婆媳關係

跳至

首頁
45678...24

尾頁

禁止訪問

引用:就咁睇你c6都好有問題

別墅

回覆:終於到我極限 99我鬧你鬧得好爽呀!

留毛,追

禁止訪問

引用:到我返入屋 黑面加目中無人 抱仔 開奶餵奶

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

追~

[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

別墅

引用:Quote:原帖由+瑜兒+於+15-09-07+發表就咁睇

原帖由 vinahaha 於 15-09-08 發表
唔關事
凡係仔既,俾老母話完都唔知點解會好燘,好似激動過俾公司炒
係 你講得好好

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

子爵府

总之,好似我敢,未結婚前你C6講明,同佢D屋企人相處,我會系用俾面派對的theory concept去handle,大家客客氣氣,你俾面我,我俾面你,你敬我—尺,我敬你—丈,奶奶都系禁話,奶奶同姑仔very close,C6好醒目,預早喑示左比姑仔聽我既原則同性格,有時C6又系奶奶面前話我好話我阿媽,我即刻當住奶奶面話,其實系特登話比佢聴既,我話“邊個激慶我,話之佢系阿媽定老细,一於冇面俾,你等一曰識我呀”我奶奶聴左在心,以後都唔會比説話我聽,不過仍然會黑臉,但我當睇唔到,對其他人傾計,费事啋佢,食完飯,第—個起身叫走

littlesun    發表於 15-9-9 00:14

別墅

大宅

大宅

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

大宅

好恐怖,真係忍唔住想講粗口

珍珠宮

呢個就係嫁在異鄉的難處,難過時自己頂,有2寶真係難頂,好彩唔同住,當透明啦,由佢地講飽

littlesun    發表於 15-9-9 00:14

別墅

好慘!不過樓主要加油!唔好輸比兩隻賤人!我99都好賤既!但我有個廢老公!乜都唔出聲!我而家陀緊b女7個幾月,但照到心臟有積水 我99問我對日後有咩影響 我同佢講醫生話而家搵唔到原因 要出咗世先再做其他檢查!條賤人99竟然話醫生好無道德 如果係有咩大影響就應該早d唔好要!!果刻我想大巴大巴掌落佢個賤口度!!!但我老公竟然dup低頭食野!我興到無應佢!

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

好可憐,老公唔撐

別墅

引用:好慘!不過樓主要加油!唔好輸比兩隻賤人!

原帖由 big_el_shan 於 15-09-08 發表
好慘!不過樓主要加油!唔好輸比兩隻賤人!我99都好賤既!但我有個廢老公!乜都唔出聲!我而家陀緊b女7個幾 ...
佢地講野真係好無腦 咩叫唔好要 個媽媽聽到係會好傷心 希望你同bb平安健康 加油

子爵府

big_el_shan 發表於 15-9-8 13:57
好慘!不過樓主要加油!唔好輸比兩隻賤人!我99都好賤既!但我有個廢老公!乜都唔出聲!我而家陀緊b女7個幾 ...

同佢講 - 口賤 , 無道德 , 都唔要啦!

子爵府

引用:Quote:原帖由 瑜兒 於 15-09-07 發表就咁睇

原帖由 vinahaha 於 15-09-08 發表
唔關事
凡係仔既,俾老母話完都唔知點解會好燘,好似激動過俾公司炒
你回返細佬,將來陪你終老到合埋眼嗰個,係你老婆

別墅

引用:Quote:原帖由+big_el_shan+於+15-09-08+發

原帖由 katrina101 於 15-09-08 發表
佢地講野真係好無腦 咩叫唔好要 個媽媽聽到係會好傷心 希望你同bb平安健康 加油

...
咪係囉!大佬!你估我自己唔擔心bb既健康咩!但我自己有考慮過 就算有咩事 只要唔係醫生建議我唔要得 我一定要生!!佢仲話到時出咗世要出入醫院就好麻煩 但其實就算要陪bb出入醫院既人係我 關佢_事
(順帶一提 佢自己想當年都係唔理兩個仔 成日留佢地自己喺屋企 自己出街果隻阿媽黎)

別墅

引用:Quote:big_el_shan+發表於+15-9-8+13:57+好

原帖由 whoami1977 於 15-09-08 發表
同佢講 - 口賤 , 無道德 , 都唔要啦!
佢把口真係賤到無朋友!我當你咁諗都算 洗唔洗喺我面前講呀!佢仲要求我同c6有咩都要同佢報告 我真係彩佢都傻

首頁
45678...24

尾頁

跳至