夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

第一次我會原諒,第二次我會警告再有暴力事件就bye bye
第三次我話之你點氹返我都無得返轉頭
事不過三呀姊妹!
今日打你,聽日就打小朋友

大宅

lovetki 發表於 16-7-1 21:09
吾通嬲就要打人傷害人?如果控制5到自己,甘同禽獸有什麼分別。如果換系各位JM,你們會對他死心,還是會繼 ...

我可以答你,打得一次就有第二次。我都試過想去改變人但其實冇可能,最後離婚先鬆一口氣。你自己諗下拉,大住個肚都打之後生左咪週身打。

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

只可以講,你C6甘大個人都未成熟
點為佢生仔呀??

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

打人唔啱,命要打大肚婆jm你要小心, 氹番就當無事, 隨時可報警

大宅

畀面勳章

打人已經唔岩 仲要有bb
下下都出手打人咁點?

複式洋房

lovetki 發表於 16-7-1 20:09
今日,同老公一齊放假出街食野拍拖,但因為佢成日打機的問題係私家車入邊嘈起上來,老公不停叫開車走,但我 ...

只要郁一只手指尾我都唔會原諒,有左第一次,就會有第N次,這种事不能原諒!!!!

男爵府

回覆樓主:

你仲留係度?

男爵府

嗱,我唔係贊成男人打女人,但你應該清楚老公性格,你係一個咁焗促環境逼佢做啲佢唔願意既野,男人EQ低啲都會癲,更何況你愛上左一個打機的男人已成事實,打左廿幾年一時三刻你要人點改,你家下開左個頭比佢打,我都驚你日後生活唔方佢會尊重你

大宅

今日,同老公一齊放假出街食野拍拖,但因為佢成日打機的問題係私家車入邊嘈起上來,老公不停叫開車走,但我 ...

男人打女人已經不可接受,打老婆嘅男人更加不可原諒,更可況佢打懷孕嘅老婆?
如果我係你,我會報警告佢家暴,佢事後嘅態度話你知,佢根本唔當係一回事,以後只會變本加厲,反正都冇回頭路,不如要佢接受應有嘅懲罰啦

大宅

lovetki 發表於 16-7-1 20:52
我明白路系自己揀,仆街吾好喊。但又有邊個女人吾想有個錫自己的老公,有個幸福屋企,佢平時都好錫個囡, ...

樓主,你清醒啲啦,嗰個係佢個女,佢應該錫佢架,佢帶阿女去公園玩係應該架,至於買嘢畀你食,對朋友都會咁做啦,何況係老婆?呢啲係基本做人要做嘅嘢咋。
佢對你未衰到貼地,唔代表可以原諒一次又一次嘅家暴呀,你要好好愛護自己、保護自己,先有能力要愛護、保護子女架,你明唔明呀?
向家暴說不,加油呀!

子爵府

癡線!仲忍?

民房

和諧之家免費輔導查詢電話:2342 0072

男爵府

畀面勳章

樓主~我爸脾氣臭過屎坑,由細到大聽佢發癲小老母都聽慣,但佢寧願打爆玻璃都無郁手打我媽或我地幾兄弟姊妹,到大個我問佢點解咁嬲都唔動手,佢話打女人既唔係男人,打自己女人既簡直係畜生!你唔為自己,都為個大女為BB諗下,佢打得你自然就會打埋兩個小朋友,到時佢地受傷,你仲有機會諗呢個男人值唔值得愛咩?

俾我....一定報警叫個衰人食C
My Dear Son, CaydenMama love you forever

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lovetki 發表於 16-7-1 21:37
其實一齊十年,真系甘樣離婚就算?一段關係就甘放棄,自己亦捨不得,有什麼辦法可以令佢改變學懂控制自己 ...
除非佢肯去睇心理醫生, 希望醫生幫到佢, 否則佢呢世都唔會改到, 分分鐘變本加厲

男爵府

嘩!你有無經濟能力?有好走

大宅

樓主,雖然局外人不能加插太多,但真心提你,一個女人大肚果時,應該係全世界都會尊重同愛護的,身為距老婆有埋距骨肉,距都出手打你,好肯定,以後你唔洗旨意有好日子過⋯⋯
永遠的守候..[url=http://www.baby-kingdom.com/stati

子爵府

回覆樓主:

俾老公打真係好惨 好可怕 尼d日子你都捱到 仲同佢生兩個...... 你知道尼個老公根本唔愛惜你 亦唔值得你愛佢.....男愛打 女願捱... 你有唔走嘅原因.... 就唔好激嬲佢

男爵府

會不會你惹到佢,你自己火爆嗎?

複式洋房

唔需要忍佢,報警同斷絕關係啦

首頁

尾頁

跳至