跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 1歲party-Q&A

doublei 寫道:
Tabohebe,
唔駛帶禮物, 淨係著靚靚去就得架啦

[quote]
TABOHEBE 寫道:
我想問party o個日洗唔洗帶禮物ar
[/quote]

tks!!

別墅

會唔會係party攪爬行大賽? 不過咁多BB會唔會太亂? 識行既會唔會唔肯爬呢?

大宅

PARTY內容我會在6月底前公佈, 請密切留意啦

mamadik 寫道:
會唔會係party攪爬行大賽? 不過咁多BB會唔會太亂? 識行既會唔會唔肯爬呢?

大宅

想問吓到時會唔會有地墊俾bb坐吓爬吓呢?如果有我哋大人會舒服啲.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都好想有爬行比賽,等BB可以再玩多次.
mamadik 寫道:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

寶貝BB 寫道:
想問吓到時會唔會有地墊俾bb坐吓爬吓呢?如果有我哋大人會舒服啲.

大宅

很抱歉, 由於場地面積所限, 而出席人數又太踴躍, 未能提供額外地方作bb play area了, 只會有一個爬行比賽區及一個換片片區, 其餘都是餐檯了

寶貝BB 寫道:

大宅

很抱歉, 由於場地面積所限, 而出席人數又太踴躍, 未能提供額外地方作bb play area了, 只會有一個爬行比賽區及一個換片片區, 其餘都是餐檯了

寶貝BB 寫道:

大宅

doublei :

吾該, 我想問下, 我想帶多一位初生bb去, 得嗎 ??
張諾瑤 Yoyo 7/11~3.72 kg, 8/11~4.40 kg, 9/12~5.5 kg, 10/15~6.05 kg, 11/15~6.85kg, 1/12~7.8kg, 2/21~8.31kg, 7/16~9.2kg
張灝 Isaac 6/13~3.67kg, 7/16~4.74kg, 8/17~6.44kg, 10/24~8.34kg, 1/3~9.3kg, 7/17~11kg

別墅

義工媽媽們,
我係no. 53-anpanman_kb,阿囡14/07打完1歲針,唔知第5至10日會唔會發燒,可唔可以俾你哋聯絡電話我,如果嚟唔到我打俾你哋? 及可唔可以退番錢呢? 希望冇事啦~ thanks!!

大宅

義工媽媽們,

我係no.7呀, c6因為出差去唔到party呀, 所以可以讓一個位出嚟.
我想問我自已出post處理呀, 定你哋會安排呢?

sorry呀, 麻煩晒!

大宅

Shirley,
冇問題, bb唔收錢的, 到時見你個細b啦
仲未恭喜你添, 我第二個又係女呀, 好彩我鍾意女仔

原文章由 edmondshirley 於 07-7-16 16:37 發表
doublei :

吾該, 我想問下, 我想帶多一位初生bb去, 得嗎 ??

大宅

我個囡都係14號打針, 醫生話就算有反應發燒, 都會好輕微, 唔駛擔心, 唔係傷風咳, 應該唔會傳染的, 如果真係來唔到party, 你可以睇下有冇人0607bb頂替你, 可以補番錢俾你, 時間太緊迫, 我們不會替你尋人了, 請見諒! 但要注意後補的bb不會享有與相片有關的紀念品了, 因為不夠時間準備了

原文章由 anpanman_kb 於 07-7-16 16:41 發表
義工媽媽們,
我係no. 53-anpanman_kb,阿囡14/07打完1歲針,唔知第5至10日會唔會發燒,可唔可以俾你哋聯絡電話我,如果嚟唔到我打俾你哋? 及可唔可以退番錢呢? 希望冇事啦~ thanks!!

大宅

你試下搵唔搵到人補上, 可唔可以補番錢俾你先, 再update我們, 好嗎?

原文章由 BoscoChow 於 07-7-16 23:16 發表
義工媽媽們,

我係no.7呀, c6因為出差去唔到party呀, 所以可以讓一個位出嚟.
我想問我自已出post處理呀, 定你哋會安排呢?

sorry呀, 麻煩晒!

大宅

原文章由 doublei 於 07-7-17 00:01 發表
你試下搵唔搵到人補上, 可唔可以補番錢俾你先, 再update我們, 好嗎?

義工媽咪,
已經有媽咪要咗我個位, 佢叫csching,
佢係1a+1b, 我同佢講咗佢個b
會無贈品及一些記念品, 佢都明白架啦,
但可唔可以參加爬行比賽呀?
咁要唔要叫佢比資料你哋呀?
同埋佢坐係我c6個位就ok啦, 係咪?

csching,
你有問題可以係度問呀.

[ 本文章最後由 BoscoChow 於 07-7-17 15:38 編輯 ]

別墅

如果輕微發燒而阿囡又精神,咁我哋都會如常出席,我諗咁短時間好難揾到人頂替,到時見啦~

唔知有座位表未呢?

原文章由 doublei 於 07-7-17 00:00 發表
我個囡都係14號打針, 醫生話就算有反應發燒, 都會好輕微, 唔駛擔心, 唔係傷風咳, 應該唔會傳染的, 如果真係來唔到party, 你可以睇下有冇人0607bb頂替你, 可以補番錢俾你, 時間太緊迫, 我們不會替你尋人了, 請見 ...

大宅

座位表會呢兩日內email給大家

原文章由 anpanman_kb 於 07-7-17 10:37 發表
唔知有座位表未呢?

大宅

原文章由 doublei 於 07-7-16 23:53 發表
Shirley,
冇問題, bb唔收錢的, 到時見你個細b啦
仲未恭喜你添, 我第二個又係女呀, 好彩我鍾意女仔

okok thx ^^ 女仔好呀, 我都鍾義女仔o家.
張諾瑤 Yoyo 7/11~3.72 kg, 8/11~4.40 kg, 9/12~5.5 kg, 10/15~6.05 kg, 11/15~6.85kg, 1/12~7.8kg, 2/21~8.31kg, 7/16~9.2kg
張灝 Isaac 6/13~3.67kg, 7/16~4.74kg, 8/17~6.44kg, 10/24~8.34kg, 1/3~9.3kg, 7/17~11kg

大宅

我想請問義工媽咪哪天幾點要到呢?

大宅

義工媽咪,
已經有媽咪要咗我個位, 佢叫csching,
佢係1a+1b, 我同佢講咗佢個b
會無贈品及一些記念品, 佢都明白架啦,
但可唔可以參加爬行比賽呀?
咁要唔要叫佢比資料你哋呀?
同埋佢坐係我c6個位就ok啦, 係咪?

csching,
你有問題可以係度問呀.

首頁

尾頁

跳至