美容扮靚

跳至

首頁
45678...24

尾頁

複式洋房

樓主~如果想去黑頭粉刺有冇好介紹呀?

男爵府

這個面膜 頭先試左 效果好好哦 價錢好平 如果響日本朋友可以入D 效果可以同個D貴比美 有藍色包裝 藍色系重保水 暫時還沒試過 聽日試左再體一下

男爵府

回覆 coolstuff 的帖子

我無好特別咁樣去 我真系日日做起碼3種面膜 堅持好長時間咁樣去保持皮膚 不過如果要特別心得 我估計系去暗粒 用海藻針劃著微針 去暗粒 效果好好 黑頭我覺得就算去左都會翻來 所以 我都系做做面膜 洗洗木瓜粉LU

大宅

thanks for your sharing^^
haha...i read them all

男爵府

回覆 annchannn 的帖子

唔使多謝 我無私心啊 只系想分享出來 大家一起靚 希望D媽咪唔使走咁多冤枉路 不過所有產品都系因人而已 希望我用過 覺得有用個D 又唔系好貴個D 大家都適合LU 不過如果唔適合唔好怪我 因為我只能代表我自己個D皮膚

男爵府

靚一定系從內到外 保持開朗心境 感恩現狀 飲吃均衡 護理持之以恆 我覺得系我目前中老必須保持的心態 我唔怕老 只系希望老來得緩慢點 已經足夠 但係今次去旅遊 好多人 劃著咁樣講 基本上都以為我咪結婚 去到大丸 個男sales以為我系留學生 因為佢系講國語 所以帶左有色眼鏡體我 可能覺得我無錢買吧 之但係佢覺得我系留學生 所以我無同佢計較

大宅

引用:回覆 meibomeibo1990 的帖子無啊 唔好意思

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-30 發表
回覆 meibomeibo1990 的帖子

無啊 唔好意思 琴日夜機先從日本返港 其實我年齡唔細 已經過左美白年紀啦 我 ...
唔緊要

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子n牌

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-30 發表
回覆 skyfree333 的帖子

n牌?可唔可以打全名 因為我全部都試過 好似有兩種N牌啊 我剛從日本返港 所以而家 ...
Nevliie 我仲買左一盒
做到爛面
依家先叫做好d 但變左塊面好乾
敷少日mask都唔得 出哂紋
皮膚又變到好易敏感
我試過做腳都唔得 又係仲差左

男爵府

啊 個只系全短針啊 好難控制啊 要皮膚做好多次覺得OK 先考慮個只 因為都幾痛 同埋反應好大 如果你皮膚好敏感 用相片裡面 DM個只會好D 最好都系一對一對買 然後做完覺得OK 先買一盒 DM個只 我朋友系超級暗瘡皮膚 因為用來治療皮膚所以知道唔系好敏感 反而OK NE個只 系我用 不過我都唔敢每次用 因為反應比較大 要先導入干細胞 然後先提前做一次保水MASK 然後涂左防敏感藥水先做 不過NE超級脫皮 如果做得好就脫皮以後皮膚好靚 如果你適應唔到 先考慮做一下DM 然後LIP 然後先慢慢消化NE啦

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子啊 個只系全短針啊

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-04-02 發表

啊 個只系全短針啊 好難控制啊 要皮膚做好多次覺得OK 先考慮個只 因為都幾痛 同 ...
唔敢再做na 我買個陣都唔知依隻咁麻煩 我用佢個枝精華溝粉就上面 每次都係用二分一或者三分一 唔敢多 我原本皮膚唔係敏感架未做之前未試過因為護膚品而敏感 最多都係食好多海鮮先敏感 我依家皮膚好易敏感 有無好方法或者咩介紹下 可以令到我皮膚無咁敏感 因為爛完面後先係咁 我諗應該係皮膚嘅扺抗力差左 要靠護膚品令佢強壯返 同埋我仲有一盒矽針係到 可唔可以教下我點樣用埋佢

大宅

減齡達人勳章

回覆:KWOKPHOEBE 的帖子

你幾多歲開始keep住咁樣護膚架?

男爵府

回覆 Ting0731 的帖子

19歲 因為有暗瘡 然後醫好左 就毛孔大 然後就開始LU 其實當時就系想收毛孔

男爵府

你比爾體醫生啦 唔好亂試拉 你咁樣講我都好擔心 我都有一盒搞到我而家都唔知道做唔做好!!!

子爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-4-2 20:59
回覆 Ting0731 的帖子

19歲 因為有暗瘡 然後醫好左 就毛孔大 然後就開始LU 其實當時就系想收毛孔 ...

收毛孔有何良策?

男爵府

回覆 areyouangry 的帖子

無 只系護理到可以無皺紋 但係毛孔依然 我估計除非打針 但係我對入侵性美容 唔多敢試 怕自己控制不住自己 一發不可收拾

大宅

引用:回覆+candy8888+的帖子剪個齊陰頭+咪年齡減

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-24 發表
回覆 candy8888 的帖子

剪個齊陰頭 咪年齡減少10年啦不過20歲就無可能啦 我有虎紋 都煩惱緊 做過 ...
可唔可以share吓hifu? Thx

大宅

我要做筆記先。
我詳細高質post.
快d講下其他skincare啦。

過我用過laneige係唔好用。森田藥妝眼膜都好用。
基本保水係做到。
Gel plus都好用,因為我勁易生暗粒,而佢真係去到暗粒。

大宅

回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

我見到好多l'occiante 產品, 你係粉絲?

侯爵府

回覆:個人面膜使用心得(純分享)

樓主講得好岩

男爵府

回覆 haomg516 的帖子

系啊 因為我有一把好麻煩頭髮 又硬又多 如果其他含化學品洗頭水 會有好多頭皮 用個只無 同埋比較爽 所以用左都10年 只買洗頭水同埋沐浴露 護膚品唔適合我

首頁
45678...24

尾頁

跳至