60下squats ..

男爵府

引用:終於有人share+weight+training+收線條,我

原帖由 cecilia721 於 13-09-19 發表
終於有人share weight training 收線條,我生BB前有跟pt,有BB時自己keep住做溫和的weight training + cardio ...
好勁呀你!一定勁fit!你覺得有做運動對生bb果陣有無幫助,會唔會易生啲?外國好多孕婦都keep住去gym做運動,佢地睇落去都敏捷俐落啲,同埋好似好健康

男爵府

引用:我貪靚ma....目標第二胎重少D+....不過聽講

原帖由 cecilia721 於 13-09-19 發表
我貪靚ma....目標第二胎重少D ....不過聽講好難control.我宜家自己操+yoga+Pilates ....見到你個post心思思 ...
係啦,每日都要好多野,雞魚蛋菜,我成日都去揾野食,我c6仲話我又話減肥,點解成日食野,佢唔知做運動要每日都食夠卡路里先可以維持新陳代謝去減磅,特別係操緊肌肉,好似係要喂肌肉大咁。
我成日揾野食都食唔夠,會食少少杏仁,芝士,牛油果,食到夠卡路里,女人無油又係會瘦得好乾。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Lenatsang+於+13-09-19+發表

原帖由 Kamania 於 13-09-19 發表
係呀,一路跑一路放屁今日跑咗25mins咋,對腳好似好重咁,捱住跑,跟住做咗150star jump 同6 ...
我.....都係,岩岩開始運動果陣係咁放屁係咁放屁,勁唔好意思,當然無人聽到啦,本身我腸胃唔好,成日無得去business 2,身邊朋友全部知道我係有入無出,但運動同食得健康左之後竟然日日有得去,同放屁。我覺得不可思異!

大宅

回覆 Lenatsang 的帖子

YES, P 記!!! 睇下你遇到個好唔好,好似工人甘

男爵府

引用:Leg+raise+係點做的?我成日做了好多款,都

原帖由 Lenatsang 於 13-09-19 發表
Leg raise 係點做的?我成日做了好多款,都唔清楚咩係咩?
leg raise係平躺,雙腳打直抬起同身,慢慢平放到離地兩吋,再抬起,全程雙腳要維持打直,慢上慢落效果更佳,做多兩組啲腹肌開始痛。

呢幾日想集中做背,但做果啲動作好似都係手臂發力,背脊無咩感覺,尚在摸索當中 。背面bra帶個位緊實啲就好喇

男爵府

引用:Quote:原帖由+Lenatsang+於+13-09-19+發表L

原帖由 jopig 於 13-09-19 發表
leg raise係平躺,雙腳打直抬起同身,慢慢平放到離地兩吋,再抬起,全程雙腳要維持打直,慢上慢落效果更佳 ...
雙腳打直抬起同身邊接近90度先岩*

男爵府

引用:Quote:原帖由+Kamania+於+13-09-19+發表係

我.....都係,岩岩開始運動果陣係咁放屁係咁放屁,勁唔好意思,當然無人聽到啦,本身我腸胃唔好,成日無得 ...
認同,我以前唔係日日有,而家起身一次,跑緊\\完又一次,不過我改變飲食習慣,少肉多菜,感覺個人冇咁重

男爵府

回覆:Lenatsang 的帖子

Yes, you can search \"circuit training\" or \"hict\" on YouTube to find the one fits you.

Besides, there is a very good one on yahoo as well. I dun know whether I can paste link here but u can google \"yahoo lifestyle hk circuit training\" for it

男爵府

回覆:cecilia721 的帖子

Wow!!! 9% is the number for marathon runner. Do u do lots of cardio?

Mine is 21% and I wish to reduce to 17%

大宅

回覆:有無姐妹減肥請私人教練?可以分享下嗎?

我今年三月開始跟pt, 果時fat mass 係30%,依家fat mass 減到24%,目標係20%, 睇落唔算肥,但最難攪係triceps 同肚腩,大家加油努力。

別墅

回覆:jopig 的帖子

生BB幫唔到D乜,12個鍾都唔開最尾都係開刀...,不過BB就好健康,出世約7.5lb, 之後超吸收,宜家未夠20個月已經30lb

別墅

回覆:Catvole 的帖子

Actually 9% was not a healthy range, I got that because I was too stressful and didn't get much sleep, I actually lost muscles during that period

別墅

回覆:jopig 的帖子

真係好難maintain muscle mass,我試過早餐少左肉2weeks 已經無左.5% muscle

子爵府

Body pump squat 20kg = 2 big plates on each side??勁...我bp 2年用大中細即8.5 each side, 首歌甘d都起唔返身

子爵府

見你地運動得咁高興,我又想去;休戰中,m coming兼剛穿左臍環今日只能舉一陣

男爵府

引用:我今年三月開始跟pt,+果時fat+mass+係30%,

原帖由 ABCFamily123 於 13-09-19 發表
我今年三月開始跟pt, 果時fat mass 係30%,依家fat mass 減到24%,目標係20%, 睇落唔算肥,但最難攪係triceps ...
24都唔肥喇,即係bye bye肉同肚腩,身同感受,加油!

男爵府

引用:見你地運動得咁高興,我又想去;休戰中,m+

原帖由 陳美嬌 於 13-09-19 發表
見你地運動得咁高興,我又想去;休戰中,m coming兼剛穿左臍環今日只能舉一陣

...
你去左穿臍環喇?!我仲未達標呀。我想問下大家squat果陣係咪大脾比pat pat酸痛?我加十磅dumbbell做咋,你地都好厲害!唔知幾時先可以練到咁,睇黎都係漫漫長路

子爵府

引用:Quote:原帖由+陳美嬌+於+13-09-19+發表見你

你去左穿臍環喇?!我仲未達標呀。我想問下大家squat果陣係咪大脾比pat pat酸痛?我加十磅dumbbel ...
我都未呀不過上星期唔舒服放鬆左心就散咪比少少刺激自己

首頁
34567...15

尾頁

跳至