懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:2月媽媽請進

EDD 2/8 大年初一,屯門醫院

男爵府

引用:我edd 2/16 但我響15周已經feel到胎動依家

原帖由 hahastone0210 於 15-09-25 發表
我edd 2/16 但我響15周已經feel到胎動
依家晚晚瞓平都feel到,有時返工座座下或者企定定都感覺到
我第一胎 ...
我都係15週便feel 到了!也是第一胎!明天check 結構了,一定要順利!

複式洋房

回覆:cyffanny 的帖子

我2號時照左啦。雖然好朦但見到bb輪廓真係好開心⋯ 醫生話仲未生齊肉所以都係一pat野似泥膠公仔,但唔知點解就算咁醜樣豬都感動到眼濕濕!一定會順利架,記得上嚟報告

複式洋房

回覆:meowmeow92 的帖子

我都係屯院啊!唔知到時會唔會見到,我16/2

複式洋房

回覆:qqwinnieq 的帖子

我都係屯院呀,但結構要自己搵私家照。姑娘話除非係高齡或者有特殊情況,如果唔係唔會冇啦啦比你照。

男爵府

引用:我2號時照左啦。雖然好朦但見到bb輪廓真係

原帖由 hahastone0210 於 15-10-06 發表
我2號時照左啦。雖然好朦但見到bb輪廓真係好開心⋯ 醫生話仲未生齊肉所以都係一pat野似泥膠公仔,但唔知點 ...
多謝祝福!!你bb 好可愛!好似好乖豬樣!

複式洋房

你把口真係甜⋯ 我諗除左我冇人覺得佢可愛 不過見到輪廓之後就真係成日想再見佢,但點會冇啦啦比1800再照喎

複式洋房

引用:我都係屯院啊!唔知到時會唔會見到,我16/2

原帖由 hahastone0210 於 15-10-06 發表
我都係屯院啊!唔知到時會唔會見到,我16/2
可能都有幾會見到~~~

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

複式洋房

引用:我2號時照左啦。雖然好朦但見到bb輪廓真係

我2號時照左啦。雖然好朦但見到bb輪廓真係好開心⋯ 醫生話仲未生齊肉所以都係一pat野似泥膠公仔,但唔知點 ...
我都係照完一pat嘢咁~~所以我依家叫佢異形

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

複式洋房

回覆:qqwinnieq 的帖子

好可憐呀比你咁叫佢

男爵府

引用:你把口真係甜⋯ 我諗除左我冇人覺得佢可愛

你把口真係甜⋯ 我諗除左我冇人覺得佢可愛 不過見到輪廓之後就真係成日想再見佢,但點會冇啦啦比180 ...
我的宝宝豬比起您的,您的宝宝真係可愛D 㗎

男爵府

引用:你把口真係甜⋯ 我諗除左我冇人覺得佢可愛

你把口真係甜⋯ 我諗除左我冇人覺得佢可愛 不過見到輪廓之後就真係成日想再見佢,但點會冇啦啦比180 ...
你去D 產檢有4D 咪次次可以見吓佢個樣law. 我每次就$1200

複式洋房

唔係呀!你bb豬都好得意仲曉擺pose 好搞笑!佢似女仔樣呀,係咩女仔嚟架?

複式洋房

嘩⋯ 好貴

男爵府

引用:唔係呀!你bb豬都好得意仲曉擺pose 好搞笑

唔係呀!你bb豬都好得意仲曉擺pose 好搞笑!佢似女仔樣呀,係咩女仔嚟架?

...
男仔來的! 您估錯咗了

複式洋房

O 我隻豬都係呀

男爵府

引用:O 我隻豬都係呀

O 我隻豬都係呀
二月好多豬仔出世,第時唔好同我個仔爭女朋友啊!

複式洋房

我第一胎仔女都冇所謂,不過都心思思覺得女痴家啲⋯⋯

男爵府

引用:我第一胎仔女都冇所謂,不過都心思思覺得

我第一胎仔女都冇所謂,不過都心思思覺得女痴家啲⋯⋯
同我一樣鐘意女多D !不過我一個夠了!好彩比到冬菇仔比62,99 如果唔係唔洗收工!

複式洋房

我62 99又冇所謂,有得揀佢地都想要女㖭

首頁

尾頁

跳至