自由講場

跳至

首頁
45678...14

尾頁

大宅

mizuho 發表於 19-6-18 23:26
慢煮棒
按摩機
電力貓

請問慢煮棒邊度買?有link嗎,thx

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

毛巾、米、抽濕盒、洗碗手套

水晶宮

亞牛亞妹 發表於 19-6-19 01:42
我都有 我係之前喺佢地website 10%off 嗰時買

有無打算買多幾set,撈返均d價錢

依家2套7折真係好抵

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mizuho 發表於 19-6-18 23:26
慢煮棒
按摩機
電力貓

慢煮棒有冇link?

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-19 07:38
【clarks其乐2018新款复古小皮鞋男鞋Cushox Pace男士系带休闲皮鞋】https://m.tb.cn/h.eUfRoYX?sm=65997a ...

謝謝你

男爵府

ash_yehyeh 發表於 19-6-18 20:05
Cutipol餐具,葡萄牙嗰邊正式授權嘅正貨,依家2套7折,抵

(之前買咗幾千銀完全無折)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yellowmama 發表於 19-6-18 18:13
iphone charger 請問有無link 呀

【SliceCharge苹果手机/Watch手表/AirPods耳机AirPower无线充电器】https://m.tb.cn/h.eUIzf5V?sm=4aca2e

我唔知好唔好用的,不過可以charge iPhone/Apple Watch/air pods,好少可以三樣都兼容,見618 平就試一試

子爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-18 22:12
廁紙,阿仔clarks返學鞋,3m耳塞,旅行水煲

Clarks

大宅

¥369買左兒童升降書枱椅子連枱燈

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

fatfatlam 發表於 19-6-19 07:31
請問有冇skechers link呀?係咪正貨?謝謝

係呀,係佢個官網度買,我著開的,係香港買要五百幾,依家係$289人仔,好抵
【Skechers斯凯奇女鞋新款D'lites休闲凉鞋 厚底沙滩鞋 88888160】https://m.tb.cn/h.eUSA2Np?sm=96a30c 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥In06YUaNQ8T¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

珍珠宮

Mrs.YeungMeh 發表於 19-6-19 08:02
請問鼓墊鼓棍係電子嗰款嗎?

我買的是平常練習速度用的,一個墊加支架,個墊有節拍機和速度紀錄,方便去旅遊時帶著

珍珠宮

kurocat 發表於 19-6-19 08:23
618 OSIM , 香港買?

不是 在JD.com

珍珠宮

占妹 發表於 19-6-19 08:37
回覆 mizuho 的帖子

請問淘較大件貨品, 用邊間集運較划算?

對不起 這個可能需要其他jm幫忙,不是太清楚。不好意思

珍珠宮

ddcat 發表於 19-6-19 09:02
請問慢煮棒邊度買?有link嗎,thx

京東
買了德國寶
618凌晨買係¥1189
https://item.m.jd.com/product/11443165590.html?wxa_abtest=o&utm_source=iosapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL&ad_od=share&ShareTm=PsQmvY8JaoJnQ/BUG/WrQ1OctZMht5gLHzA9BotbAvqnu69OknSFx4tI4891XgmxZdHJsAxLdq2yBnSqZ0XpD/POkPXBmO3aArJd2u9pxmuXq/3ygUYB1ensglMSIXqHkWoXwJG3yE2TdTqnsoauh3y0Wi6oFcculpVDY4t2BhU=

珍珠宮

王國教室勳章

leikick 發表於 19-6-19 07:41
請問你買什麼類型的書? 有沒有小學英文圖書介紹呢?

有呀,我有分享店名。你可以睇下,box set 好平,HKD$2xxx!

珍珠宮

cindy618 發表於 19-6-19 09:07
慢煮棒有冇link?

618買抵 ¥1189
如果願意等1111,應該會平

https://item.m.jd.com/product/11443165590.html?wxa_abtest=o&utm_source=iosapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL&ad_od=share&ShareTm=PsQmvY8JaoJnQ/BUG/WrQ1OctZMht5gLHzA9BotbAvqnu69OknSFx4tI4891XgmxZdHJsAxLdq2yBnSqZ0XpD/POkPXBmO3aArJd2u9pxmuXq/3ygUYB1ensglMSIXqHkWoXwJG3yE2TdTqnsoauh3y0Wi6oFcculpVDY4t2BhU=

大宅

竇漪房 發表於 19-6-19 02:31
華為護眼檯燈,想買好耐,平時要人仔二百,扣完d券同紅包後差唔多半價,仲要貓超免運費送上門好彩包 ...

華為護眼檯燈,有link嗎?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

ash_yehyeh 發表於 19-6-18 20:05
Cutipol餐具,葡萄牙嗰邊正式授權嘅正貨,依家2套7折,抵

(之前買咗幾千銀完全無折)

好靚呀,有無link

公爵府

睡衣
人生沒有劇本,沒有固定的線路,但我相信每一條路上都能看到雲起雲落,只要我們耐心而堅持!------鳳凰衛視著名主持人-陳魯豫

男爵府

cheungwinnie930 發表於 19-6-19 10:15
¥369買左兒童升降書枱椅子連枱燈

JM可否分享鏈接,多謝

首頁
45678...14

尾頁

跳至