自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

hkbn尋晚打比我續約,一麟咀講上網+電話 HK168

我未答佢ok,佢就同我對個人資料,我即時反問佢,你對完資料,就當我續約呀!我吾續住,我考慮緊轉台!

男爵府

anniekwok 發表於 17-1-24 14:53
我都係同佢D sales傾唔掂數,要$198/月 100MB 續約,舊客仲貴過新客,仲要得100MB,我走去申請咗第二間,跟 ...

如果cut左香港寬頻後,佢個價再平d咁使唔使佢上黎再整過線丫其他野?定係佢就咁開通返?佢比我個offer 都好貴死都唔平比我

男爵府

MUMDADILOVEU 發表於 17-4-4 11:06
我有個sales ,會幫你計到最抵既plan,有興趣可pm我聯絡佢,睇下有冇抵過而家offer
...

請pm我資料

伯爵府

Sell我$178,100mb簽兩年,mytvsuper,電話

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

128$ 100M + mytv super .... 抵唔抵? 3又未到我果到, 見smartone 重平...不過, 佢話無PORT...
Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

xeniayuen 發表於 17-1-23 14:43
SEND 左CUT FORM過去...佢地即時比個OFFER我..
$178 1000MB + 家居電話 + MYTV SUPER 2年...唔要電話平 $20 ...

咁樣大佢交左cut form,會五會真係cut左,我就快續約,應該點

伯爵府

fanfan0582 發表於 17-6-2 22:15
Sell我$178,100mb簽兩年,mytvsuper,電話

me too wor

禁止訪問

男爵府

hinhin_ma 發表於 17-6-3 00:18
128$ 100M + mytv super .... 抵唔抵? 3又未到我果到, 見smartone 重平...不過, 佢話無PORT... ...

上網自行續約還是打電話?我用咗N年,自行上網續平均月費要173.3 ,但而加係120 ...... 貴咗囉
這是不可能的,其實"凡事都能"...................

男爵府

我既offer咁無咁好喎,
$193=100mb + 電話 + mytvsuper/$200超市coupon, 簽兩年
我答考慮下先, 未決定. 我想佢offer 1000mb俾我, 所以拖下先. 9月才到期.

首頁

尾頁

跳至