自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

別墅

首先,佢參加呢個選美比賽係香港既電視台舉辦, 係佢口中既"MEDIA", 作為一個新人, 大眾係主要透過MEDIA去了解你係好正常吧, 你都可以慢慢透過呢個PLATFORM去俾大家了解你, 唔係一句"uneducated" 去回應人囉。
我睇唔出一個細細個係香港住既人, 連[兒童]個兒字都唔識寫有幾WELL EDUCATED。
睇ANTM, TOP MODEL TYRA都話佢咁多年都俾好多人網上話佢點點唔令, 我唔係話呢個風氣好, 我想帶出外國人把口都唔好得過香港人, 年資高都唔代表唔會俾人話, 如果EQ 唔好, 就唔好去呢D MEDIA 度選美, 唔CARE 就唔好係IG話自己唔CARE, 反哂白眼咁。
利申:我覺得佢唔係醜, 但IG 段野令人好反感

子爵府

cinda72. 發表於 17-9-5 00:22
現今世代,對女人黎講,
落妝水同漒水分別都唔大,
都係即時毀容

仙姐即是仙姐,中晒 point

侯爵府

cakii 發表於 17-9-5 10:00
佢好自信,打算唔會理會任何人對佢嘅bad comment,但人始終係人,點能夠唔理呢,仲講埋啲:咁點呀!唔通想 ...

佢英文自白既金句,中文意思大概:你地呢班冇文化嘅鄉下佬/婆,,,我啋你都儍,,,我係唔識中文,你吹咩,,,

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

siuying705 發表於 17-9-4 22:43
你真係覺得香港小姐係代表香港?
香港小姐=tbb小姐
亞洲小姐=亞視小姐
一樓都係咁架啦

你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

回覆樓主

完全無興趣聽佢講野囉

珍珠宮

auntie_big 發表於 17-9-5 02:22
咁我覺得有d 真係睇落not educated 嘅 comment
agree, 睇返當晚BK鬧佢D comments, 用uneducated已算好禮貌

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主

佢係外國大 佢係唔識得中文 佢嘅樣中國人唔識得欣賞 咁應該選中華小姐 唔好玩miss hk 佢真係lusy liu 果d 鬼婆樣 我唔識得欣賞 行出黎太有自信 好唔大方
te quiero mucho mi amo

男爵府

回覆樓主

鬼佬係叫真我性情 就係因為缺少中國人的謙虛 張明亞都俾人鬧 豬扒港姐都俾人鬧 但你咪話i dont care lor 好唔大方得體
te quiero mucho mi amo

珍珠宮

bks2014 發表於 17-9-5 10:08
佢英文自白既金句,中文意思大概:你地呢班冇文化嘅鄉下佬/婆,,,我啋你都儍,,,我係唔識中文,你吹咩 ...

我心諗 : 以前你幾自我(同自信都係一線之差)都好,你面對唔like你嘅人最多都係幾千人嘅學校,而家係幾百萬網民嘅dislike, 唔係你想象中咁easy面對。最初我覺得佢幾sweet, 而家就深信,呢啲笑容都唔係發自內心了

子爵府

dior0214 發表於 17-9-4 22:55
條片裏面 個樣又幾靚喎

其實又ok wor

珍珠宮

jobseekers 發表於 17-9-4 22:46
Just leave her a very simple comment, you are ugly

U are right!

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

香港係行兩文三語,連中文都唔識,點樣代表香港

男爵府

回覆樓主:

就算比佢選到,不過得個名係香港小姐,拍戲同做司儀一定冇佢份,咁嘅中文可能佢諗住用/買呢個名去荷里活發展,係去就快d去

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

呢位姐仔,學吓師姐陳凱林啦,佢都成日係網上俾網民人身攻擊佢係印度巫婆添啦,陳港姐從來都唔理唔回應,成日笑笑口仲識玩自嘲添!

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

有啲人直接得來有氣度(10A)
有啲人直接只顯得小氣
新TVB小姐係後者

好奇一問
如果佢係好撐政府既
呢度反應會唔會180度掉轉?
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

男爵府

開心吸收勳章

本來啲人淨係彈佢外貌,多得本人加料,而家直頭係乞人憎

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

lingfu 發表於 17-9-5 12:38
有啲人直接得來有氣度(10A)
有啲人直接只顯得小氣
新TVB小姐係後者
你唔好咁無聊啦!我擺明對號入座,無論10A係咪撐政府都好,佢都係醜樣架啦,佢連高度同身材都唔及依家呢個鬼妹添呀!

10A有氣度,佢當選那刻無人去恭喜佢,孤零零係台上,都幾罕見,百年一見!佢點樣唔耐煩嘴秒秒麥美恩,就大家都見識過!氣度?唔好玩啦!

當然,10A無依家呢個鬼妹姐仔咁惹火回應網民就真既!

子爵府

回覆樓主

TVB小姐

首頁
45678...9

尾頁

跳至