夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆 Kambee 的帖子

佢又真係對我好好。總之除咗有小三, 基本上佢咩都好。

個男人真係對你好又點會對你不忠吖?
如果你唔再自欺欺人,就一定知做啦.

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我見呢度好多元配都原諒到。我事發三年幾啦

原帖由 Kambee 於 15-11-22 發表
我見呢度好多元配都原諒到。

我事發三年幾啦, 老公同小三未真正斷, 前排我發最後通牒, 同c6講晒離婚後所有 ...
睇吓自己愛唔愛佢。唔愛就離開,唔好浪費大家時間先至公平。

男爵府

回覆:Kambee 的帖子

回頭同對你好可以係扮,都可以係暫時性
你自己決定信唔信佢
我就唔可以扮無事發生過既女人

大宅

回覆 lazywife 的帖子

複式洋房

回覆:老公出軌, 回頭, 就一定要原諒他

一次不忠,百次不容
你打開自己個心,睇下條刺到底有幾深?
當佢拖住你,抱住你,錫住你既時候,你心入面諗緊乜?
我唔主張人地離婚,仲要有小朋友。但你會好辛苦好辛苦,長痛不如短痛。唔好話仲愛唔愛佢先,再愛都總有一日會變成感情。重要既係你接唔接受到?猜疑,已經係等於你唔再信佢,婚姻感情要用咩黎維系?[信]

男爵府

回覆 Kambee 的帖子

接受唔到原諒佢

男爵府

引用:我見呢度好多元配都原諒到。我事發三年幾啦

原帖由 Kambee 於 15-11-22 發表
我見呢度好多元配都原諒到。

我事發三年幾啦, 老公同小三未真正斷, 前排我發最後通牒, 同c6講晒離婚後所有 ...
我同你case好似,不過我時間短好多,佢地一齊約一個月被我踢爆了!開頭態度好差,然後我話離婚他才回頭…現事隔個幾月,佢係對我好咗好多,但我就好難再信佢…一部分可能係我多疑咗,而一部分係佢地同事日日見…佢係d所有嘢都唔留底嘅人,但有次睇到佢電話嘅suggestion list(iphone功能)有小三個名出現,我忍唔住發癲…佢話公事上要搵佢無辦法,佢又話無同佢whatsapp,點知雖然佢洗晒但我睇到佢地有whatsapp記錄…
佢從來唔會唔返屋企,就算未踢爆前都係(我唔知佢點偷時間同佢一齊,但佢份工都好多蛇王時間),佢地有無真正斷我真係永遠唔會知…而家都係叫觀察住,但呢種生活都幾辛苦! 有時你覺得已經咩事都無同佢一齊好開心,有時又懷疑佢扼緊你…

大宅

2個字 “離婚”

我結婚前已經同我C6講到明, 你第日要去玩吾該玩得聰明D, 俾我發現只會離婚, 有冇小朋友都係咁話。

Lee 個世界無話邊個無左邊過吾得的……

我吾會相信某人無左我係吾得既 lee d 鬼話, 可能我心地吾好, C6咁講俾我感覺佢只係響道拖延時間, 睇吓你會吾會心軟。

複式洋房

講真
竟然叫得小三
你估真係洪永城同黃翠如咩…
如果真係愛你需要你
佢就應該斷左小三
啲男人真係賤呀

水晶宮

引用:佢唔係因為驚失去你,佢係驚失去依家呢種生

原帖由 lazywife 於 15-11-22 發表
佢唔係因為驚失去你,佢係驚失去依家呢種生活質素,呢種安穩,佢覺得你三年都忍到啦,不如忍夠30年,點知你 ...
中唒point! 強!

我成日覺得女性太感情用事,其實男人唔係你想像咁深情的!女人可以為一段感情放心中幾十年,但男人幾個月放開找第2、3、4個。

子爵府

引用:Quote:原帖由 Kambee 於 15-11-22 發表我見

原帖由 阿紀 於 15-12-02 發表
我同你case好似,不過我時間短好多,佢地一齊約一個月被我踢爆了!開頭態度好差,然後我話離婚他才回頭…現 ...
都係,只有玩厭,才會真正了斷。

男爵府

引用:Quote:原帖由 阿紀 於 15-12-02 發表我同你

原帖由 soright 於 15-12-02 發表
都係,只有玩厭,才會真正了斷。
會有厭架咩?

子爵府

回覆:阿紀 的帖子

有可能
但厭之後可能會搵小四,小五,小六
其實佢對厭的是老婆...
呢個都係其中一個原因有一句
一次不忠,百次不容

未經本人同意,請勿轉載內容!

公爵府

我覺得冇辦法行到落去囉

男爵府

引用:有可能但厭之後可能會搵小四,小五,小六其

原帖由 eggpudding 於 15-12-02 發表
有可能
但厭之後可能會搵小四,小五,小六
其實佢對厭的是老婆...
唉,好煩,佢表面改緊,內裏唔知,好似等緊佢下次嘅傷害咁! 但又唔想頭家散…

大宅

回覆:老公出軌, 回頭, 就一定要原諒他?

其實你已有答案,最清楚係你自己

大宅

樓主
雖然我未結婚,但我都試過你既情況
我男友同我一齊個時,出面有個女人,又係有性關係,會一齊出街睇戲食飯,佢地維持左2年,我都忍左2年,過程中我不斷叫男友同個女人斷關係,但我男友無咁做,最後係個女人主動同我男友斷
佢地斷左之後,我男友都有搵過佢whatsapp個d,但個女都無回佢
結果我男友死心,回心轉意去我到,當然,我係有刺係到,仲已經無咁愛佢
但佢用行動,del哂個女人所有野,眼中只有我一個
但我心係咁諗,佢有前科,我會預左佢日後都係咁
我想講,男人同人斷,會徹底del哂對方既野,從新同你開始,你男人無del哂之餘,以家所做既野只係暫時冧住你先,我相信時間會証明一切這到底是真還是做樣,我亦希望你老公係改過,只愛你一個
我未婚未有仔女,我5會叫人離5離婚好,因我無經歷過,但我確信時間會比到答案你,我明白你每日都過得好辛苦,所以你既下一步決定,我會尊重你

男爵府

回覆:老公出軌, 回頭, 就一定要原諒他

三年, 請問你仲有幾多個三年? 三年, 由得佢倆邊(開飯)? 淨係呢點都唔駛唸啦!呢三年佢賺夠啦!你仲由佢?

愛一個人如果只給你痛, 那不是愛, 只是不甘心. 問問自己連最簡單既\"愛自己\"也做不到 , 憑咩要別人愛你?

你全心全意照顧好仔仔, 得到既愛絕對真誠, 全心全意.

以小朋友成長角度看, 一個思想正面樂觀開朗既媽媽, 絕對好過keep 住個衰老豆攪到口黑面黑家嘈屋閉.

子爵府

引用:Quote:原帖由 soright 於 15-12-02 發表都

原帖由 阿紀 於 15-12-02 發表
會有厭架咩?
Why not?

公爵府

回覆:ms_ck 的帖子

我都接受唔到

首頁

尾頁

跳至