自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:揸車接送問題

我以前ex,佢住元朗!我係粉嶺,雖然好近,但有時約好入元朗唱K,佢都會特登揸車出黎接我,再返元朗,到返屋企佢又由元朗車我返粉嶺!依家既老公都會返黎接咗我先再出去,反而係我有時約佢係中間點度等,唔想佢攰!

每天在家安胎...生活苦悶!但亦為迎接小新命的來臨而感到興奮和緊張!雖然生活苦悶,但有丈夫疼鍚和愛護。是我感到最幸褔的!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我覺得怪,一次半次可以理解!

禁止訪問

引用:佢住tuen+mun,+我住沙田,+佢要我搭車出去d

子爵府

graceyung 發表於 13-11-13 19:47
佢住tuen mun, 我住沙田, 佢要我搭車出去diamond hill再上佢架車,再去sai kung, 好多次係咁。而我有個男 ...
唔覺你bf咁做有咩問題喎, 大佬, 油錢都唔平, 佢專登入去接你又要sai多D時間
作為好女友, 我覺得都要體諒下bf喎

你覺得有問題, 你將你bf同其他人比, 我諗你唔係真係好鐘意你bf囉

禁止訪問

回覆:揸車接送問題

首頁

尾頁

跳至