親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 IloveJJ 於 16-03-07 發表我

別墅

引用:Quote:原帖由 verytabo 於 16-04-18 發表請

原帖由 IloveJJ 於 16-04-18 發表
要坐tuk tuk,又唔係好遠既,20分鐘左右啦!你google都search到架!
go-kart!我唔記得價錢,大約百幾蚊港幣 ...
thanks

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

euka 發表於 16-2-11 22:26
跟過旅遊書那些5得loh, 今次去 glasshouse pattaya,好正,環境好,坐beach front 位,小朋友可以在海灘自己 ...
請問咩好食? 貴嗎?

大宅

回覆 Garrett1111 的帖子

請問可否PM 炳仔包車資料? 謝謝!

複式洋房

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介?

朋友帶我地去Preecha Seafood 食,真係超好味好抵食,大約HK$800....係香港一定唔得...

複式洋房

回覆:pcleung1001 的帖子

.

複式洋房

.

複式洋房

.

子爵府

回覆:IloveJJ 的帖子

請問高卡車,easy cart 有冇安排酒店pick up 定要自己人坐車去?有人小朋友玩?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:朋友帶我地去Preecha Seafood 食,真係超好

原帖由 pcleung1001 於 16-04-19 發表
朋友帶我地去Preecha Seafood 食,真係超好味好抵食,大約HK$800....係香港一定唔得...

...

別墅

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介

我會住Centara Grand Mirage Beach Resort, 附近有無好的spa介紹?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:我住centra+beach+hotel+,+行出門囗向右行

原帖由 林嬌嬌 於 15-10-11 發表
我住centra beach hotel , 行出門囗向右行就係沙灘,沙灘前 ,有一間RimTalay Seafood, 可以睇日落, 但係我觉 ...
講問由cgmb行出去是否好近,因我跟朋友7月會住3晚呢間酒店,有大有細其10人,希望在酒店附近搵食,吾想搭車出去,thx

子爵府

pcleung1001 發表於 16-4-19 21:20

Can you share the address of Preecha Seafood ? How to get there if I stay in CGMR ?

...

禁止訪問

複式洋房

回覆:kukukoo 的帖子

https://www.tripadvisor.com.tw/Restaurant_Review-g612389-d1491544-Reviews-Preecha_Seafood_Restaurant-Sattahip_Chonburi_Province.html

我地係朋友揸車帶我去,我諗你可以搭的士去個度。

男爵府

引用:Quote:原帖由 林嬌嬌 於 15-10-11 發表我住

原帖由 shirleyleung15 於 16-04-25 發表
講問由cgmb行出去是否好近,因我跟朋友7月會住3晚呢間酒店,有大有細其10人,希望在酒店附近搵食,吾想搭車 ...
Yes 出左圍牆只得一條横巷,向右行10mins,見到一邊是向沙灘(有餐廳,呢间貴D又冇咁好食),另一邊是小市集,向這方同行多6-10mins就見到有水果賣和餐廳。最好日間出去行一次就知。 另外,cgmb圍牆出面向左,有小贩檔賣芒果糯米饭、饮品和小食。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

林嬌嬌 發表於 16-4-29 08:57
Yes 出左圍牆只得一條横巷,向右行10mins,見到一邊是向沙灘(有餐廳,呢间貴D又冇咁好食),另一邊是小市集 ...
多謝分享, 好有用...芒果燸米飯我至愛

珍珠宮

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介

去海邊夢亞來

大宅

回覆樓主:

搭二百匹車可去到 食物新鮮自己去海鮮池選 價錢抵食 個沙灘小朋友可以打鞦韆

大宅

lokheibaby 發表於 16-5-3 07:11
搭二百匹車可去到 食物新鮮自己去海鮮池選 價錢抵食 個沙灘小朋友可以打鞦韆

...

請問有冇多d相睇? 多海鮮食?

首頁

尾頁

跳至